Kad netektų bergždžiai improvizuoti ir ilgai (kartais net nuobodžiai) be jokios nuovokos tyrinėti moters pojūčius, galima imti ir paklausti, kas jai patinka. Minėtinai, kad kai kurias net šitoks klausimas sujaudina, nes tai – įrodymas, kad partneriui jos rūpi, kad jam svarbu suteikti malonumą.

Deja, ne visos moterys ir pačios tiksliai žino, kaip nori būti glamonėjamos, o kai kurios trokšta tik siurprizų – spontaniškumo. Kad ir kaip būtų, vyrams tikrai į naudą sužinoti šį tą konkretaus, todėl jų dėmesiui – penki atviri moterų pasakojimai iš portalo menshealth.com, galbūt pasufleruosiantys, kaip elgtis, kad moteris pasijustų įsiaudrinusi.

„Vyrukas, su kuriuo kitados susitikinėjau, sykį paklausė, ar man patiktų pažaisti su ledo kubeliais. Atvirai prisipažinau nė sykio to nedariusi. Jisai patikino, kad ledas gali privesti prie neįtikėtinai malonių pojūčių, todėl panorau išmėginti tą žaidimą, apie kurį užsiminė. Kai išsitiesiau lovoje, jis ėmė lėtai braukyti ledo kubeliu per visą mano kūną. Pirmiausia dėmesio sulaukė mažiausiai jautrios sritys, tačiau netrukus atėjo eilė kaklui, o tada – krūtims. Ledu perbrauktas vietas jis ėmė aistringai bučiuoti. Tada jau buvau kaip reikiant susijaudinus. Prisilietimai šaltu ledu prilygo saldžiausiai pasaulyje kankynei!“ – atvirauja 27-erių metų moteris.

„Vieną rytą nubudau pajutusi švelniai visą kūną glostančias rankas. Iš lėto mane glamonėjantis vyras kuždėjo į ausį: „Nagi, pažaisk su manimi.“ Akimirksniu siūbtelėjo tokia aistra, kurią sunku net apsakyti“, – prisipažįsta 29-erių metų pašnekovė.


„Aš praktikuoju sekstingą – keitimąsi intymaus turinio žinutėmis. Kartą mano sekstingo partneris sumanė suteikti bendrai mūsų veiklai dar daugiau pikantiškumo ir erotikos: pradėjau gauti ne užrašytą, o įkalbėtą tekstą. Jis ėmė kurti intymių mūsų sueičių scenas ir siuntinėjo man – skyrių po skyriaus. Visi epizodai – labai detalūs, kupini dalykų, kuriems, kaip jis puikiai žino, nesu abejinga. Kiekviena scena baigiasi taip, kad pasijuntu kaip reikiant susijaudinusi. Ne per seniausiai klausiausi pasakojimo, kaip mane supančioja, kaip užriša akis. Girdėdama jo balsą ir įsivaizduodama tai, apie ką jis kalba, sugebu kaip reikiant įkaisti. Tų pasakojimų klausausi vėl ir vėl“, – prasitaria 33-ejų metų moteris.

„Kad vyrui stinga pasitikėjimo savimi, galiu užuosti per atstumą. Esu poliamoriškų santykių mėgėja, todėl abejonių kamuojamiems ir baikštiems vyrams paprasčiausiai neturiu laiko. Pasitikėjimas savimi, mano galva, – bene patraukliausia vyro savybė. Lovoje toks vyras paprastai būna neprilygstamas. Deja, nežinia kodėl, išgirdę, kad sutinku pasimylėti, vyrai neretai sutrinka. O juk turėtų elgtis priešingai – pereiti prie reikalo. Dievinu tas akimirkas, kai man ištarus laukąjį „Taip“ nuslūgsta tvyrojusi įtampa, kai vyras ima elgtis drąsiai, net įžūliai. Kartą pasistengiau, kad abiem rankomis mane glamonėjantis partneris pažvelgtų man į akis. Kai mūsų žvilgsniai susitiko, jis pasiuntė man oro bučinį. Šis valiūkiškas poelgis padarė stulbinamą poveikį. Tie, kurie moka šiek tiek paerzinti, leidžia man galvoti, kad kontroliuoju padėtį, o po akimirkos paima viršų, visada geba mane sujaudinti“, – prisipažįsta 25-erių metų moteris.

„Tirpste tirpstu iš malonumo, kai partneriai, klausydami mano seksualinių fantazijų, man pritaria ir reikalauja pratęsimo. Tada suprantu, kad mano fantazijos jaudina ir juos, todėl mano aistra ima augti, o šitai dar labiau juos užveda. Kaipgi tai vyksta? Pavyzdžiui, aš pasakau įsivaizduojanti, kaip jis bučiuoja mane ypač švelniai. „Taip taip, na, o tada...“ – sukužda jis. Štai koks žaidimas man patinka“, – teigia 36-erių metų moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)