Istorija publikuojama leidinyje theguardian.com.

Esu 62 m. moteris, su vyru gyvename santuokoje 40 metų. Susipažinome koledže, abu baigėme doktorantūrą, dabar abu dirbame tame pačiame universitete.

Pernai per Kalėdas patyriau seksą su šešiais vyrais vienu metu.

Vyras pasiūlė išbandyti svingeriškus santykius, kai tik gimė mūsų vaikai. Galvojau apie tai 10 metų.

Iš pradžių maniau, kad jis tik nori sekso su kita moterimi. Galiausiai pabodo apie tai svarstyti ir, norėdama išmesti iš galvos tokias mintis, nusprendžiau pabandyti.

Nenumaniau, kad seksas su kitais vyrais man šitaip patiks – akimirksniu pamėgau ir norėjau tai tęsti.

Praėjo beveik 20 metų, mes nelaikome savo santuokos atvira. Turime seksualinių santykių su kitais žmonės, bet visada tai darome kartu. Mūsų monogamiją būtų galima pavadinti su išlygomis.

Grįžtant prie sekso su šešiais vyrais – dalyvavome svingerių vakarėlyje. Organizatorius pavedė man apšildyti vyrus prieš kitą moterį (kitaip tariant, fiziškai parengti juos seksualinei sueičiai).

Po kiek laiko pasiteiravau, ar galėčiau labiau įsitraukti, ir galiausiai įvyko seksas su šešiais vyrais, iš kurių jauniausiam buvo 25 m. Visi vyrai buvo švelnūs, mieli.

Dažniausiai mes su vyru pasirenkame seksą trise – su heteroseksualiu vyru. Kartais tai būna vienos nakties nuotykis.

Yra žmonių, su kuriais tokio pobūdžio bendravimas trunka jau kelerius metus. Kartais susitinkame su svingerių pora, bet šiaip sunku rasti mūsų amžiaus žmonių.

Tikimės puoselėti tokį gyvenimo būdą, kiek įmanoma ilgiau. Reikia maksimaliai išnaudoti gyvenimo teikiamus malonumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)