Žinomo rusų psichologo Aleksandro Šarovo nuomone, yra dvi grupės atvejų, kai moterims reikia nedelsiant nutraukti santykius, taip pat ir bandymus pateisinti partnerį:

Priklausomybė. Nuo alkoholio, kvaišalų, lošimų ar sekso. Pasak specialisto, ištraukti partnerį iš šio užburto rato pavyksta labai nedidelei daliai moterų – vienai iš dešimčių tūkstančių. Žinoma, galite rizikuoti, bet nepamirškite, kad gyvenimas nelaukia – jis netruks praeiti. Todėl negali būti kito sprendimo, reikia tiesiog nutraukti santykius. Jei vyrui moteris išties brangi, jis pats dės įmanomas ir netgi neįmanomas pastangas, kad pasikeistų ir tada susigrąžintų mylimąją. O kol jūs viską kenčiate ir liekate santykyje, patikėkite, niekas nepasikeis.

Smurtas. Vyras, kuris kartą pakėlė ranką prieš moterį, padarys tai antrą kartą, ir trečią, ir ketvirtą. Nekentėkite, nesuteikite antro šanso, negalvokite, kad pati išprovokavote ar užsitarnavote. Smurtas negali būti pateisinamas niekuo. Susirinkite daiktus ir išeikite visiems laikams.

O štai neištikimybė nėra toks vienareikšmis dalykas. Atleisti neištikimybę labai sunku, o ir santykiai po jos niekada nebus tokie kaip anksčiau, bet sukurti juos iš naujo įmanoma ir teoriškai, ir praktiškai.

Aleksandras Šarovas sako, kad jo praktikoje yra buvę nemažai atvejų, kai po vieno iš partnerių neištikimybės pora sugebėjo ne tik atkurti buvusį ryšį, bet jį dar labiau sustiprinti.

O pirmieji du punktai – labai aiškus diskvalifikacijos pagrindas. Verčiau pagailėkite savęs ir savo laiko, o ne vyro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)