„Jie būdavo patenkinti, jog galės sakyti, kad tatuiruotę ant penio jiems darė mergina, o ne vyrukas“, – prisimena J. Moon.

Keista, bet daugybė vyrų, kurie norėdavo išsitatuiruoti penį, būtų jautęsi nepatogiai, jei jų lyties organą būtų lietęs kitas vyras, net jei jis yra profesionalus tatuiruotojas. Akivaizdu, kad tai yra didelė problema. Tačiau J. Moon nesiskundžia. Būtent tai sudarė jai sąlygas tapti tarptautiniu mastu pripažinta genitalijų tatuiravimo meistre (ji taip pat tatuiruoja išanges ir vieteles tarp sėklidžių bei analinės angos). Pas ją vyksta vyrai iš visų Jungtinių Valstijų, teigdami, kad daugelį metų troško pasidaryti tatuiruotę ant penio, bet niekaip nerasdavo tinkamo meistro.

„Daugybė meistrų nedaro tatuiruočių ant penio, ir tai normalu“, – pažymi J. Moon. Tačiau tai kelia sunkumų klientams. „Niekam nesinori užeiti į tatuiravimo saloną, pasakyti, kad nori tatuiruotės ant penio, ir po to išgirsti meistro atsakymą: „Po galais, ne!“ Tai gali tapti traumuojančia ir nemalonia patirtimi“, – priduria ji.

Mes žinome, kad jūs veikiausiai turite daug klausimų apie penio tatuiravimą, ir mes galime į juos atsakyti. Svetainėje menshealth.com J. Moon pasakoja, kaip iš tikrųjų daromos penių tatuiruotės. Savo patirtimi dalijasi ir trys vyrai, turintys tatuiruotes ant penių.

Kaip vyksta tatuiravimo procesas?

Daug kas laikosi klaidingo požiūrio, kad visą tatuiravimo laiką penis būna sukietėjęs. J. Moon per savo gyvenimą yra ištatuiravusi šimtus ar net tūkstančius penių, ir nė karto nė vienas jos klientas tatuiravimo metu nebuvo ištiktas erekcijos.

„Vyrukai prieš procedūrą man dažnai sako: „Ach, veikiausiai visą laiką mano organas bus kietas“. O aš jiems atsakau: „Nieko tokio, brolyti“, – pasakoja ji. Iš tikrųjų J. Moon jiems paaiškina, kad duos jiems tūkstantį dolerių, jeigu jie visą laiką sugebės išbūti erekcijos būsenos. Šią sumą ji visuomet turi šalia.

„Niekada neturėjau nė vieno vyruko, kuris viso proceso metu būtų bent kiek sukietėjęs“, – sako ji.

Nepaisant to, vyrams būtina erekcija, kai ant penio piešiamas tatuiruotės eskizas. Būtent tai buvo sunkiausia proceso dalis 33 metų Hugo Reynagai, kuris ant penio pasidarė krentančios žvaigždės tatuiruotę.

„Teko keletą kartų eiti į tualetą ir masturbuotis, kad penis bent kažkiek sukietėtų. Tačiau kai tik pasukdavau atgal pas meistrą, pačiame studijos viduryje jis pradėdavo minkštėti, – pasakojo H. Reynaga. – Kai tik meistras pradėdavo piešti, jis suglebdavo. Buvo tikrai sudėtinga“. Galiausiai H. Reynagai pavyko išsaugoti erekciją pakankamai ilgai, kad meistras užbaigtų eskizą.

Tatuiruotės

Per patį tatuiravimo procesą meistras arba pats klientas laiko penį ištemptą. Ištemptas, bet suglebęs organas būna maždaug tokio pačio ilgio, kaip ir erekcijos metu.

Kartais vyrukai sugalvoja originalių būdų, kaip ištempti savo penį. 33 metų Matthew Jordanas, kuris ant penio šono yra išsitatuiravęs juodą širdelę, pasakojo, kad „išlenkė savo penį ant medinio šaukšto, kad galėtų jį ištempti“.

27 metų Blew Velvetas savo organą „tarsi apyrankę“ apvyniojo aplink gazuoto gėrimo skardinę. B. Velvetas yra pasidaręs net kelias penio tatuiruotes. Penio viršuje jis yra išsitatuiravęs musę, kairiajame šone – žodį „Goddes“ (liet. Deivė), o dešinėje – savo gimimo metus „1993“.

Ar penio tatuiravimas yra skausmingas?

Tai priklauso nuo galutinės tatuiruotės vietos. Jei tatuiruotė daroma netoli pagrindo, skausmas būna pakenčiamas. „Tai nebuvo taip skausminga, kaip tikėjausi, – teigė H. Reynaga. – Tiesiog sėdėjau savo vietoje ir plepėjau su meistru, kol jis švirkštė į penį spalvotą rašalą“.

J. Moon pasakoja, kad tatuiruojant apatinę penio dalį, dauguma vyrų reaguoja ir laikosi ramiai. Tačiau artėjant galvutės link, padėtis tampa dramatiškesnė. „Tai visai kitoks reikalas“, – pažymi ji.
B. Velvetas, kuris penio viršūnėje išsitatuiravo musę, teigė, kad tą jausmą sunku apibūdinti.

„Tai tarsi orgazmas, kurį jauti visu savo kūnu ir kuris laikinai perima tavo kvėpavimo kontrolę, tačiau skirtumas tas, kad tai ne malonumas, besiveržiantis per tavo somatinius šliuzus, o skausmas, –aiškino jis. – Vienintelis panašus jausmas, su kuriuo galiu palyginti šį skausmą, buvo šūvis iš „Taser“.

Kodėl žmonės užsimano tatuiruočių ant penio?

Tatuiravimosi procesas yra labai asmeniškas. Vyrai darosi tatuiruotes ant penių dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių tatuiruojasi petį ar kojas. Bet kurioje vietoje esančios tatuiruotės gali būti juokingos, sentimentalios, simboliškos, įmantrios ar alternatyvios. Tačiau penių tatuiruotėmis – kur kas dažniau negu atvirose vietose esančiais kūno piešiniais – žmogus turi tikslą priblokšti ar pasipuikuoti.

„Pasidariau tatuiruotę ant penio, nes pamaniau, kad tai bus smagu, originalu ir suteiks pradžią pokalbiui“, – sakė M. Jordanas. Labai mažai žmonių išvydę penio tatuiruotę neparodo jokios reakcijos. Tačiau tai gali tapti ir jos minusu: jei kažkas pamato tavo tatuiruotę ant penio, didelė tikimybė, jog tu su tuo žmogumi ketini turėti intymių santykių, ir kartais tas žmogus būna toks nustebintas, jog net pamiršta, ką darė.

„Vieną kartą viena mergina, pamačiusi mano tatuiruotę, tiesiog sustingo. Ji pradėjo mane klausinėti virtinės klausimų. Laikydama rankoje mano penį, ji tiesiog spoksojo į jį ir analizavo tatuiruotę“, –pasakojo H. Reynaga.

B. Velvetas pažymėjo, kad „klausimų antplūdis kartais net gali nuslopinti lytinę aistrą“. Tačiau jis vis tiek džiaugiasi, kad išsitatuiravo savo penį. „Galimybė savarankiškai pasirinkti, kaip galėtų ar turėtų atrodyti mano penis, tikrai padėjo man įveikti disforiją dėl apipjaustymo“, – atskleidė jis. Kai buvo jaunesnis, jis nekentė savo lyties organo išvaizdos ir troško, kad jis vėl turėtų pašalintą apyvarpę. „Manau, kad tatuiruotės padėjo man vėl pamilti šią kūno dalį ir grąžino pasididžiavimą, kurio man anksčiau taip trūko“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)