Supermodelis Cindy Crawford nenori, kad jos vaikai laikytųsi dietos, kaip jų mama, kuri, norėdama išsaugoti gražią figūrą, daug treniruojasi ir laikosi tam tikrų mitybos taisyklių. „Nenoriu, kad mano dukra Kaja galvotų: „Kad turėčiau tokią, kaip mamos, figūrą, man taip pat teks visą gyvenimą nevalgyti ledų...“ Manau, kad galima valgyti viską, ko tik norisi, tik protingais kiekiais“, - teigia modelis.
Julia Roberts kartu su savo šeima augina ekologiškai švarias daržoves be
chemikalų. Aktorė tikina, kad jos vaikai labai mėgsta daržoves. „Vaikai renkasi valgyti tai, ką išaugina patys, nes jie didžiuojasi savo produktais. Matyti, kaip mano mažyliai valgo kopūstus, kuriuos patys ir pasisodino – tai didžiausias pasididžiavimas man kaip mamai“, - pasakoja Roberts.

O štai gražiausia ir įtakingiausia Holivudo pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas leidžia savo vaikams valgyti viską, ko tik jie užsigeidžia. Maddoxas, Paxas, Zahara ir Shailo nuolat valgo ledus, mėsainius, picą, traškučius ir geria saldžius gazuotus gėrimus, rašo portalas dni.ru.

„Angelina su Bradu nori patys rūpintis savo vaikais ir neleidžia auklėms ar virėjams parodyti iniciatyvą dėl vaikų maitinimo. Tačiau, deja, žvaigždžių pora visiškai nemoka gaminti, todėl jie nuolat perka gatavą maistą. To pasekmė – vaikai tiesiog įsimylėjo greitą maistą ir dabar jau nebenori valgyti nieko kito“, - pasakoja žmonės, dirbantys Jolie ir Pitto šeimai.

Kaip pasakoja poros draugai, leisdami vaikams valgyti visa, ko tik užsimano, Jolie ir Pittas neriboja jų ir kitose srityse. Žvaigždžių šeimynos auklė pasakoja, kad namie nuolat įjungta keletas televizorių didžiuliais ekranais, vaikai žiūri viską, ką tik nori. Jie eina miegoti tada, kada užsimano.

Bradas ir Angelina nenori būti griežtais tėvais, todėl jie nekreipia dėmesio, jei vaikai blogai elgiasi.

O štai Madonna, priešingai, reikalauja, kad jos vaikai – dvylikametė Lourdes, devynerių Rocco ir
penkerių Davidas Banda – rinktųsi tą patį racioną, kaip ir ji, bei būtų vegetarai. Dainininkė ne tik vegetarė – ji laikosi griežtos makrobiotinės dietos. O tai reiškia, kad šeimos šaldytuve nėra mėsos, saldumynų, riebių, sūrių produktų ir juo labiau greito maisto. Madonnos šeima daugiausia valgo košes be pieno ir cukraus, daržoves, vaisius ir jūros gėrybes.

„Madonnai labai svarbu, kad jos artimi žmonės perimtų du dalykus – jos maistą ir jos tikėjimą“, - pasakoja žvaigždžių šeimos pažįstami.

Be mitybos, Madonnos vaikams nustatyta dar aibė kitų apribojimų: jie neskaito laikraščių ir žurnalų, nežiūri televizoriaus ir DVD, o jų apranga turi būti pasiūta iš šimtaprocentinių natūralių medžiagų.

Gvyneth Paltrow požiūris į vaikų mitybą – panašus į Madonnos. Ji taip pat garsėja savo potraukiu makrobiotinei mitybai. Kasdien kurjeris pristato į aktorės namus naudingus virėjo pagamintus patiekalus. O jos vaikai niekuomet nevalgo mėsainių ir keptų bulvyčių.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją