„Reddit“ pasirodė žinutė, kurioje skaitytojus paraginta pasidalinti baisiausiomis istorijomis ape išsiskyrimus. Vienas itin atviras vyras papasakojo, kaip žmona nusprendė jį palikti po masažo ir prabangios vakarienės. Kai juodu nuėjo į klubą, žmona sušnibždėjo: „Geriau būkime draugais.“ Pora buvo susituokusi jau 13 metų ir turėjo du vaikus. Kitoje žinutėje vyras paaiškino, kad išgirdęs, jog žmona nori skirtis, buvo šokiruotas, nes jiedu buvo pasimylėję vos prieš kelias valandas.

„Mūsų santykiai tada buvo geri, todėl nesupratau, kas nutiko, – rašė jis. – Tačiau, atvirai pasakius, gerai jaučiuosi ir išsiskyręs, todėl dabar labai nesijaudinu.“

Nieko gero, jeigu jus palieka po sekso, tačiau gali būti ir blogiau – pavyzdžiui, jeigu jus palieka mylintis.

„Mudu vis dar aikčiojome ir bandėme atsigauti po sekso, o ji staiga pareiškė, kad nebenori būti mano žmona“, – papasakojo kitas vyras.

Vis dėlto galima ginčytis, kad šios moterys pasielgė drąsiai, nes viską pasakė atvirai. Kita skaitytoja papasakojo, kaip po pasimatymo vaikinas paprasčiausiai pradingo.

„Jis tiesiogine prasme pabėgo. Kai grįžome iš koncerto, nuėjau padėti į šaldytuvą ledų ir staiga išgirdau žingsnius ir užsitrenkiančias duris. Išbėgau lauk ir pamačiau, kad jis skuodžia tolyn“, – pasakojo moteris.

Dar vienas skaitytojas sužinojo, kad santykiai su antrąja puse nutrūko, nes atsidaręs „Facebook“ pamatė, kad ji „pakeitė santykių statusą ir parašė, kad susitikinėja su kitu.“

Taip pat perskaitėme vieną itin keistą ir daugybę klausimų iškėlusią istoriją apie buvusią mylimąją, kuri netgi kankino niekuo dėtą gyvūną.

„Draugavome trejus metus. Savaitę prieš išsiskyrimą ji iš manęs pasiskolino kelis šimtus dolerių (nors jau tada ketino mane palikti). Pasakė tik tiek, kad manęs nebemyli. Jokių diskusijų, jokių paaiškinimų – visiškai nieko. Ji niekam nepapasakojo, kad išsiskyrėme, išsikraustė į kitą miestą, apsigyveno pas mano draugus, nusiaubė jų butą ir vos neužmušė jų šuns“, – pasakojo kitas komentatorius.

Tinklalapyje gali rasti galybę siaubingų istorijų, nuo kurių tiesiog sunku atsiplėšti. Tačiau perspėjame – šios istorijos gali sukelti paranoją.

„Man visada buvo sunku pasitikėti kitais, todėl net nežinau, kodėl pradėjau skaityti...“ – pakomentavo vienas vartotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)