Theguardian.com pateikia psichoterapeutės Pamelos Stephenson Connolly komentarą:

Neturėtumėte nesmagiai jaustis darbe, nes sapnas buvo ne apie jūsų viršininką. Kai sapnuojame pažįstamus žmones, jie – tiesiog simboliai, kurie kažką reprezentuoja. Paklauskite savęs: „Ką bosas man reprezentuoja?“ Pavyzdžiui, jei reprezentuoja valdžią, sapnas galėtų reikšti, kad flirtuojate su poreikiu atsakingiau tvarkyti savo gyvenimą.

Net ir seksualinis sapno aspektas nebūtinai atspindi erotinį potraukį ar susidomėjimą. Tiesa, seksualinis geismas gali būti užslėptas, tyrimai rodo, kad subtilūs asistavimo ženklai, kaip antai, pasisukimas į žmogų viešoje vietoje, palinkimas į jo kėdės pusę, dažni darbovietėse, taigi gali būti, kad bosas pasąmoningai jaučia jums erotinį potraukį.

Sapnai patiekia svarbios informacijos apie mūsų pasąmonę, verta juos patyrinėti, išanalizuoti. Susiraskite patikimą specialistą, kuris padėtų geriau suprasti jūsų nakties noveles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)