Moteris prisipažino, kad jos vyras miega pirmame namo aukšte, o ji miega antrame, savo asmeninėje „mamos oloje“, kuri, pasak moters, yra jos mažytis rojus.

„Man nepatinka miegoti vienoje lovoje su niekuo – niekada nepatiko, – aiškina ji portale „The Sun“. – Kitas asmuo kvėpuoja, juda, išjaukia patalus, keliasi į tualetą ir mane pažadina, o kai aš pabundu, nebegaliu užmigti.“

Pasak L. Lodder, aplinkiniai vis dar kreivai ją nužiūri kaskart, kai ji pasakoja apie neįprastą miegojimo tvarką savo šeimoje. Daug kas mano, kad dėl to jų santuoka yra nelaiminga ir pasmerkta išsiskyrimui ar skyryboms.

Be to, pasak, Lauren, žmonėms ypač rūpi, kaip miegant atskirai sekasi puoselėti intymų gyvenimą.

Pasak moters, kadangi ji yra dirbanti mama, naktinis seksas su vyru retai būna jos prioritetų sąrašo viršuje.

Ji rašo: „Leisiu sau pastebėti, kad retai kurioje šeimoje tėvai po sunkios darbo dienos ir rūpinimosi vaikais nubunda antrą valandą nakties ir aistringai mylisi.“

Moteris aiškina, kad tai, jog jiedu su vyru gyvena atskiruose kambariuose, nereiškia, jog jų santykiai šalti, ar kad jie neleidžia kokybiško laiko kartu.

Dienai baigiantis jie palinki vienas kitam labos nakties, pasibučiuoja, prisiglaudžia, o tada išsiskirsto miegoti kiekvienas savo kambaryje.

„Nemanau, kad norint, jog santuoka būtų sėkminga, kiekviena pora turi laikytis vienodų taisyklių ar tvarkos“, – sako Lauren.

„Jei jums patinka miegoti šalia antrosios pusės, tai jus nuramina – puiku. Tačiau nėra vienodų porų, žmonių poreikiai skiriasi, tad svarbiausia įsiklausyti į savo ir vienas kito poreikius.“

Ji paaiškino, kad poros nebeprivalo teisintis dėl savo pasirinkimų, ir paragino visus tiesiog daryti tai, kas jiems atrodo geriausia ir patogiausia.

Šiomis mintimis Lauren pasidalino savo instagramo paskyroje, kuri turi daugiau nei 122 tūkst. sekėjų. Šis įrašas sulaukė neįtikėtino palaikymo.

Akivaizdu, kad ne ji viena miega atskirai nuo vyro – daug sekėjų pasidalino panašia laimingos santuokos paslaptimi.

„Man labai patiko šis įrašas! Mudu su vyru taip pat miegame atskirai“, – pakomentavo viena moteris.

„Iš pradžių labai priešinausi tokiai tvarkai, nes juk kai miegi atskirai, tai jau nebe santuoka! Bet pastebėjau, kad kaskart, kai miegu viena, aš puikiai išsimiegu, galiu prieš miegą pažiūrėti, ką noriu, arba paskaityti knygą, o ypač gerai tai, kad galiu miegoti lovos viduryje.“

Dar viena sekėja pridūrė: „Mudu susituokę 10 metų, ir visą šį laiką miegame atskirai. Mums tiesiog patinka turėti asmeninę erdvę. Mūsų dienos ritmas ir įpročiai skiriasi, mes einame miegoti ir keliamės skirtingu metu, tad atskirai miegodami geriau pailsime.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)