Pakanka vien įsivaizduoti, kaip intymiame guolyje, tolydžio kaistant atmosferai ir kylant susijaudinimui, partneris, kuris galbūt jau kurį laiką jums asistuoja, o gal yra tik neseniai sutiktas, staiga pasako ar padaro ką nors ypač gluminančio (geriausiu atveju!). Kas tada nutinka, atspėti nesunku: aistra akimirksniu išgaruoja.

Istorijų, kaip intymių glamonių įkarštyje vienui vienas neapdairus žodis arba gestas kardinaliai pakeičia tvyrančią nuotaiką, gali papasakoti ne vienas. Toliau perpasakota keletas portale „Men‘s Health“ aprašytų perdėm nemalonių situacijų, kuriose, kaip patys teigia, atsidūrė socialiame tinkle „Reddit“ šia tema užvestos diskusijos dalyviai.

Visų pirma, aistrą kaipmat numalšina kokie nors veiksmai – su sekso technika susiję nesėkmingi triukai, galintys sukelti ne tik nemalonių, bet ir skausmingų pojūčių. Ypač iškalbingas pavyzdys – bandymas patenkinti vyrą oraliniu būdu, tiktai ne lūpomis, o dantimis. Būtina atminti, kad net menkiausias dantų prisilietimas atliekant šį veiksmą gali būti visa žlugdantis!

Vyrams, pasirodo, yra nutikę ir dar ekstremalesnių atvejų, kai iniciatyvos imasi blogai informuota mergina.

„Matyt, ji buvo girdėjusi, jog vaikinai trokšta, kad partnerė bent kiek pažaistų su sėklidėmis, tad nutarė tuo užsiimti. Pačiais pirštų galais jį sudavė tokį stiprų kirtį, kad iš skausmo aš parvirtau ant šono ir kurį laiką negalėjau pajudėti“, – atskleidė vienas vaikinas.

„Sykį mano mergina sumanė perpus perlenkti varpą. Ne juokais suskaudo. Taip ji patenkino savo smalsumą: norėjo išsiaiškinti, kaip nuo to pasijusiu“, – prasitarė kitas.

Deja, toks veiksmas ne tik skausmingas, bet ir pavojingas: bandant netinkamai pakreipti penį, kai vyras patiria erekciją, kyla rizika tą organą sulaužyti.

Aišku, dėl drastiškų partnerių veiksmų kenčia ne vien vyrai – turi ką papasakoti ir merginos.
„Jis panoro užsiimti analiniu seksu be lubrikanto“, – prisiminė viena moteris.

Taip daryti jokiu būdu negalima. Visų pirma, tai neišpasakytai skausminga, be to, frikcijos gali sukelti pažeidimų arba net išangės įtrūkimų. Beje, ypač pravartu žinoti, kad analinis seksas neturi būti staigmena: jei partnerio apie tai neperspėsite ir neduosite jam laiko pasiruošti, geranoriški jūsų ketinimai gali pakvipti išmatomis (tiesiogine prasme).

Seksą, aišku, žlugdo ne tik genitalijų, bet ir jausmų traumavimas. Vienas vaikinas net ir dabar sutrinka prisiminęs, kaip sykį buvo paklaustas: „Ar didesnio padaryti negali?“ Toks klausimas skamba ypač įžeidžiai, turint omenį, kad penio dydis – vyrams ypač jautri tema. Kitas vyras papasakojo, kaip viena moteris ėmė nervintis ir grubiai elgtis, nes jis ne tuojau pat patyrė erekciją... Vertėtų įsisąmoninti, kad vyrai taip pat trokšta įžanginių glamonių.

Kartais net ne kurio nors iš partnerių žodžiai arba elgesys gali sugadinti seksą. Tarkim, jei paleistą erotinę muziką staiga sutrikdys žvaliai suskambęs telefonas, iš susijaudinimo taip pat gali likti tik prisiminimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)