„Su savo vyru gyvenu jau 17 metų. Mes gerai sutariame ir mus sieja daug bendrų istorijų, tačiau miegamajame mus persekioja viena didžiulė bėda. Per visus 17 metų patyriau orgazmą gal tik aštuonis kartus, ir tai visuomet nutikdavo tik su mano pačios pagalba ar pasitelkus sekso žaisliuką. Aš nuoširdžiai myliu savo vyrą ir nenoriu jo palikti, bet tai reikia keisti. Mes mėginome kalbėtis ir turėjome labai nepatogų pašnekesį apie tai, kaip esu nepatenkinta mūsų seksualiniu gyvenimu, bet nuo to niekas nepasikeitė. Dabar jau pradėjau fantazuoti apie seksą su kitais vyrais“.

Chloe atsakymas: „Nemanau, kad staiga pradėjote fantazuoti apie svetimus vyrus, nes jūsų pačios vyras per 17 metų sugebėjo jus patenkinti tik aštuonis kartus. Manau, kad fantazuojate apie kitus vyrus, nes esate susituokę jau 17 metų! Tame nėra nieko bloga. Dar prieš daugybę metų Dievas davė įsakymą negeisti svetimo vyro ar svetimos moters, ir tai daug ką pasako apie žmogaus prigimtį.

Kalbant apie galimybes pasiekti orgazmą, manau, kad jums reikia parodyti savo vyrui, kas padeda jums pasiekti palaimą. Vien tik pradėję kalbėtis apie tai, kas jus užveda, veikiausiai abu susijaudinsite. Kai tik jis pamatys ir supras, patarkite jam būti kūrybiškesniam. Egzistuoja milijonai skirtingų dalykų, kuriuos jis gali padaryti, kad patenkintų jus taip, kaip jums pačiai niekada nepavyktų. Ir būtent tada JIS gali suteikti šansą SAVO fantazijoms“.

„Mano žmona ir mano mama viena kitos nekenčia. Jos tikrąja to žodžio prasme negali viena kitos pakęsti. Mano žmona mano, kad mano mama pernelyg kontroliuoja mūsų gyvenimus ir yra pernelyg reikli. Mano žmona turi problemų ir su savo pačios motina – mama ją paliko, kai ji buvo dar vaikas. Tai gali reikšti, kad ji yra šiek tiek uždara ir ne visuomet mėgsta leisti laiką su mano šeima. Jaučiuosi tarp jų įstrigęs, ypač kai jos abi pradeda man viena kitą pliekti ir skųsti. Tai kelia didžiulę įtampą mūsų santuokai, aš smarkiai pykstuosi su savo žmona. Mes esame susituokę tik trejus metus, bet šiuo metu esame abu nelaimingi. Jos kategoriškai atsisako viena su kita pasikalbėti, taigi ką turėčiau daryti, kad sušvelninčiau jų konfliktą?“

Chloe atsakymas: „Tai labai paplitusi problema: žmonos dažnai nesutaria su savo anytomis, nes jų pagrindinė teritorija, visų pirma, esate jūs. Moterys yra valdingos, teritorinės būtybės. Joms patinka, kai jų vyrai priklauso joms.

Tačiau tai yra labai nesąžininga jūsų atžvilgiu. Manau, kad jums reikia atskirai pasisodinti kiekvieną iš jų ir pasakyti, kaip tai jus plėšo pusiau.

Pirmiausia pasikalbėkite su savo motina, nes, kaip sakėte, šiuo metu jūsų santykiai su žmona yra įtempti. Paaiškinkite savo motinai, kad jūsų žmona vaikystėje turėjo karčios patirties ir kad jai reikia prisijaukinti motiniškus instinktus. Pripažinkite, kad ji nėra itin šeimyniška, ir kad jums reikia palaikyti savo žmoną.

Tuomet, kai ginčai aprims, pasikalbėkite su žmona. Paaiškinkite, kad pirmenybę teikiate būtent jai, o ne savo motinai (net jei tai būtų melas, labai svarbu, kad ji tai išgirstų), ir kad jau kalbėjotės su savo mama.

Šeimos diskusijos nereikia, bet jūsų mama turi šiek tiek atsitraukti, o jūsų žmona turi jaustis su jumis saugi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (474)