Seksolgo atsakymas:

„Diskusijos dėl mylėjimosi tamsoje ar šviesoje – senos kaip pasaulis, dauguma žmonių turi gana stiprias preferencijas. Dažnai moterys nenori mylėtis šviesoje dėl trijų priežasčių – jas išvardinsiu, taip pat pateiksiu galimų sprendimų.

Ji turi nepasitikėjimo dėl savo kūno

Daugybė moterų mieliau mylisi tamsoje, nes jaudinasi dėl to, kaip seksualinio akto metu atrodo jų kūnas.

Galbūt žmonai nesinori, kad matytumėte jos padribusį pilvą, kai iškels kojas, arba – nukarusias krūtis, jei ji bus pasilenkusi virš jūsų. O gal ji nenori, kad iš arti žiūrėtumėte į jos genitalijas.

Moterų žurnaluose ir portaluose gausu straipsnių kvailais pavadinimais – „Kokių sekso pozų vengti, turint vienokio ar kitokio tipo figūrą“ ir pan. Kai moterų kūnai šitaip griežtai vertinami, nieko stebėtino, kad joms ima stigti pasitikėjimo.

Liūdniausia tai, kad dauguma vyrų nė nepastebi tų vadinamųjų netobulumų, dėl kurių jų merginos ir žmonos kremtasi.

Jei įtariate, kad žmona jaudinasi dėl savo kūno, pasakykite, kuo jums patinka jos kūnas. Jeigu ji ypatingai jautri, sekso metu žiūrėkite į akis – tada ji atsipalaiduos ir suvoks, kad tikrai kritiškai nenužiūrinėjate jos kūno.

Miegamajame per ryški šviesa

Daugumos šviestuvų lubose šviesa yra gana ryški akims, be to, meta nepatrauklius šešėlius ant kūnų. Ryški šviesa blaško. Laimė, šią problemą lengva išspręsti. Įtaisykite miegamajame reguliuojamą apšvietimą arba įjunkite blausų pastatomą šviestuvą. Beje, raudonoje šviesoje kūnai atrodo labai seksualiai. Galiausiai – uždekite miegamajame žvakes.

Tamsoje pojūčiai būna ryškesni

Didelė tikimybė, kad tamsoje jūsų žmona jaučia stipresnį malonumą. Kai vienas pojūtis apribojamas, kiti pojūčiai tampa ryškesni. Taigi, jei ji nemato, kas vyksta, galimai ją labiau jaudina prisilietimai. Jeigu taip, galite užrišti žmonai ant akių raištį. Uždekite miegamajame žvakes, kad jūs matytumėte aplinką, o ji užrištomis akimis nematys. Galite ir pats užsirišti akis ir atitraukti raištį tik kartais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)