Ją domina vien pinigai

Tokios moterys įžvelgia vyruose tik finansinį jų komponentą. Jeigu pradiniame santykių kūrimo etape negauna brangių dovanų, jokia meilė neišlaikys jos šalia partnerio. Kažkurioms moterims svarbiau sulaukti mylimo žmogaus dėmesio ir rūpesčio, o kažkurioms daug svarbiau gauti materialinių gėrybių, ir nesvarbu, kokia forma. Tokia moteris net nepažiūrės į mažas pajamas gaunantį vyriškį.

Tokia dama vadovaujasi principu: kuo brangesnė dovana, tuo daugiau dėmesio ir dėkingumo duosiu jam mainais. Vyrai vengia tokių dailiosios lyties atstovių, kadangi rimtiems santykiams reikia nuoširdumo ir štai tokie komerciniai santykiai tikrai neturi nieko bendro su meile.

Ji turi paslaptingą praeitį

Tokia moteris niekada nekalba apie savo praeitį, net jei užduodami konkretūs klausimai. Tai tampa rimta kliūtimi kuriant santykius. Žinoma, yra ir tokių stipriosios lyties atstovų, kurie į tai nekreipia dėmesio ir nesidomi savo draugių praeitimi, tačiau tokių labai mažai.

Ji niekada neprašo savo išrinktojo pagalbos

Tokia dama niekada neparodys savo tikrų emocijų. Jeigu gyvenime turi krūvą problemų ar atsitinka kažkas nemalonaus, ji vis tiek šypsosis ir slėps savo būseną. Iš pradžių tai traukia priešingą lytį, kadangi moteris neapkrauna vyro savo bėdomis. Su tokia moterimi lengva, nėra jokių rūpesčių, komfortiška.

Tačiau daugelis vyrų įsitikinę, kad šis moterų tipas visiškai netinkamas šeimyniniam gyvenimui. Bet kuriam vyriškiui labai svarbu dalyvauti savo išrinktosios gyvenime ir visais įmanomais būdais jai padėti, tokia vyriška prigimtis. O su šio tipo moterimis vyras paprasčiausiai negalės jaustis pilnaverčiu vyru.

Socialiniuose tinkluose skelbia atviras nuotraukas

Nepaisant rimtų santykių, tokios jaunos damos gali sau leisti talpinti pakankamai atviras nuotraukas socialiniuose tinkluose. Joms patinka vyrų reakcija, komplimentai. Tokią merginą vyrai automatiškai suvokia kaip geismo objektą, bet ne daugiau. Niekas nesiryš užmegzti su šia moterimi rimtų santykių.

Ją domina vien išvaizda

Tokios moterys daug laiko skiria savo išvaizdai. Ne vienas žmogus nematė jos be ryškaus makiažo, priaugintų blakstienų ir įmantrios šukuosenos. Atrodytų, visa tai absoliučiai normalu, tačiau vyrus tokios damos atbaido. Vyrų nuomone, tokia moteris yra lengvabūdė ir nesugebės skurti jaukaus šeimos židinio, kadangi visą laisvą laiką skirs išimtinai sau.