Pasak ekspertės, moterys iš prigimties linkusios kitų poreikius iškelti aukščiau už savuosius, tad ir lovoje meluoja tam, kad partneris jaustųsi geriau, rašoma thesun.co.uk.

Štai ką moterys linkusios meluoti lovoje:

1. Suvaidinti orgazmą

Nadia Bokody sako, kad dauguma moterų bent kartą yra suvaidinusios orgazmą. Dėl to vyrai, pasak jos, šventai tiki, kad kiekviena moteris, su kuria jie miegojo, patyrė visą kūną supurtančią kulminaciją.

Ji ragina moteris nevaidinti lovoje, kad įtiktų partneriui, ir cituoja 2019 m. tyrimą, kuriame teigiama, kad daugiau nei pusė britų nesugebėjo surasti, kur anatominėje diagramoje pavaizduota vagina.
Ekspertė pripažįsta, kad nors suvaidintas orgazmas padeda greičiau užbaigti prastą sekso pasirodymą, tačiau, pasak jos, toks melas visuotinai sukuria vyrams iliuziją, kad jie yra dievo dovana moteriai, nors iš tiesų lovoje dažnai būna apgailėtini.

2. Žavėtis penio dydžiu

Sakyti komplimentus vienas kitam lovoje – natūralu, tačiau pasak ekspertės, sakydama vyrui, kad jo penis „TOKS didelis“ moteris pati to nežinodama kartoja seną kaip pasaulis melą.

Pasak N. Bokody, moterys šią taktiką naudoja dažniausiai su tais vyrais, kurie kenčia nuo „mažo penio sindromo“ ir kuriems dėl to reikia nuolatinio jų vertės patvirtinimo.

Pasak ekspertės, šie vyrai dažniausiai mano, kad penio dydis tiesiogiai susijęs su gebėjimu greitai patenkinti moterį ir sukelti jai orgazmą, o tai, anot jos, reiškia, kad tokie vyrai neturi realių žinių apie moterų seksualinį patenkinimą.

Anksčiau šiais metais paskelbto tyrimo išvadose teigiama, kad moterys didelį penį labiausiai vertina vienos nakties nuotykio kontekste, o ilgalaikiams santykiams jos rinktųsi vyrą su apie 16 cm ilgio lytiniu organu.

3. Apsimesti, kad lovoje esi nepatyrusi

Pasak seksualinių santykių ekspertės, kai kurios moterys, norėdamos paglostyti savo partnerio savimeilę, netgi apsimeta, kad yra nepatyrusios lovoje, net jei iš tiesų taip nėra.

Paprastai partneriui, kuriam reikalingas toks patvirtinimas, sunku priimti faktą, kad moteris iki jo turėjo ir kitų seksualinių kontaktų.

Ji pridūrė: „Dažniausiai toks vyras ne itin geras lovoje, tad jam ramiau, kai nėra kitų konkurentų, su kuriais jis galėtų būti lyginamas...“

4. Išprūsti „išsivalyti dantų“

Jau buvote visai arti orgazmo, bet partneris baigė greičiau? Nadia pataria panaudoti elektrinio dantų šepetėlio gudrybę.

Sekso ekspertė pasakoja, kad kai kurios moterys, kai partneris nesugeba jų iki galo patenkinti, nueina į vonią ir baigia su vibratoriumi. Kodėl „išsivalyti dantis“? Ogi visada galite pasiteisinti, kad burzgė elektrinis dantų šepetėlis...

5. Teisintis, kad sumažėjo lytinis potraukis

Jei su partneriu nėra seksualinio suderinamumo, nenuostabu, kad seksas ilgainiui apskritai ima nebedominti.

„Dauguma moterų nėra nenusiteikusios seksui, jos yra nenusiteikusios prastam seksui, – rašo Nadia. – O pasakymas „Man sumažėjo lytinis potraukis“ yra puikus būdas išvengti kankynės lovoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)