Šioje nominacijoje dalyvavo virš 70-ties parodai-konkursui „Individualių namų architektūra 2010” pateiktų Lietuvos architektų realizuotų darbų.

A.Eigmino suprojektuotas namas Trakuose skelbiamas „Tautos namu”, o architektas bus apdovanotas tradicine „Vitruvijaus” statulėle.

Balsavimas vyko iki liepos 14 dienos.

„Vitruvijaus” statulėlė
„Doletos” ir Lietuvos architektų sąjungos suorganizuotoje parodoje-konkurse, vykusioje verslo centre „Green Hall”, dalyvavę architektai buvo apdovanoti tradicinėmis tapusiose nominacijose už „Geriausią individualaus namo realizaciją”, „Geriausią individualaus namo projektą”, „Geriausią blokuoto gyvenamojo namo realizaciją”, „Geriausią individualaus namo projektą” ir „Geriausią individualaus arba blokuoto namo idėją”. Savo balsą už vieną iš parodos-konkurso dalyvių taip pat atidavė ir atidarymo renginio svečiai, ir jų favoritas tapo „Pripažintu tarp kolegų”.

Geriausius architektų darbus rinko ir parodos atidarymo vakaro metu nominacijų nugalėtojus paskelbė parodos-konkurso vertinimo komisija, kurią sudarė Lietuvos architektų sąjungos atstovai, žymūs architektai, verslo atstovai ir žurnalistai.

„Individualių namų architektūra” pirmą kartą buvo surengta 2002 m.

BALSAVIMAS - ŽEMIAU.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)