Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių globos namuose gyvena daugiau nei 120 tėvų paliktų kūdikėlių ir vaikučių iki 3 metų. Kiekvieną dieną šiuose namuose išskalbiama daugiau kaip 500 palų. Vienkartinių sauskelnių šie vaikų namai gauna nebent iš labdaros, o įsigyti patys neturi finansinių galimybių.

Ne pirmą kartą sostinėje gražias akcijas organizuojantys vaikų prekių parduotuvėlės „Happeak“, muzikos mokyklėlės „Kindermusik“ bei foto studijos „Fotopastelė“ kolektyvai pavasarį vėl grįža į vaikų namus. Mažyliams bus padovanotas žadėtas Stalo teatro pasirodymas, kurio jie labai laukia.

„Prieš Kalėdas kvietėme mamas megzti kojinaites mažyliams. Mamos ir močiutės primezgė ir paaukojo vaikų namų kūdikiams kelis šimtus porų kojinaičių, kurias nuvežėme likimo nuskriaustiems vaikučiams. Šįkart, artėjant Velykoms, kviečiame dovanoti mažyliams sauskenes”, - sako akcijos iniciatorė, parduotuvėlės vaikams savininkė Vaida Dambrauskė.

„Jei turite užsilikusių, taip ir nepanaudotų savo vaikams sauskelnių ar galite padovanoti naujų, labai būsime jums dėkingi, jei juos sunešite į „Happeak“ parduotuvėlę, esančią Vilniaus g. 39. Visas jūsų dovanas kartu su Stalo teatro pasirodymu ir gausybe šokoladinių velykinių zuikių mes padovanosime globos namų mažyliams iš karto po Šv. Velykų, balandžio 8 dieną”, - sako Vaida Dambrauskė.

Vilniaus kūdikių namams dabar labiausiai trūksta dviejų dalykų – vienkartinių sauskelnių ir vitaminų, turinčių geležies. Visi Vilniečiai kviečiami prisidėti prie akcijos, o norintys – ir aplankyti kūdikių namų vaikučius bei įteikti jiems paaukotas dovanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją