Nors esu laimingai vedęs trejus metus, nuo pat pradžių jaučiu seksualinį potraukį savo uošvienei. Tai fantastiška moteris, sulaukusi per 50 metų.

Ji atrodo beveik kaip mano žmona, tik yra dailesnė. Mes gyvename tame pačiame rajone ir matomės du ar tris kartus per savaitę. Su savo žmona myliuosi beveik kiekvieną dieną ir mūsų seksas būna puikus, bet pastaruosius kelis mėnesius negaliu liautis sekso metu galvojęs apie jos motiną. Jaučiuosi dėl to kaltas. Padėkite man.

Uždrausta kai kurių seksualinių fantazijų prigimtis gali kelti itin sudėtingus jausmus. Tai ypač galioja giminystės ryšių atveju, atsakydama į The Guardian“ skaitytojo laišką pabrėžia amerikiečių psichoterapeutė Pamela Stephenson Connolly.

Jausti sąmoningą erotinį potraukį savo sutuoktinės ar sutuoktinio giminaičiams nėra retas reiškinys. Tačiau trokšti to, ką visuomenė laiko nepriimtina, gali turėti itin stiprų erotinį užtaisą ir net privesti iki aklų manijų, neapgalvotų veiksmų, skaudžių pasekmių ir nesibaigiančios atgailos.

Jūsų atveju seksualinį potraukį uošvienei gali kurstyti pamatiniai elementai, pavyzdžiui, tokios vaikystės problemos kaip mamos ilgesys. Jūsų fantazijos yra asmeniškos ir jos nėra pavojingos, kol neketinate jų įgyvendinti.

Jūs jau pripažįstate savo potraukio beprasmiškumą, taigi tiesiog venkite dėl to graužtis ir sąmoningai bandykite nukreipti savo mintis kita linkme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)