Rašydama socialiniame tinkle „Mumsnet“ mergina guodėsi, kad jie sunkiai verčiasi, bet minėto bernvakario metu jos sužadėtinis ištaškė šimtus svarų, rašo „The Sun“.

„Šiuo metu mes skaičiuojame kiekvieną svarą, bet nenorime atšaukti vestuvių ir prarasti jau sumokėtus pinigus. Po truputį sukrapštėme reikalingą sumą, bet švęsime tik mes, mūsų vaikas ir mūsų tėvai“, – aiškino ji.

Mergina teigė, kad jos partneris šiuo metu savaitę nedirba, todėl jiems tenka veržtis diržus.

Nepaisant to, jos būsimasis vyras striptizo klube išleido 230 svarų, o dar maždaug 200 svarų atsiėjo maistas ir gėrimai.

„Tai gerokai viršija tą biudžetą, dėl kurio buvome susitarę. Tai reiškia, kad dabar tris savaites turėsime gyventi taupiai, be to, būsime priversti riboti išlaidas per mūsų medaus mėnesio kelionę“, – piktinosi ji.

„Man nepatinka tai, kad jis, pirma, išleido tiek daug pinigų, antra, man nepatinka, kad jis lankėsi striptizo klube“, – rašė ji.

Būsimai nuotakai užkliuvo ir tai, kad jos sužadėtinis striptizo klube lankėsi nieko apie tai jai nepasakęs, nors ji yra „100 proc. tikra“, jog jis žinojo, kad jai tai nepatiks.

„Svarstau atšaukti vestuves ir jam pasakyti, kad mums reikia kai ką išsiaiškinti, kol galėsime vėl galvoti apie santuoką“, – pridūrė ji.

Mergina paaiškino, kad pati jokio mergvakario nerengs, ir yra pasilikusi pinigų tik vestuvinei šukuosenai ir manikiūrui.

Norėdama sužinoti, ar elgiasi teisingai, ji pasiteiravo kitų „Mumsnet“ narių, ką jos mano. Visos moterys, kurios komentavo jos įrašą, palaikė jos sprendimą.

„Visiškai teisingai. Pagarba santykiuose yra labai svarbi. Jūs susitarėte dėl pinigų sumos, bet jis tiesiog pasielgė taip, kaip norėjo, visiškai nepaisydamas finansinių pasekmių. Jūsų santykiai nuo to tikrai nebus geresni“, – rašė viena moteris.

„Jūs ir jūsų vaikas nusipelnote kur kas daugiau, negu vyras, kuris ištaško tiek pinigų bernvakariui prakeiktame striptizo klube, kai jums ir taip tenka taupyti, artėja vestuvės ir medaus mėnuo. Koks savanaudiškas šunsnukis“, – rėžė kita.

Dar viena vartotoja pareiškė: „Jei nesate tikra, atšaukite. Aš asmeniškai labai supykčiau dėl striptizo klubo ir visų ten išleistų pinigų. Nesu tikra, kad norėčiau gyventi su žmogumi, kuris taip pasielgė ir veikiausiai buvo užsisakęs šokį ir taip toliau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)