24-erių metų britė, vardu Lori Ball, nuoširdžiai apsidžiaugė, kai internetu „sutiktas“ vyrukas pasiūlė kartu papietauti. Iš pašnekesio jis atrodė simpatingas. Entuziazmą kėlė dar ir tai, kad ketverius pastaruosius metus moteris vienišavo, pasakojama „The Sun“ publikacijoje.

Pirmasis pasimatymas praėjo vykusiai. Pora susitarė dar kartą susitikti, o proga radosi savaime, mat po savaitės Lori turėjo švęsti gimtadienį.

Deja, šventinę dieną jos laukė nemaloni staigmena. Likus kelioms valandoms iki pasimatymo, Lori sulaukė ką tik atrastos simpatijos žinutės. „Apgailestauju, kad tenka tai pranešti, bet dar vieno pasimatymo neištversiu: tu paprasčiausiai per didelė, kad mane domintum“, – „dalykiškai“ paaiškino neseniai sutiktasis.

Žiaurus ir tiesmukas jo komentaras tapo akstinu susiimti ir numesti daugiau nei 30 kilogramų. Taigi, praėjus vos šešiems mėnesiams, 101 kilogramą svėrusios Lori svarstyklės jau rodė tiktai 67.
Vis dėlto iš širdies pasijuokti moteris galėjo tada, kai tas turtingų formų niekintojas sumanė vėl su ja paflirtuoti, tik iš pradžių, išvydęs akivaizdžius išvaizdos pokyčius, apdariai pasiteiravo, ar ji tebėra vieniša.

Taip tikrai nebuvo. Lori sutiko kitą žmogų, kurį dabar drąsiai vadina savo gyvenimo meile. Taip nutiko praėjus porai mėnesių po to, kai jai ėmė reikėti keturiais dydžiais mažesnių drabužių.
„Ilgą laiką jaučiausi nelaiminga ir stengiausi sulieknėti, tačiau niekaip nesisekė, nes mėgau maistą, mėgau valgyti“, – pasakoja Denbišyre (šiaurės Velsas) gyvenanti Lori.

„Maždaug ketverius metus neturėjau jokio vaikino, todėl mezgiau pažintis internetu. Štai sykį ir ryžausi nueiti į pasimatymą. Viskas ėjosi sklandžiai, mudu puikiai praleidome laiką ir susitarėme vėl pasimatyti per mano gimtadienį. Deja, sulaukiau skaudaus smūgio“, – prisimena Lori.

„Nors vietos restorane jau buvo rezervuotos, jis man parašė, kad nesusitiksime, kad jam esu per didelė, todėl matytis su manimi daugiau nenori. Pasijutau ypač įskaudinta. Užtat dabar už tai galiu tik padėkoti. Būtent tada priėmiau sprendimą pasikeisti. Ir pasikeičiau. Atvirai sakant, tai buvo tikras spyris į sėdimąją“, – dėsto moteris.

„Po kurio laiko jis vėl man parašė. Pasiteiravo, kaip laikausi, pasakė, kad puikiai atrodau, ir dar paklausė, ar tebesu laisva“, – sako Lori.

„Aš nieko jam neatsakiau. Man jis nė trupučio neberūpėjo. Jis ir dabar seka mano „Instagram“ istoriją. Na, ir tegu sau – man nė motais“, – juokiasi moteris.

Lori prisipažino, kad krūvą kilogramų užsiaugino per porą metų, kai buvo įjunkusi maitintis kalorijų prifarširuotu greitmaisčiu, o krekerius, kuriais kabliuodavo lydytą sūrelį, šveisdavo kone be perstojo.
2018 metų sausį ji nutarė prisijungti prie „Slimming World“ komandos – specialistų prižiūrimų lieknėjimo entuziastų būrio.

Kadangi mėgstamų saldainių atsisakyti buvo sunku, ji bent jau pasistengė, kad su jais gaunamų kalorijų kiekis būtų minimalus. Greitąjį maistą netrukus pakeitė namuose pasigaminti panašūs, bet ne tokie kaloringi patiekalai.

Lori ne tik pakoregavo savo mitybą, bet ir pradėjo sportuoti. Šešis kartus per savaitę ji treniruodavosi prižiūrima asmeninio trenerio, patardavusio, kokius pratimus atlikti, kad kūnas sutvirtėtų, o figūra įgautų grakštumo.

Tikras stebuklas jai atrodė tai, kad per dieną nueinamų žingsnių skaičius nuo 3 tūkstančių šoktelėjo iki 15 tūkstančių.

Žodžiu, iki birželio Lori pavyko akivaizdžiai sulieknėjo.

Anksčiau ši moteris ypač nemėgo fotografuotis, tačiau dabar viskas pasikeitė, juolab kad komplimentai, kurių sulaukia dėl įvykusios transformacijos, be galo džiugina.

Šiuo metu, kad išlaikytų pagedaujamą svorį, tomis dienomis, kai sportuoja, Lori suvartoja 1 900 kalorijų, na, o tada, kai ilsisi, – vos 400.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)