JAV ligoninėje dirbanti akušerė paviešino vaizdo įrašą, kurio fone girdėti, kaip jos prižiūrima gimdyvė reaguoja į palatoje pasirodžiusį vyrą, rašo „The Sun“.

Vienintelė platformoje „Reddit“ išplatinto epizodo veikėja – pati akušerė, su vis didesniu nerimu reaguojanti jos akivaizdoje isterijos ištiktą moterį (incidento kaltininkų ji, aišku, nefilmavo – girdėti vien tik jų balsai).

Rėkte išrėktus žodžius suprasti ypač sunku, bet moters tonas pasako daugiau nei reikia.

Paskelbtą vaizdo įrašą akušerė papildė antrašte „Kas nutinka, kai gimdyvė sužino, kad čia pat gimdo jos vyro meilužė“.

„Reddit“ auditoriją šis incidentas akivaizdžiai šokiravo: visi komentarai byloja apie didžiulį pasipiktinimą vyriškio elgesiu.

„O, siaube... Turbūt negali būti blogesnio meto tiesai sužinoti. Vargšelei ir be to pakanka streso“, – parašė vienas asmuo.

„Man jos nuoširdžiai gaila. Juk sužinojo, kad jos išrinktasis – visiška mėšlo krūva, ir dar gimdydama judviejų kūdikį“, – jam pritarė kitas.

„Nekyla abejonių, kad tas asmuo – visiškas menkysta. Tenka sutikti su šia moterimi“, – parašė trečias.

Čia aptariamas vaizdo įrašas buvo paviešintas 2,1 mln. narių turinčioje „Reddit“ grupėje. Į ją susibūrė tie, kuriuos domina gėdingi incidentai, apgailėtinos istorijos ir netikėčiausios situacijos.

Vargu ar reikia džiaugtis, kad tokio tipo pasakojimai sulaukia šitiek dėmesio. Deja, istorijos apie tai, kaip žmona palieka vyrą, nes jis nesusiplovė indų, kaip tenka taikstytis su keliskart per dieną mylėtis verčiančiu partneriu ir kaip vyras apkaltina katiną dėl savo žmonos nėštumo, nes gyvūnas įsisuko ir stalčių, kuriame laikomi prezervatyvai, ir žaisdamas visus juos pavertė rėčiais, sulaukia ypač daug komentarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)