Vyrams seksas – ne šiaip iškrova, ne noras konkuruoti ir nugalėti, juo labiau – ne biologinis imperatyvas paleisti į pasaulį kuo daugiau mažų savo versijų. Ką gi vyrams reiškia seksas ir kas skatina jo norėti?

Siekiant mažinti nesusikalbėjimus tarp dviejų lyčių, vyrai atskleidžia šešias tamsias paslaptis apie savo požiūrį į seksą, kurios publikuojamos portale glamour.com:

1. Netiesa, kad vyrai nuolat nori sekso

Mums tik atrodo, kad nuolat norime sekso, deja, taip atrodo ir moterims. Vyrams labai sunku ištarti „ne“ garantuotam seksui – ne tik todėl, kad tai laikoma nevyriška, bet ir todėl, kad moterys pagalvos – kažkas negerai. Realiai viskas gerai, tiesiog vyrai, kaip ir moterys, ne visada nori sekso. Bėda, kad vyrams sunkoka atskirti seksą, kurio nori, ir seksą, kurio nenori.

2. Seksas – atsipalaidavimas

Vyrai nuolat kankinami įvairių abejonių. Stengiamės jas maskuoti, ignoruoti, be to, kovojame su netinkamais įpročiais, dėl kurių prastai jaučiamės. Iš esmės vyrai nori užslopinti jaučiamą nevisavertiškumą, kadangi bijo tapti nepatrauklūs moterims.

Tiesa, kartais vidinis kritikas nutyla – orgazmo metu, kai vyras atsipalaiduoja moters glėbyje.

Seksualus vyras

3. Tai – savo galios patvirtinimas

Noras dominuoti – ne mitas, kita vertus, tai ne toks baisus dalykas. Vyrai nori, kad moterys pamestų galvą iš aistros, geismo, patirtų tokią ekstazę, kad net savo vardą pamirštų. Kiekvienas vyras nor dominuoti šiuo aspektu. Kita vertus, tai nėra blogai – juk abu partneriai patiria malonumą, tiesa?

4. Kartais atsiribojame, nes mums ne vis vien

Seksualinis meistriškumas – vyriškumo šventasis gralis. Sėkmė, sportiškumas, šmaikštumas – niekas nesvarbu, jei vyras nesijaučia puikiu meilužiu. O sekse vyrų tyko daug pavojų ir nesėkmių – galime paskubėti, per ilgai užtrukti, būti per šiurkštūs ar per švelnūs. Jei vyras pernelyg emocionalus, moteris gali pamanyti, kad jis beprotiškai ją įsimylėjęs ir apskrita yra daugybė gal ir bet. Užvis blogiausia – baimė, kad nepavyks patenkinti moters.

Dalis moterų patiria orgazmą vien nuo fiziologinės sueities, bet daugeliui reikia kur kas daugiau – fizinio stimuliavimo, saugumo pojūčio, kontrolės praradimo, pasitikėjimo ir dar nežinia ko. Vyrai nori, kad moteriai būtų gera, be to, nenori, kad skųstumėtės draugėms, kokį prastą meilužį sutiko. Seksas vyrams – nemažas spaudimas, todėl kartais jie tiesiog apsimeta, kad jiems vis vien, atrodo atsiriboję, o laikui bėgant tai gali tapti įpročiu.

5. Galbūt moterys daugiau žino apie tai, ką vyrams reiškia seksas

Fizinio meilės akto metu vyrai savęs nemato, užtai juos mato moterys. Jeigu tikrai norite žinoti, ką mums reiškia seksas, pamirškite išankstines nuostatas ir tiesiog stebėkite, nes...

6. ...Nes esame gana skirtingi

Tai – didžiausia paslaptis, o iš tiesų – net ne paslaptis. Visi žino, kad nėra formulės, padedančios suprasti vyrus. Jei moterys nori perprasti vyrus seksualinėje plotmėje, tereikia mylėtis. Daug kartų. Tai – vienintelis būdas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)