Už tai turėtume padėkoti Amandai Booth – menininkei, eksperimentuojančiai su žmogaus kūno skysčiais ir transformuojančiai juos į perlus primenančius „brangakmenius“, rašoma portale „Men‘s Health“. Darbo procesą ir, aišku, jo rezultatus moteris afišuoja socialiniame tinkle „TikTok“.

Per neseniai duotą interviu portalui VICE A. Booth paaiškino, kad dirbti su medžiagomis, gaunamomis iš žmogaus arba gyvūno kūno, jai yra tekę ir anksčiau. Pavyzdžiui, ji yra lipdžiusi atminimo garbei skirtus papuošalus, kuriems naudojo molį primenančią medžiagą, išgautą iš pelenų, likusių kremavus žmonių artimuosius. Į papuošalus menininkė gali įkomponuoti ir žmogaus plaukų arba gyvūno šerių. Net motinos pieną kartą yra panaudojusi. Dar įspūdingiau padžiazuoti papuošalų kūrimo technikomis A. Booth ryžosi reaguodama į vieno jos paskyrą sekančio tiktokerio paklausimą, ar kartais nenorėtų ryžtis iššūkiui – kaip medžiagą panaudoti vyro spermą.

Iššūkį A. Booth, kaip jau supratote, priėmė ir nepasigailėjo – gautas rezultatas, anot kūrėjos, atrodo tiesiog fantastiškai. Ilgai nelaukusi ji paskelbė savo paskyros prenumeratoriams pradedanti „spermos misiją“, t. y. priimanti užsakymus papuošalams iš šio žmogaus kūno skysčio. Klientai turi prileisti spermos į sandarias, hermetiškas pakuotes ir atsiųsti mėginius papuošalų kūrėjai. Ji gautą spermą sumaišo su moliu ir nulipdo tai, kas užsakyta, pavyzdžiui polimerinę skulptūrėlę, kurią vėliau išdega, kad ji sustingtų ir sukietėtų.

Dalis A. Booth klientūros mano, kad puoštis partnerio sperma yra be galo seksualu, netgi romantiška. Pavyzdžiui, viena jauna moteris prisipažino, kad nuo tada, kai ji pradėjo mūvėti pagal aprašytą technologiją pagamintą žiedą, partneris nepraleidžia progos pasakyti, kad mintis apie savo sėklą jos delne jam kelia begalinį džiugesį. Tai, esą, kiečiausias ir seksualiausias dalykas, kurį jo moteris padarė, aišku, neskaitant judviejų kūdikio išnešiojimo.

Kai kurie pikantiškų seksualinių potyrių ir vaidmenų žaidimų mėgėjai spermos „perlų“ vėrinius naudoja kaip savotiškas apykakles, pažyminčias, kuris poroje paklūstantis, o kurs – dominatriksas.

„Joks kitas veiksmas meilės ir atsidavimo neįrodo labiau negu nešiojimas su savimi kažką iš savo mylimojo, – parašė viena iš A. Booth klienčių. – Net keista, koks intymumas ir švelnumas apima, kai gauni tokią dovaną.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)