Portalo „Reddit“ skaitytojai papasakojo apie smagius, juokingus, keistus nutikimus sekso metu – pradedant draugiškais naminiais gyvūnais, baigiant kūno skysčiais ir kt.:

1

Prieš kelerius metus mylėjomės su tuometine mergina. Žinojau, kad ji garsiai dejuoja, todėl paliepiau apžioti man ranką. Ji taip ir padarė. Viskas baigėsi šešiomis siūlėmis.

2

Nekaltybę praradau su vaikinu, kuris nebuvo apipjaustytas. Atrodytų, nieko tokio, bet ir jam tai buvo pirmas kartas. Po poros minučių jis kiek per stipriai ėmė judėti, todėl atsismaukė apyvarpė ir ėmė stipriai kraujuoti. Baigėsi tuo, kad jam teko važiuoti į ligoninę, ten padarė penkias ar šešias siūles ir ant penio liko poros centimetrų randas. Sako, pirmas kartas nepamirštamas, na jis tai tikrai nepamirš.

3

Mylėjomės su vaikinu, jis buvo viršuje. Jis pasilenkė taip, kad susiglaudė mūsų pilvai ir nuo sukibimo pasigirdo toks garsas, lyg kas būtų pagadinęs orą. Mes draugavome beveik trejus metus, todėl skaniai pasijuokėme ir toliau mylėjomės.

4

Buvome ką tik nuostabiai pasimylėję su vaikinu, su kuriuo draugavome mokykloje (buvo vasara po pirmų metų koledže), jo tėvų namų rūsyje. Gulėjome nuogi, ką tik po sekso, gaudydami kvapą. Staiga atsidarė durys ir per keliasdešimt sekundžių vaikinas nustūmė kelnes po sofa, užsimetė miegmaišį ir apsimetė, kad miega, o aš per tą laiką nugrūdau po sofa savo drabužius ir pasislėpiau už didelio fotelio. Vaikino brolis sudėjo skalbinius į skalbimo mašiną, įjungė ją ir išėjo. Užtruko maždaug šešias minutes, kurios man, nuogai tupinčiai už fotelio, virto ištisa amžinybe. Be to, meldžiausi, kad nesugalvotų užsukti jų mama ar dar kas nors. Ir tai dar ne viskas: tuo metu vartojau kontraceptines piliules ir mylėjomės be prezervatyvo, todėl tupėjau stipriai suglaudusi kojas, kad iš manęs nelašėtų patys suprantate kas ant kilimo, kuris buvo dar ir juodas.

5

Mylintis stipriai įtempiu dubens dugno raumenis (labai stipriai), vaikinams tai patinka. Vieną kartą tikriausiai per stipriai suspaudžiau raumenis, nes vaikinui judant pirmyn ir atgal nuo penio nusmuko prezervatyvas – kai baigėme mylėtis, prezervatyvo ant penio nebuvo, jis buvo likęs makštyje. Sekundėlę persigandome, puoliau klausti, ar tikrai užsimovė, paskui viską supratau, įvedžiau į makštį pirštus ir ištraukiau prezervatyvą.

6

Draugavau su vaikinu, kuris turėjo naminį šešką. Būdamas namuose jis išleisdavo šešką iš narvelio, kad palakstytų. Vieną vakarą mes mylėjomės, o šeškas buvo laisvėje. Staiga pajutau prie šlaunies drėgną, vėsią nosį. Šeškas tikriausiai ėmė man pavydėti savo šeimininko ir prisijungė prie mūsų. Draugas baisiai susigėdo.

7

Mano buvęs vaikinas vietoje įžanginių glamonių imdavo mane kutenti. Jam tikriausiai patikdavo žiūrėti, kaip aš raitausi, nors daugybę kartų prašiau nekutenti. Negaliu pakęsti kutenimo, nes esu labai jautri ir kutenama visiškai nekontroliuoju savo kūno. Kartą jis vėl mane prispaudė ir ėmė kutenti, o aš įspyriau jam į sėklides. Prisiekiu – tikrai netyčia. Na, čia mūsų įžanginės glamonės ir baigėsi.

Seksas

8

Kai man buvo vos 20 metų, pradėjau susitikinėti su viena mergina. Nuėjome pas ją į namus, pradėjome bučiuotis ir galiausiai ėmėme mylėtis. Buvo baisiai karšta vasaros diena, jos butas – be kondicionieriaus, visi langai atviri. Greitai paaiškėjo, kad mergina garsiai dejuoja ir šūkčioja sekso metu. Įsijautėme, užsimiršome, tik staiga kaimynas sušuko: „Gal ir mane priimsit!“ Mes tiek įsikvatojome. Dar dabar prisiminęs imu šypsotis.

9

Glamonėjomės su vaikinu, abu įsiaudrinome, karštai bučiavomės, staiga atsisegė auskaras mano nosyje ir įkrito jam į burną. Gal 10 minučių juokiausi, paskui tęsėme, ką pradėję. Tai juokingiausias su seksu susijęs nutikimas mano gyvenime.

10

Mes su mergina mylėjomės sporto salės mano daugiabutyje dušuose. Netikėtai į patalpą įėjo vyresnio amžiaus moteris. Mes buvome užsidarę dušo kabinoje, bet vis tiek išsigandome, abu paslydome, negana to, aš tą akimirką patyriau orgazmą, sperma išsiliejo merginai į ausį ir ant dušo galvutės, todėl ėmė tekėti aplink kartu su vandeniu ir krauju, kuris sunkėsi man iš pakaušio. Mano ir merginos drabužiai buvo ne kabinoje, bet patalpoje stovėjo ta moteris. Nebesusilaikę ėmėme garsiai kvatoti, staiga mums per viršų įmetė drabužius, o moteris už durų sušuko: „Bjaurūs jaunikliai.“

11

Susikėliau plaukus į uodegą ir prisisegiau dirbtinių plaukų, kad kada būtų storesnė ir ilgesnė. Vakare besimylint su tuometiniu vaikinu jis sugriebė mane už plaukų ir baisiausiai išsigando, kai dalis kasos liko jo rankose. Jis šaukė: „Po velnių, kas čia?“ Paskui metė plaukus tolyn, o aš vos nemiriau iš juoko.

12

Mergina pasiūlė seksą su vaidmenimis. Aš turėjau būti gydytoju, ji – paciente. Ji pradėjo žaidimą: „Gydytojau, ką man daryti?“ Pirma man į galvą šovusi mintis: „Pirmiausia reikės perskaityti ir pasirašyti kai kuriuos dokumentus.“ Abu nuleipome iš juoko.

13

Kartą parėjau iš odontologo, burna dar nebuvo atitirpusi nuo nuskausminamųjų vaistų. Ėmėme mylėtis su vaikinu, aš apžergiau jį, pasilenkiau, o iš vis dar aptirpusios burnos ėmė tekėti seilės – tiesiai jam ant veido...

14

Po sekso padėjome prezervatyvą ant grindų (ant servetėlės). Gulėjome, staiga mergina pamatė, kad jos šuo laižo prezervatyvą su visa sperma. Ėmiau kvatoti, greitai ir ji pradėjo juoktis.

15

Kai mokiausi koledže, vienas vaikinas bendrabutyje labai norėjo pasimylėti su savo mergina duše. Bet dušai buvo bendri, taigi jis paprašė visų koridoriaus gyventojų pora valandų neiti į dušą, kai pas jį į svečius ateis jo mergina. Po sekso vaikino laukė staigmena: kai laiminga porelė išėjo iš dušo, visi koridoriaus gyventojai sustoję koridoriuje plojo, skambant „Lonely Island“ dainai „I Just Had Sex“ („Ką tik pasimylėjau“).

16

Seksas duše – nuostabu, seksas ant kriauklės – dar nuostabiau, jei tik neįsmunki į kriauklę (kuri yra maža) ir joje neįstringa tavo sėdmenys.

17

Tai nutiko kelionės metu. Netoli Barselonos apsistojome renovuojamame ūkyje, nebuvo nei skalbimo mašinos, nei džiovyklės. Vakare išgėrėme vyno, užmigo. Ryte pabudę ėmėme glamonėtis, galiausiai pradėjome mylėtis. Aš norėjau šlapintis, bet pamaniau – nueisiu po sekso į tualetą. Buvau viršuje, patyriau orgazmą ir po sekundės apšlapinau savo vaikiną. Apmiriau iš siaubo ir gėdos. Blogiausia, kad po teko skalbti patalynę duše. Vaikinas jautėsi patenkintas, kad man buvo taip gera, bet man iki šiol gėda, net ir rašydama šias eilutes raudonuoju.

18

Kai mes su vaikinu išbandėme žiedą ant penio, patyriau labai stiprų orgazmą, net ėmiau isteriškai juoktis. O jis stovi keturiomis ant lovos su tuo vibruojančiu daiktu ant penio ir susidrovėjęs sako: „Ar jau galiu nusimauti tą daiktą?“ Buvo žavu ir linksma, bet daugiau šito žaisliuko nenaudojome.

19

Taip nutinka beveik aks kartą, kai mylimės, ir aš visada juokiuosi. Vaikinui patinka po sekso pabūti manyje. Labai patinka. Jis neskuba ištraukti penio, guli, mėgaujasi artumu. Bėda, kad ima maivytis, nutaiso juokingą veido išraišką, tada aš pradedu kikenti, o penis tada išeina į išorę. Jis stengiasi pratęsti esamą akimirką, giliai kvėpuoja, kad penis ilgiau liktų manyje. Bet aš vis tiek juokiuosi ir penis išslysta lauk. Jis ima piktintis ir keršydamas mane kutenti.

20

5 val. ryto suskambo mano žmonos žadintuvas. Jinai išjungė žadintuvą, mes gulėjome, budinomės, galiausiai ėmėme kvailioti, glamonėtis, viskas baigėsi puikiu rytiniu seksu. Paskui nusimaudėme po dušu ir kiekvienas išvažiavome į darbą.
Darbe kolegė Kim priėjo pasišnekėti ir nepaliovė vylingai šypsotis. Žmona paklausė, kas yra. Galiausiai kolegė pasišaipė: „Smagiai rytas prasidėjo, ką?“ žmona sutriko. Galiausiai paaiškėjo, kad žmona, išjungdama žadintuvą, netyčia paskambino kolegei, ši pakėlė ragelį, o paskui su savo vaikinu klausėsi, kaip mes mylimės. Žmona po šiai dienai ima juoktis, pamačiusi Kim.

21

Tai nutiko su dabar jau buvusiu vaikinu. Per menstruacijas nenorėdavau mylėtis, nenorėdavau, kad mane tenkintu net pirštais – stipriai kraujuoju, be to, nepakenčiu kvapo. Vis tik vieną kartą besiglamonėdami nenusakomai susijaudinome. Aš ėmiau glamonėti jam penį, jis irgi norėjo mane liesit. Sustabdžiau pasakiusi, kad man menstruacijos. Jis sakė – nesvarbu, pabandykim. Sutikau. Taigi, tenkinome vienas kitą ranką (penetrcijos nebuvo). Po orgazmo jis pažvelgė į savo pirštus ir net krūptelėjo – visa ranka buvo kruvina, atrodė šiurpai. O man buvo labai juokinga. Po šito nutikimo kartais pasišaipau iš jo – pamojuoju smiliumi priešais veidą, o jis visada išrausta.

22

Kartą sekso metu mes su partneriu norėjome pakeisti pozą, jam neišvedant penio iš makšties. Aš tuo metu buvau viršuje, o norėjome pereiti į misionieriaus pozą. Deja, vienas sukosi į vieną pusę, kitas – į kitą, abu nuvirtome nuo lovos, o po trijų sekundžių pauzės ėmėme garsiai kvatotis.

23

Mylėjomės su mergina šuniukų poza. Po sekso pamačiau ant penio kažkokį plastmasinį žiedą. Pasirodo, čia buvo kontraceptinis žiedas. Pasijutau, lyg būčiau dalyvavęs karnavale.

24

Nusipirkome su partneriu sekso žaislą – bizūną. Pirmą kartą užtvojau su juo partneriui per... veidą. Kitą kartą, kai norėjome pažaisti su žvakės vašku, aš jį nudeginau. Jam ant krūtinės taip ir liko randelis. Kas kartą juokiamės, prisiminę mūsų keisčiausius eksperimentus ir nuotykius.

25

Viena mano bičiulis sekso su mergina metu prisiminė šį tą, ką norėjo jai anksčiau papasakoti. Pačiame įkarštyje, jau artėjant prie kulminacijos, pasilenkė ir sušnibždėjo į ausį (uždusęs, seksualiu balsu): „Ar žinojai, kad Tony Danza pradėjo vesti pokalbių laidą?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)