Nacionalinis vaikų piešinių konkursas „Išpildyk savo šeimos svajonę“ prasidės spalio 1 dieną ir skatins mažuosius kurti, fantazuoti, svajoti bei dalintis savo svajonėmis su kitais. Konkurso herojus Pusrytukas ne tik atskleis vaikams, ką reikia daryti, kad būtum sveikas, energingas bei galėtum siekti savo šeimos svajonių, bet ir pakvies išpildyti jas – piešti savo šeimos svajones, siųsti piešinius vertinimo komisijai ir laimėti solidžius piniginius prizus šeimos svajonėms paversti realybe.

„Džiaugiuosi šiuo konkursu – jis įrodys amžiną tiesą, kad viskas prasideda nuo svajonių. Ir įrodys ne vaikams (nes jie tai žino), o suaugusiesiems“, - sako konkurso komisijos pirmininkas rašytojas Vytautas V. Landsbergis.

Vaikų piešinius vertins Vytautas V. Landsbergis, dailininkė Sigutė Ach, dainininkė Jurga Šeduikytė ir kt.

Finalininkai bus paskelbti 2009 m. spalio 26 dieną. Apdovanojimo ceremonija vyks lapkričio 7 d. Vilniaus mokytojų namuose. Čia taip pat bus atidaryta nacionalinė visų konkursui atsiųstų piešinių ekspozicija, o Vytautas V. Landsbergis skaitys vieną iš naujausių savo pasakų vaikams.

10 finalo dalyvių kartu su draugais ir šeima bus nemokamai atvežti net iš tolimiausių Lietuvos kampelių. Po renginio keletą valandų pasidžiaugus sostine, užsakytas transportas taip pat pargabens laimėtojus namo.

Nacionalinio piešinių konkurso „Išpildyk savo šeimos svajonę“ iniciatorius - „Vilniaus margarino gamykla“, šiemet švenčianti 10-ąjį savo veiklos jubiliejų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją