Aš myliu savo žmoną, bet mūsų lytinis gyvenimas šiuo metu nėra puikus. Ji skundžiasi, kad yra pernelyg pavargusi, jog galėtų mylėtis, nes auginame du vaikus (vienam iš jų vieneri, o antram – du metai). Be to, šiuo metu gyvename vieno kambario bute, nes mūsų namas yra renovuojamas. Atsitiktinai sužinojau, kad ji užsisakė stebuklingą masažuoklį – tam tikrą vibratoriaus rūšį. Dabar nežinau, ką galvoti. Kol nebuvo vaikų, mūsų seksualinis gyvenimas buvo pavydėtinas.

Specialisto komentaras

Į skaitytojo klausimą svetainėje theguardian.com atsako JAV dirbanti psichoterapeutė Pamela Stephenson Connolly, kurios specializacija yra seksualinių sutrikimų gydymas.

Įsiklausykite į ją, kai ji sako, jog yra pavargusi. Dviejų mažų vaikų priežiūra išvargintų bet kurį žmogų, todėl bet kokios priemonės, galinčios palengvinti jai gyvenimą, įskaitant ir seksą, atrodo patrauklios. „Burtų lazdelės“ tikrai gali būti daug pastangų nereikalaujantis būdas patirti malonumą ir numalšinti stresą, ir toks jos pasirinkimas būtų suprantamas, jeigu ji tenorėtų greitai patenkinti savo poreikius.

Tačiau sprendimas įsigyti vibratorių gali būti susijęs ir su kitomis priežastimis, pavyzdžiui, bandymu sustiprinti savo lytinę aistrą (kuri natūraliai priblėsta susilaukus dviejų vaikų). Labai svarbu, kad jūs tai suprastumėte ir nesitikėtumėte, kad ji bus tokia pati sekso partnerė, kaip anksčiau – tai galėtų įvykti tik tuomet, kai ji atsigaus ir nusistovės jos hormonų pusiausvyra. Pasistenkite nenusivilti dabartine, natūralia padėtimi ir nežiūrėkite į ją, kaip į grėsmę. Šiuo metu jums reikėtų stengtis kuo labiau padėti savo žmonai ir būti kuo supratingesniam – šios savybės savaime pakursto aistrą daugumai moterų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)