Viena gausiai į pasimatymus vaikštinėjanti ir pasimatymų eksperte pristatanti moteris teigia galinti padėti į tokį klausimą atsakyti. Ji siūlo atlikti vos dvi sekundes trunkantį testą, iš kurio rezultato paaiškėja, ar konkretus vyriškis galėtų būti rimtas pretendentas į sutuoktinius, ar bus geriau, jei santykiai su juo taps laikinu gyvenimo epizodu, rašo „The Sun“.

Portalui news.com.au rašanti Jana Hocking tvirtina išradusi būdą, padedantį ypač lengvai apsispręsti, ar tarti „Taip“, ar griežtai rėžti „Ne“, kai koks nors atvirai simpatizuojantis personažas paklausia „Ar už manęs tekėsi?“.

„Pati tą testą paprastai padarau jau po kelių pasimatymų, pavyzdžiui, trejetą mėnesių trunkančios pažinties. Pirmiausia, gerai įsižiūriu į konkretų tipą, o tada pamėginu įsivaizduoti save stovinčią pačioje prie altoriaus vedančios navos pradžioje“, – pasakoja J. Hocking.

„Dabar turiu savęs paklausti: „Jeigu įžengčiau į bažnyčią ir pamatyčiau jį, laukiantį prie altoriaus, ar būčiau šimtu procentų laiminga?“ Ar pagalvočiau, kad man nusišypsojo milžiniška laimė ištekėti už to vyro?“, – dėsto pasimatymų virtuozė savo metodiką.

„O galbūt pagalvočiau, kad gal ir nėra taip blogai, juk, šiaip ar taip, jisai nėra blogas žmogus ir bendras gyvenimas gali būti visai nusisekęs?“

Patarimus pasimatymų klausimais dalijanti ir, be kita ko, specialiais šiai tema skirtą tinklalaidę „Kinda Sorta Dating“ vedanti ekspertė teigia, kad jei jūsų mintys daugmaž sutampa su pirmuoju jos pasiūlytu variantu, turite likti su dabartiniu partneriu.

Deja, jei mintys labiau krypsta į antrą variantą, matyt, geriausia ilgai negaišti ir tarti „Sudiev“.

„Antras variantas – tai kelias ne į išsvajotą meilę, o į saugų buvimą ir komfortą“, – priduria J. Hocking.

Beje, praėjusį mėnesį ji atskleidė, kokie ženklai per pokalbį su vyriškiu pažinčių programėlėje turėtų suveikti kaip pavojaus signalas.

Suklusti, esą, reikėtų tada, jeigu vyriškis labai greitai panaikina savo profilį, mat tai gali reikšti, kad jis pernelyg (gal net liguistai) jumis susidomėjo ir gali pradėti elgtis kaip tikras persekiotojas.

Dar vienas nieko gera paprastai nežadantis ženklas – tai atvaizdas vyriškio viešinamose nuotraukose, kurioms jis pozuoja vien iki liemens arba labai iš tolo.

J. Hocking tvirtina, kad vyrai, keliantys nuotraukas, iš kurių nėra visiškai aišku, kaip jie atrodo, dažnai nori ką nors nuslėpti, pavyzdžiui, faktą, kad yra susituokę.

Neretai nutinka taip, kad su paslaptingas nuotraukas viešinančiais personažais galop vis viena nepavyksta susitikti, tikina su pasimatymais susijusių subtilybių žinovė J. Hocking.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)