Kol tėveliai prekiaus vaikučių išaugtais daiktais, mažaisiais užsiims talentingi menininkai: jie mokys piešti ant akmenukų bei lankstyti origami. 

Prieš keletą savaičių toks pats renginys vyko ir Vilniuje, kur mažylių išaugtais daiktais prekiavo apie 80 mamyčių, iš viso turgelyje apsilankė apie 700 tėvelių bei maždaug 200 vaikučių.

"Panašu, kad turgelis Kaune bus dvigubai, jei ne trigubai didesnis. Vien per pirmą dieną užsiregistravo 100 mamyčių, nors iš viso planavom tik 40. Ir norinčių dalyvauti laiškai vis nesibaigia. Taigi, turime dilemą - kaip sutalpinti visus norinčius! Bet tai labai smagi dilema, nes nesitikėjom tokio susidomėjimo", - sako renginio organizatorė Milda Mitkutė.

Renginio metu taip pat veiks „dovanojimo punktas“, skirtas skurdžiau gyvenančioms šeimoms. Čia tėveliai galės tiesiog atnešti ir palikti nebenaudojamus vaikiškus daiktus, kuriuos portalo musumazyliai.lt komanda perduos vargingiau gyvenantiems vaikučiams.

Tėveliai, norintys pardavinėti savo mažylių išaugtus daiktus, turi užsiregistruoti. Tai gali padaryti iki rugsėjo 7 d. el. adresu: milda@musumazyliai.lt. Dalyvavimas yra nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)