Daugybė tyrimų patvirtina, kad tam tikros frazės, ištartos sekso metu, sustiprina susijaudinimą ir gali uždegti taip, kad stiprus orgazmas bus nepamirštamas. Sklando ir dar vienas mitas, susijęs su vyrais. Teigiama, kad stipriąją lytį labiau jaudina vizualinė stimuliacija: nuogas partnerės kūnas, seksualus apatinis trikotažas, erotinis filmas. Visa tai tiesa, tačiau klausa taip pat turi daug įtakos, rašo marieclaire.ru.

Vakarų seksologai atliko eksperimentą: jie surinko dvi vyrų grupes ir paprašė jų pažiūrėti erotinį filmą. Tačiau viena grupė filmą žiūrėjo be garso, o kita – su garsu. Dalyvių apklausa, kuri buvo atlikta po filmo peržiūros, parodė, kad grupės, žiūrėjusios filmą su garsu, susijaudinimas buvo didesnis ir stipresnis. Kaip tai funkcionuoja? Lytiškai susijaudinus, sustiprėja visi pojūčiai, įskaitant klausą. Ir to nereikėtų pamiršti.

Jaudinantys žodžiai ir frazės sekso metu ne tik stiprina susijaudinimą ir padidina malonumą, bet ir suartina partnerius. Žvelgiant psichologiškai, lytiniai santykiai gerina poros santykius: partneriai atsikrato suvaržymų, išsilaisvina, atveria kitą savo pusę, padeda geriau suprasti vienam kitą. Juk intymumas yra artumas. O artumas, kai du žmonės nesivaržydami išsako savo troškimus, tampa gilesnis ir pereina į kitą lygmenį. Lovoje galima dalytis slaptomis fantazijomis, o tai sustiprina partnerių tarpusavio pasitikėjimą.

Taigi ką reikėtų sakyti lovoje? Išsiaiškinkime su seksologe Irina Barbat.

Tardami seksualiai jaudinančius žodžius ir frazes, laikykitės tam tikrų taisyklių:

  • Viskas turi sklisti iš širdies. Neverta sakyti to, ko nejaučiate ar nenorite. Reikėtų vengti veidmainystės ir nenatūralumo. Melą pajusti labai lengva. Tokiu atveju susijaudinimas tik sumažės.
  • Sakykite tai, kas patinka jūsų partneriui. Eksperimentuokite. Kalbėkite įvairias frazes ir stebėkite partnerio reakciją. Laikui bėgant atrasite būtent tuos žodžius, kurie labiausiai užveda jūsų partnerį. Jei dar tik pradedate lovoje naudoti intymias frazes, nepulkite iš karto prie vulgarybių ar itin karštų žodelių, nes tai gali išgąsdinti ar atstumti jūsų partnerį. Pradėkite pamažu ir frazes nuo paprastesnių išsireiškimų stiprinkite iki aistringų.
  • Jauskite saiką. Sekso metu pakanka ištarti kelias frazes. Nepaverskite sekso nevaržomu ir nenutrūkstamu intymių žodžių srautu.


Ką derėtų sakyti savo partneriui lovoje?

  • Komplimentus. Tai paprasčiausia. Ką matote, tą ir sakykite.
  • Švelnius žodelius.
  • Partnerio vardą. Vadinkite jį vardu. Lovoje geriau venkite įprastų mažybinių, nors ir meilių, žodelių: „mažuli“, „tėtuk“, „zuikuti“, „saulele“ ir pan. Buityje šie kreipiniai pakursto švelnumą, tačiau lovoje būtent žmogaus vardas ir jo skmabesys jaudina stipriau. Jūsų partneris žinos, kad kalbate su juo. Viskas, kas vyksta dabar, yra susiję tik su juo.
  • Erotines fantazijas. Kalbėkite apie tai, kaip norėtumėte užsiimti seksu. Kokia poza norėtumėte pasimylėti ar kokį vaidmenį norėtumėte atlikti. Tai sujaudins jus abu.
  • Žodžiais valdykite partnerio veiksmus. Pasakykite jam, kaip jus bučiuoti, kur glamonėti, kaip stipriai judėti, kiek giliai į jus įsiskverbti. Jei jus išgirs, būtinai padrąsinkite: „kaip gerai“, „tobula“; „taip, štai taip“; „labai gerai“; „nesustok“.

Kokios frazės tikrai patiks vyrui?

  1. „Noriu tavęs“
  2. „Nebegaliu ilgiau laukti. Sudegsiu nuo noro tave pajusti“
  3. „Tu varai mane iš proto“
  4. „Aš visa tavo“
  5. „Tu mane kaitini“
  6. „Tavo rankos mane užveda“
  7. „Tavo kūnas varo mane iš proto“
  8. „Mane jaudina tavo kvapas“
  9. „Man taip su tavimi gera“
  10. „Noriu visur jausti tavo rankas“
  11. „Šiandien tau viskas galima“
  12. „Imk mane, kaip tik nori“
  13. „Aš tuoj baigsiu“
  14. „Glostysiu tave taip, kaip man patinka“
  15. „Tu esi mano. Noriu tavęs viso ir dabar“
  16. „Šnabždėk man į ausį. Tai mane jaudina“
  17. „Tavo rankos tokios stiprios. Nepaleisk manęs, suspausk mane stipriau“
  18. „Prisispausk prie manęs stipriau“
  19. „Parodyk, kaip tau patinka“
  20. „Nuo tavo bučinių per mane bėga šiurpuliukai“
  21. „Tu mane jaudini“
  22. „Tu toks seksualus“
  23. „Aš degu iš nekantrumo“
  24. „Tu priverti mane atsidurti palaimos viršūnėje“
  25. „Pabūk šį vakarą su manimi švelnus“
  26. „Noriu, kad dejuotum“
  27. „Tęsk, kol paprašysiu tavęs baigti“
  28. „Šią naktį suteik man viską, ką gali“
  29. „Sapnavau aistringą sapną. Pakartokime jį dar kartą“
  30. „Pamačiau naują pozą. Pabandykime taip“
  31. „Noriu padaryti tau erotinį masažą“
  32. „Atsiduok man visas“
  33. „Šiandien viską darysiu tik aš“
  34. „Su tavimi viską pamirštu“
  35. „Parodyk man, kad esu tik tavo“

Kai įvaldysite paprastą lygį, galėsite pereiti prie labai karštų ir net gašlių frazių. Atvirumo lygį pasirinkite savarankiškai, vadovaudamiesi jūsų abiejų gebėjimu išsilaisvinti ir praplėsti normų ribas. Nepamirškite, kad kiekvieno žmogaus atvirumo ir priimtino elgesio diapazonas yra skirtingas, net ir vartojant erotiškus žodžius bei frazes. Intymus kalbėjimas yra aistringo sekso garantas, nepaisant to, kiek trunka jūsų santykiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją