Tai fomulė 2-2-2. Kad ji būtų efektyvi, reikia laikytis trijų nesudėtingų punktų.

1. Kas 2 savaites

Darbo dienos garantuoja ne tik pastovias pajamas, bet ir nuolatinį stresą, todėl vakarais ne itin pavyksta pabendrauti su mylimuoju filosofinėmis temomis, romantiškai pavakarieniauti ar pažaisti galvosūkius. Dažniausiai norisi prisileisti vonią vandens su putomis, pagulėti joje pusvalandį, o tada griūti miegoti.

Tačiau tai tik svajonės – juk reikia pasirūpinti kasdieniais reikalais, nuo kurių niekur nepabėgsi. Žinoma, kad buities darbus geriausia pasiskirstyti tarpusavyje: jis gamina vakarienę, o jūs skalbiate ir lyginate. Arba jis vedžioja šunį, o jūs tvarkote virtuvę. Taip bendras gyvenimas pradeda tekėti paralerinėmis vagomis – nuo abipusio tylaus sutikimo.
Štai kodėl taip svarbu, kad rastumėte galimybę skirti laiko vienas kitam – bent kas dvi savaites. Kartu pasigaminkite vakarienę, nueikite į kiną, pasivaikščiokite parke, papliurpkite ar tiesiog pasėdėkite apsikabinę. Kuo dažniau užsiimsite bendra veikla, tuo labiau sustiprinsite savo artumą ir apsaugosite savo santykius nuo griaunamosios atskirų pareigų įtakos.

2. Kas 2 mėnesius
Kartą per du mėnesius poroms primygtinai rekomenduojama išvykti bendrų trumpalaikių atostogų. Pasirinkimas priklauso nuo bendrų pomėgių ir fantazijos: tai gali būti nakvynė SPA viešbutyje su masažais, nuostabia vakariene bei pusryčiais, pažintinė savaitgalio kelionė į kitą miestą, išvyka su palapinėmis ar plaukimas baidarėmis upe. Trumpa kelionė dviese padės pabėgti nuo kasdienės įtampos ir grąžins jūsų santykiams ramybę bei harmoniją.

3. Kas 2 metus
Vienerius metus galima pakentėti, bet po dviejų metų būtinai privalote dviese išvykti ilgesnių atostogų. Poilsis bus naudingesnis, jei truks bent 5 – 7 dienas ir jei atostogas praleisite vienu du, be draugų ir kitų šeimos narių.

Būdami toli nuo darbo rūpesčių, buities problemų ir giminaičių, jūs galėsite pajusti brangią laisvę ir pasimėgauti asmenine erdve, kurioje atgims jausmai ir intymus prieraišumas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)