Vyras pasakoja savo istorija:

„Draugauju su mergina dvejus metus. Jai – 26 m., ji graži, seksuali, myli mane, tačiau negaliu liautis jos apgaudinėjęs.

Seniai turiu šitą bėdą. Man 28-eri, buvau neištikimas visoms merginoms, su kuriomis santykiai tapdavo bent kiek rimtesni. Pirmos ilgesnės draugystės metu šito neslėpiau nuo merginos, bet jai tai greitai įgriso ir ji mane metė.

Nuo to laiko pradėjęs draugauti su mergina randu būdų susitikti su moterimis, tik slepiu tai.

Po darbo dažnai užsuku į vietinį barą išgerti alaus. Su barmene, kuri neseniai ten pradėjo dirbti, smagu paplepėti. Jai – 24 m., akivaizdžiai jai patinku, mes panašūs.

Vieną penktadienį mano mergina paprašė ilgai nebūti bare, nes ji nori pagaminti man šventinę vakarienę prieš savaitgalį. Išgėriau vieną bokalą, tada dingo elektrą ir barą uždarė.

Barmenė gyvena toje pačioje pusėje, kaip ir aš, dalį kelio ėjome kartu. Ji pakvietė užsukti, viskas baigėsi seksu.

Buvo smagu, bet kai grįžau mergina iškėlė man skandalą. Ji labai supyko, išgalvojau istoriją apie vėlavusį traukinį, nežinau, ar ji patikėjo.

Myliu savo merginą, bet supratau, kad ir kitai moteriai taip pat jaučiu stiprius jausmus, gal net irgi myliu. Anksčiau su kitomis moterimis taip nebuvo, šį kartą nepaliauju galvoti apie barmenę.

Su ja jaučiuosi labai gerai, skaudu vien nuo minties, kad galiu daugiau jos nepamatyti“.

Psichologės Deidre atsakymas:

– Vos santykiai su mergina darosi rimti, tu imi ją apgaudinėti. Tai – būdas vengti tikro intymumo, veikiausiai todėl, kad giliai širdyje tave tai gąsdina.

Veikiausiai to šaknys – vaikystėje, tokiu būdu pasąmonė stengiasi tave apsaugoti.

Dabar esi suaugęs žmogus, jei ir toliau taip gyvensi, niekada nerasi pastovios laimės. Praverstų psichologo pagalba.

Gal šį kartą jauti antrai moteriai stiprius jausmus todėl, kad supranti – turi nuostabią merginą, taigi baimė įsipareigoti tampa dar stipresnė.

Privalai apsispręsti, kurios iš šių dviejų moterų trokšti, prieš nuspręsdamas gerai pagalvok. Jei antroji – tokia kaip tu, galbūt ir jai sunku būti ištikimai. Nepulk į santykius su ja, verčiau suteik rimtą šansą dabartiniams santykiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)