„Oliver's Travels“ 2014 metų Valentino dienai pristatytas „Mile Low Club“ siūlo pasaulinio lygio aptarnavimą, kuris leidžia poroms atsipalaiduoti ir mėgautis izoliacija nuo viso pasaulio, skelbia „All over press“. Šių paslaugų kaina prasideda nuo 175 000 svarų parai, be išlaidų oro transportui.

Laive dirba trijų žmonių komanda – kapitonas, šefas ir asmeninis liokajus (jie gyvena atskiroje garso nepraleidžiančioje patalpoje kitame laivo gale, kad būtų užtikrintas svečių privatumas). „Lovers Deep“ gali būti prišvartuotas klientų pasirinktoje vietoje, ar tai būtų nuostabus koralinis rifas prie Šventosios Liucijos krantų, ar nuskendęs laivas Raudonojoje jūroje.

Keleiviai į laivą paprastai atgabenami privačiomis greitaeigėmis valtimis, tačiau galima užsisakyti ir pristatymą sraigtasparniu, kuris nusileistų paplūdimyje, rožių žiedlapių lietų pasitinkant arba pusryčius lovoje su šampanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)