Forume „Cheaters“ („Neištikimieji“) žmonės pasakoja apie tai, kaip buvo neištikimi, ir netgi pateikia patarimų, kaip išlaikyti slaptąją savo gyvenimo dalį paslaptyje.

Šiuo metu „Reddit“ forume „Cheaters“ yra apie 4 000 narių. Forumas apibūdinamas kaip „vieta supratingų žmonių diskusijoms apie neištikimybę šiuolaikiniuose santykiuose“.

Išpažintys

Dalis įrašų forume – asmenų, kurių neištikimybę partneriai susekė, bet dauguma – tų, kurie nori palengvinti sąžinės graužatį prisipažindami, arba su pasididžiavimu pasakoja apie savo pergales.

Viename iš pirmųjų į akį krentančių įrašų vyras atvirauja, kad vietos degalinėje turėjo slaptą seksualinę partnerę ištisus devynis mėnesius prieš vestuves su savo vaikų motina.

Kita moteris rašo turinti teisę į pasikartojančius nuklydimus į kairę, nes „gyvenime leidžiama linksmintis“, be to, jos vaikinas „jai ne itin patinka“.

Dar vienas vyriškos lyties forumo narys pasakojasi, kad būna neištikimas savo merginai šešis kartus per mėnesį ir pasinaudoja visomis įmanomomis progomis atsitiktiniam seksui jai už nugaros.

Po teisybei, susidaro įspūdis, kad dauguma forumo narių nesijaučia kalti, neliūdi dėl savo neištikimybių, o tiesiog didžiuojasi savo elgesiu ir patenkinti pasakoja, kaip jiems pavyko nuslėpti savo žygdarbius.

Patarimai, kaip būti neištikimiems ir neįkliūti

Daugelyje įrašų forumo nariai prašo bičiulių svetimautojų patarti, kaip slapta turėti romaną. Čia galima rasti netgi tokių užklausų: „Kaip man ramiai eiti į kairę?“

Vienas vyras teiravosi forumo narių nuomonės, ką padovanoti savo meilužei už kartu praleistą savaitgalį. Daugelis patarė padovanoti interneto parduotuvės čekį.

Grupelė aptarinėjo, kaip užmaskuoti meilužės įkandimą ar padarytą mėlynę per susitikimą su partnere. Senamadiškas variantas – apsivynioti kaklą šaliku.

Didelių moralinių skrupulų neturintis jaunuolis klausia: „Ar 50 m. ir vyresnės moterys nenorėtų laikinai pasilinksminti su jaunesniu vyru?“

Į jo klausimą kažkas greitai atsakė ir nukreipė į svetainę, kurioje daug vyresnio amžiaus moterų, „neseniai išsiskyrusių arba ieškančių meilužio“.

Moraliniai įsipareigojimai

Forume pasitaiko, kad kaltės prislėgti svetimautojai klausia savo likimo draugų, ar nevertėtų prisipažinti partnerei / partneriui. Atsakymai gali šokiruoti.

Viena moteris, beveik trejus metus apgaudinėjusi savo partnerį, prašo paklausti, ar ji nėra morališkai įpareigota prisipažinti, turėjusi meilužį. Kaip tikriausiai galima numanyti, daugelis tikino – nėra prasmės prisipažinti, jeigu ji neįkliuvo. Niekam nebuvo įdomu, kad moteris jaučia kaltę ar nebenori gyventi, slegiama melo.

„Tu – ne kekšė, tu – žmogus, – rašė vienas forumo narys. – Visi priimame netinkamų sprendimų, padarome to, ko paskui gailimės, ir t. t. Netampyk miegančio liūto už ūsų.“

Kitas antrino: „Vienintelis žmogus, kuriam po prisipažinimo palengvės, tai tu pati. Tu turėjai norų, juos įgyvendinai, kas visiškai suprantama, dabar rask būdą, kaip su tuo toliau gyventi.“

„Tau pavyks, mes tavim tikime. Nėra tokio dalyko, kaip moralinis įsipareigojimas“, – drąsino trečias.

Trumpai tariant, dauguma forumo narių įsitikinę – geriausia apie savo neištikimybę ir nuklydimus nutylėti.

Tad jei tikitės, kad nuklydęs į kairę partneris prisipažintų, veikiausiai apsirinkate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)