Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė gruodžio 4 d., šeštadienį, Vilniaus Rotušėje (Didžioji g. 31) visiems vilniečiams bei sostinės svečiams bus atvira nuo 11 val. iki 16 val.

Kalėdų labdaros mugėje savo papročius pristatys dar 25 šalys, tarp kurių ir Lietuva. Kalėdiniais prekystaliais vilniečius ir sostinės svečius džiugins bei 4 tarptautinės mokyklos: Vilniaus tarptautinė mokykla, Tarptautinė Amerikos mokykla Vilniuje, Vilniaus prancūzų vidurinė mokykla ir Mažojo Princo tarptautinė lenkų mokykla.

Visos lėšos, surinktos Kalėdų mugės metu, atiteks Kauno medicinos universiteto Vaikų ligų klinikai, Vilniaus miesto vaikų ir jaunimo pensionui, labdaros fondui „Ekklesia“, Vilniaus universiteto vaikų ligoninei, Kijėlių specialiajam ugdymo centrui, Alantos senelių globos namams bei Vaikų ir jaunimo dienos centrui „Mūsų nameliai“.

„Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė – tai šventė visiems vilniečiams ir miesto svečiams. Ištisus metus mugei ruošiasi per 30 ambasadų, kurios su nekantrumu laukia Kalėdų mugės, o šventinę nuotaiką nori pasidalinti su visais, neabejingais Kalėdų dvasiai“, - sakė Prancūzijos ambasadorienė bei aštuntosios tarptautinės Kalėdų labdaros mugės pirmininkė Mauricette Gady-Laumonier.

„Labdaros renginius Lietuvoje Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija (International Women‘s Association of Vilnius) organizuoja jau daugiau nei dešimtmetį. Manome, kad tai pats tinkamiausias būdas išreikšti pagarbą šaliai ir jos žmonėms, kurie mus taip svetingai priima“, - pristatymo metu kalbėjo Barbara Little, mugę organizuojančios Tarptautinės Vilniaus moterų asociacijos pirmininkė.

Prezidentienė Alma Adamkienė ir toliau išlieka ilgamete mugės globėja, o šiemet mugės geros valios ambasadore tapo ir aktorė Gabija Ryškuvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją