Tiesiog pasitelkite kelis paprastus patarimus ir lovoje jūsų partneris pames galvą, rašo brides.com.

Nusiųskite kelias aistringas žinutes

Sekstingas yra puiki įžanga į pagrindinį įvykį, laukiantį vėliau. Sekstingas yra geras tuo, kad žinutėje gali pasakyti viską, ką nori, nebijodamas nejaukios tylos. Užuot nusiuntę gana tradicišką žinutę „Negaliu sulaukti, kada pamatysiu tave nuogą“, parašykite kažką tikrai atviro ir jaudinančio. Smulkiai aprašykite, kokių veiksmų vėliau norėtumėte sulaukti lovoje, ir tai darydami, naudokite kuo daugiau būdvardžių.

Laukite partnerio nuogi

Kai jūsų partneris įžengs pro duris, laukite jo ar jos nuogi. Po ilgos dienos biure jūsų partneris bus maloniai nustebintas, pamatęs jus visiškai nuogą. Net jei sekso nebus, masažas, kurį padarysite jam ar jai nuogi, pavers jus tos valandos laimėtoju.

Skirkite laiko preliudijai

Mes visi esame taip užsiėmę, kad dažnai praleidžiame įžangines glamones ir šokame tiesiai prie sekso. Profilaktiniai lytiniai santykiai yra svarbūs, norint palaikyti artimą ryšį su savo partneriu, bet tai nereiškia, kad toks turi būti visas jūsų seksualinis gyvenimas. Bent pora kartų per mėnesį skirkite laiko lėtam ir aistringam seksui. Šeštadieniais ar sekmadieniais (mes suprantame, kad kitomis dienomis tam nelieka laiko) pašvęskite gerą pusvalandį vien tik preliudijai. Pradėkite nuo seksualaus masažo ir ištyrinėkite vienas kito kūnų kerteles. Tai padės jums pajusti gilų emocinį ryšį, kuris savo ruožtu pakurstys aistrą.

Suteikite partneriui oralinio sekso malonumą

Prisipažinkime, kad atliekame oralinio sekso aktą, tikėdamiesi patys sulaukti oralinio sekso iš savo partnerio. Tačiau šį kartą suteikite partneriui oralinį malonumą, nesitikėdami gauti jį atgal. Tai panaikina spaudimą ir leidžia jūsų mylimajam tiesiog mėgautis malonia akimirka. Nėra nieko seksualiau, negu partneris, kuris yra visiškai paniręs į jūsų sukeltą malonumo jūrą. Tai milžiniškas akstinas pasistengti, kad jūsų partneris jaustųsi gerai.

Atsineškite į lovą sekso žaisliuką

Sekso žaisliukai padidina statymus ant malonių pojūčių. Idealus variantas - mažas vibruojantis antpirštis, nekeliantis jokios baimės ir suteikiantis papildomų smagių potyrių. Tai tobulas priedėlis bet kokiam seksualiniam gyvenimui.

Įgyvendinkite seksualinę partnerio fantaziją

Įsidėmėkite, kokių seksualinių fantazijų turi jūsų partneris. Galbūt jis norėtų pažaisti santechniką, kuris atvyksta remontuoti vamzdžių? O gal ji norėtų tapti policininke, atvykusia pagal iškvietimą dėl triukšmo? Nebūtina eiti į kostiumų parduotuves pirkti specialių drabužių, jeigu to nenorite. Kostiumus galite susigalvoti ir iš drabužių, kuriuos turite savo namuose. Be to, pusę fantazijos sudaro vaizduotė.

Tokie vaidmenų žaidimai ne tik sujaudins jūsų partnerį, bet ir leis jam pasijusti įvertintam, kad atsižvelgėte į jo norą.

Išbandykite pliaukštelėjimus

Pliaukštelėjimai yra tarsi kojų įmerkimas į agresyvesnio sekso vandenį, nepasineriant visu kūnu. Įsitikinkite, kad jūsų partneriui patinka tokie pliaukšėjimai, ir tik po to duokite sau laisvę. Vienus žmones jie jaudina, kiti jų nemėgsta, o siurprizai sekso metu kartais gali baigtis neprognozuojamai. Jeigu žinote, kad jam ar jai patinka pliaukštelėjimai, išbandykite juos. Tai gali sukelti jaudulio bangas, kurios nuvilnija per visą sueitį. Pradėkite nuo švelnių pliaukšėjimų ir pamažu juos stiprinkite.

Užriškite akis

Galite išbandyti ne tik pliaukštelėjimus, bet ir seksą užrištomis akimis. Vietoje akių raiščio galite panaudoti marškinėlius ar miego kaukę. Užrištos akys yra lengva supančiojimo forma, kurios retai kas nors išsigąsta. Paguldykite partnerį ant nugaros, užriškite jam akis ir kurį laiką tyrinėkite jo kūną. Atimta galimybė matyti gali stipriai pakurstyti aistrą ir sustiprinti pojūčius.

Pasakykite savo partneriui, koks jis seksualus

Jei varžotės gašlesnių pokalbių, nieko tokio. Jūs neprivalote kalbėti apie kietas ar drėgnas savo partnerio kūno dalis. Tiesiog pasakykite jam, koks jis yra seksualus ir kaip jus jaudina tai, ką jis daro. Seksas dažnai tampa labai pažeidžiama padėtimi. Jūs abu esate nuogi, trokštate jaustis gerai ir norite suteikti malonumą kitam. Pagyros jūsų partnerio seksualiniams sugebėjimams yra puikus būdas pajusti tarpusavio ryšį ir abiem kartu pasimėgauti šiuo momentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)