Manoma, kad tvirčiausia sąjunga – tarp vienodos kraujo grupės žmonių. Jų palikuonys būna stipriausios sveikatos, pati gamta globoja šią sąjungą, rašoma portale shape.ru.

Mokslininkai yra iškėlę teoriją, kad tos pačios kraujo grupės vyrai ir moterys skleidžia panašius kvapus ir todėl laiko vieni kitus sau giminingais.

Kuo artimesni kraujo grupių skaičiai, tuo daugiau šansų į ilgą, stabilią partnerystę.

О (I) kraujo grupė

Vyrai

Šios kraujo grupės vyrai elgiasi tarsi medžiotojai – malonumą jiems teikia persekiojimas. Be galo moka asistuoti, šioje srityje jiems nėra lygių. Kita vertus, šie vyrai ūmūs, gali būti grubūs. Tiesa, kai pavyksta pažaboti emocijas, agresyvus elgesys virsta seksualiniu geismu.

Moterys

Pasižymi išskirtiniu seksualiniu patrauklumu. Gerbia jėgą. Iš partnerio tikisi ryžtingų veiksmų. Savininkiškos moterys, santykiuose būna išrankios ir atsargios. Joms seksas – vienas iš veiksmingiausių streso malšinimo būdų.

A (II) kraujo grupė

Vyrai

Nemėgsta rodyti iniciatyvos, jiems nuolat reikia įrodymų, kad yra mylimi, priešingu atveju slapčia užmezga romaną. Teikia pirmenybę rytiniam seksui.

Moterys

Nepatiklios, drovios. Jų seksualumas skleidžiasi palaipsniui, o piką pasiekia tik esant ilgalaikiams santykiams su vienu partneriu. Linkusios į erotines fantazijas, kurių realybėje neįgyvendina. Jos labai jausmingos, vyrai turėtų būti kantrūs ir subtilūs. Dėl kraujotakos sutrikimų orgazmą patiria vėliau, reikalinga papildoma stimuliacija.

B (III) kraujo grupė

Vyrai

Nepratę prie ilgalaikių santykių. Dėl nepastovaus testosterono lygio kraujyje tai nepaleidžia partnerės iš glėbio, tai staiga nutraukia santykius. Sulaukę brandaus amžiaus, kai nurimsta hormonų audros, sukuria šeimą.

Moterys

Irgi linkusios dažnai keisti partnerius. Po ekstremalių eksperimentų fazės išteka, nurimsta. Santuokoje būna reiklios sekso kokybei ir kiekybei. Aistros apimtos gali pamesti galvą, bet vargu ar ieškos nuotykių už santuokos ribų.

AB (IV) kraujo grupė

Vyrai

Nepailstantys sekso mėgėjai, nepasižymintys giliais jausmais, nemėgstantys įsipareigojimų, jiems nereikia pastovaus ryšio. Individualistai. Toks vyras puikiai jaučia, ko trokšta su juo esanti moteris. Aukštas lytinių hormonų lygis išlieka iki gilios senatvės.

Moterys

Griežtos, neprieinamos, jas tiesiog reikia užkariauti. Lytinį gyvenimą pradeda vėliau, nei kitų kraujo grupių bendraamžės. Ryžusios intymiems santykiams, reikalauja iš partnerio begalinio dėmesio ir rūpestingumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)