Esu 32 m. moteris, susitikinėju su 28 m. vyru. Iš visų jėgų stengiuosi nenurašyti jo, nes jis mane labai myli, tačiau manęs netenkina seksas su juo, o seksas man yra labai svarbus santykių aspektas. Ankstesniuose santykiuose man nebuvo sunku lytiškai susijaudinti, tačiau su jaunesniu mylimuoju man nuolat kyla ši problema. Pirmą kartą susitikinėju su jaunesniu, iki šiol mano išrinktieji būdavo 8-10 m. vyresni už mane.

Iš pradžių maniau, kad tai mano problema, net įtariau, kad tai priešmenopauzinio laikotarpio apraiška, tačiau pastebėjau, kad vyresni vyrai mane vis dar jaudina. Kuria linkme man reikėtų kreipti šiuos santykius, kad neužgaučiau dabartinio draugo jausmų?

Komentuoja psichoterapeutė Pamela Stephenson Connolly

Tai naujas puslapis jūsų seksualinio augimo kelyje – jūs galite išmokyti kitą žmogų, kaip jus pamaloninti. Anksčiau jūs susitikinėjote su vyrais, kurie seksualinės patirties turėjo daugiau už jus, o dabar atėjo jūsų eilė tapti mokytoja. Džiaukitės šia galimybe nubraižyti kitam žmogui savo malonumo žemėlapį. Pasitikėkite savimi – parodykite, kas jums patinka, ir aiškinkitės, kas patinka jam. Jūsų naujojo partnerio amžius nėra problema – dauguma 30-ies neturinčių vyrų gali būti puikūs meilužiai.

Dažniausiai erotinio meno virtuozais laikomi tie, kurie moka komunikuoti. Greičiausiai, jūsų 28 m. mylimasis praleido kažkokią svarbią informaciją ir pernelyg drovisi klausinėti, kas jums patinka. Tapkite mokytoja ir mėgaukitės savo nauju vaidmeniu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)