Pleibojus

Klasikinis pleibojus - tai tipas vyriškio, ieškančio trumpalaikių santykių. Taigi jei planuojate ištekėti, toks tipas tikrai ne jums.

Turėkite mintyje, kad patyręs suvedžiotojas paprastai sėkmingai maskuojasi kaip romantiškas garbintojas. Kad veltui negaištumėte laiko, įsitikinkite, jog turite reikalo su pleibojumi, apsižvalgiusi jo namuose.

Turėkite mintyje: tipinis širdžių ėdikas reguliariai vedžiojasi pas save moteris, ir dėl tos priežasties jo namų interjeras sukurtas su vieninteliu tikslu - suvilioti.

Namų traukos centru neabejotinai bus erdvus miegamasis, apgalvotas iki smulkmenų: karališko dydžio lova, patogus čiužinys specialiai meilės žaidimams. Pleibojus nieko prieš paįvairinti seksą pikantiškomis detalėmis, taigi didžiulis veidrodis priešais lovą - visai ne duoklė šiuolaikinei madai, o sekso žaidimų rekvizitas.

Be to, jo namuose bus aromatingų žvakių intymiai atmosferai sukurti, o virtuvėje - atšaldyto šampano ir braškių. Viskas, regis, nupirkta specialiai jums, o iš tikro buvo padėta atsargai.

Patyręs pleibojus visuomet sukurs jūsų išskirtinumo jausmą, todėl jokių buvusių meilužių pėdsakų jo namuose nerasite. Jo grobuonišką prigimtį, be detaliai apgalvoto miegamojo, išduos nebent laukinių gyvūnų raštų kilimas.

Jei gerbėjo namuose pamatysite panašius signalus - nedelsdama atsisveikinkite su juo. Veikiausiai jūs jam - tik eilinė mergina porai naktų.

Pedantas

Jei įėjus į butą jus apakins nepriekaištinga švara, neskubėkite džiaugtis. Nepaisant to, kad tikro pedanto namuose viskas tviskėte tviska, jo galvoje viskas anaiptol nėra tvarkoje.

Paėmusi kokį daiktą jo bute ir padėjusi į kitą vietą, laukite neadekvačios reakcijos. Prisiminkite pardavėjus-konsultantus, kurie, pirkėjui pačiupinėjus prekę, tuoj pat pribėga, čiumpa ją ir deda atgal į lentyną nepatenkintu veidu. Būtent taip elgiasi pedantas, juk jo namuose kiekvienam menkniekiui nustatyta speciali vieta.

Beje, ir visus daiktus jis stengiasi sudėlioti idealia tvarka: muzikinius kompaktus pagal žanrus, stiklines pagal aukštį, kelnaites - pagal nusidėvėjimo laipsnį.

Turėkite mintyje, kad jo idealiame pasaulyje nėra vietos „neidealiai“ merginai su natūraliais trūkumais. Todėl, patekusi į svečius pas pedantą, užduokite sau klausimą, ar verta čia ateiti antrą kartą?

Narcizas

Jei atsidūrėte bute, kur veidrodžių ir kosmetikos daugiau, nei pas jus, vadinasi, jo savininkas iki sąmonės netekimo įsimylėjęs... save. Viskas jo namuose skirta priminti jo išskirtinumą ir nežemišką grožį, pradedant nuo didžiulių fotografijų su jo atvaizdu auksiniuose rėmuose, baigiant prašmatniu garderobu, kur vien tik madingų batų pakaktų aprūpinti visus Kinijos vyrus.

Jo ego žvelgia iš visų buto kampų: tokio kiekio nuotraukų, padarytų studijoje profesionalaus fotografo, nepamatysite netgi topmodelių namuose. Nuotraukų bus visur, įskaitant kalendorių virtuvėje, kur visi dvylika mėnesių bus iliustruoti jo portretu.

Jei visi narcisizmo požymiai akivaizdūs, darykite išvadas. Atminkite, kad tokio vyriškio meilė - ne nuoširdus jausmas, o paprasta savimeilė.

Pramogautojas

Namie jo praktiškai nebūna, nes visą gyvenimą jis praleidžia klubuose. Todėl, pažvelgusios į pramogautojo šaldytuvą, neaptiktumėte ten nieko valgomo, neskaitant energetinio gėrimo skardinės ir atidaryto kefyro pakelio - praėjusio vakarėlio linksmybių pasekmių malšinimo priemonės. Jo virtuvė labai simboliška. Viryklė ir pietų stalas nenaudojami, užtat baro stalas ir kėdės labai svarbūs - kartu su gėrimais kokteilių maišymui.

Minimalistinėje svetainėje, įrengtoje high-tech dvasia su neoninių spalvų plastikinėmis kėdėmis, rasite kokybišką akustinę sistemą ir vinilo diskų kolekciją, ant sienų - plakatus su žymiais diržėjais, tualete - prie durų priklijuotas vakarėlių fotografijas.

Kai jums dvidešimt ir svarbiausias jūsų gyvenimo tikslas - patekti į madingą klubą, toks jaunuolis gali būti nebloga kompanija. Tačiau vyro vaidmuo jam sunkiai įsivaizduojamas: gyvenimo būdas, kuriame vyrauja nesibaigiantys vakarėliai, iš dalies - žalingi įpročiai ir lengvos pažintys, gali byloti apie infantilumą ir negebėjimą suaugti.

Snobas

Šis vyriškio tipas, nepaisant jo aukštojo išsilavinimo ir inteligentiškos išvaizdos, sugeba išvesti iš kantrybės bet kokią merginą savo pasipūtimu, todėl svarbu jį kuo greičiau perkąsti.

Jo namuose būtinai bus keli nesuprantami daiktai, kurių paskirties jis ir pats nelabai žino, tačiau iš jūsų būtinai pareikalaus paaiškinimo, kam jie reikalingi. Ant sienų kabės Warholo reprodukcijos, rašomasis stalas ir lentynos bus užverstos knygomis.

Televizoriaus arba nebus, arba jis dulkės kažkur tolimame kampe. Visi snobai į televizorių žvelgia su baisia panieka.

Apskritai visa, kuo save apsupa tas vyriškis, nuo japonų dizainerių drabužių iki reto pelėsinio sūrio šaldytuve, liudija jo „subtilų skonį“ ir „aukštą intelektą.“

Tačiau nesistebėkite, jei pasimatymo įkarštyje jis pasiūlys jums nueiti ne į miegamąjį, o prie kompiuterio - patikrinti jūsų IQ.

Namisėda

Nesvarbu, kad jo sudėvėtas šlepetes seniai būtų laikas keisti, o nutrinta sofa reikalauja pamainos. Namisėdai svarbiausia - asmeninis komfortas, o interjero reprezentatyvumas jo nejaudina. Kaip ir būtinybė laikytis asmeninės higienos.

Kadangi namisėda paprastai dirba laisvai samdomu darbuotoju, jo kompiuteris visuomet įjungtas, o asmeniniai Twitter, Facebook ir kiti socialiniai puslapiai su skype ir ICQ kiaurą parą „online“.

Virtualioje erdvėje namisėda praleidžia ne tik darbo, bet ir praktiškai visą laisvą laiką. Ir tai - sociofobijos požymis, žmonių ir viešų erdvių baimė.

Jei neplanuojate praleisti laiko su tokiu tipu, pasakykite jam, kad jums nepatiko jo namai. Namisėda suskubs su jumis atsisveikinti.

Mamos sūnelis

Nuo jo namų slenksčio padvelkė skaniais kvapais, butas tviska švara, o ant stalo laukia mėsos pyragas ir jau išdėliotas arbatos servizas? Neskubėkite džiaugtis - suskaičiuokite, kiek puodelių ant stalo.

Juk jei patekote į mamos sūnelio namus, puodelių bus trys: jūsų, jūsų gerbėjo ir jo mamos, laukiančios su nekantrumu, kada galės įvertinti sūnaus pasirinkimą, o kartu ir patikrinti jūsų šeimininkavimo sugebėjimus (suplovėte indus po šeimyninės vakarienės?)

Kai tik atsikelsite nuo stalo, mamulė surengs ekskursiją po namus beigi kryžminę apklausą apie jūsų gyvenimą ir šeimą. Iškart pasiruoškite peržiūrėti visus dvidešimt fotoalbumų su savo gerbėjo nuotrauka ant puoduko. Taip pat pasistenkite nenustebti, kai jo miegamajame aptiksite pliušinį peliuką - mama padovanojo šį žaisliuką penkerių metų jubiliejui ir su meile išsaugojo.

Mamos sūnelio požymiai akivaizdūs? Tuomet žinokite, kad romano su juo variantų nedaug: arba pati tapsite antra mamyte, arba tapsite „bloga nuotaka“.

Inteligentas

Jei jus pasikvietė į svečius į seną stalinistinės statybos namą su didžiule biblioteka, retais paveikslais, Puškino ir Bloko portretais, rojaliu ir antikvariniais baldais, veikiausiai turite reikalo su inteligentu.

Jo profesoriškoje šeimoje priimta susirinkti už didelio pietų stalo svetainėje ir kalbėtis apie meną, literatūrą ir kitomis intelektualiomis temomis. Taigi jei vakare atėjote pas šį vyriškį, jus pasikvies vakarieniauti ne į virtuvę, o į paradinę svetainę - su tikru stalo sidabru ir porcelianiniais indais.

Žinoma, romanas su tokiu teigiamu vyriškiu leis jums ne tik kultūriškai praturtėti, bet ir patekti į gerą šeimą, jei tik jis - ne juoda avis savo šeimoje.

Karjeristas

Aukso medaliais baigta mokykla, „raudonas diplomas“ universitete - visi šie pasiekimų įrodymai puikuojasi pačiose matomiausiose vietose jo namuose. Naujausio modelio kompiuterio ekranas rodo biržos puslapį, televizorius rodo verslo naujienas. Ant staliuko šalia lovos guli knyga „Kaip tapti milijonieriumi?“, o spintoje - kaklaraiščių ir dalykinių kostiumų kolekcija. Taip, kalbame apie karjeristą.

Romanas su šiuo vyru dovanotų nemažas perspektyvas - sėkmingą santuoką, aprūpintą ir dinamišką gyvenimą. Tačiau yra vienas „bet“ - karjeristui pirmoje vietoje paprastai darbas, ir tik antroje - žmona.

Romantikas

Jei jo bute ant sienos kabo gitara ir jis jau ruošiasi ja ką nors sugroti iš romantiškos kolekcijos, o jūsų atėjimo proga lova apibarstyta rožių žiedlapiais ir dega žvakės, būkite tikra: jūs svečiuose pas romantiką.

Norėdama atskirti romantiką nuo pleibojaus, atkreipkite dėmesį į kai kurias svarbias detales jo namuose. Pamatėte teleskopą balkone? Tai geras ženklas. Romantikas mėgsta ramiais vakarais žvelgti į žvaigždėtą dangų ir jus pasikvies dalyvauti šiame procese. Pamatėte feng šui talismanus miegamajame, kur jis aktyvuoja meilės zoną? Veikiausiai priešais jus tikras romantikas.

Šis tipas tinkamas kaip gyvenimo palydovas: jis pasirengęs įkūnyti jūsų princą ant balto žirgo. Ir eilių jums paskaitys, ir apie meilę padainuos, ir baltą žirgą vestuvėms išnuomos. Tiesa, gyvenimas romantiškos melodramos žanre gali ir pabosti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)