Portale viena po kitos ėmė rastis istorijos apie patrakėliškus, juokingus, o kartais ypač keistus troškimus, rašoma svetainėje „Men‘s Health“. Sekso paslaugomis besinaudojančių klientų įgeidžių amplitudė, kaip paaiškėjo, svyruoja nuo iš pažiūros nekaltų norų, pvz., žaisti vaizdo žaidimus, iki labai labai specifinių pageidavimų.

Tą vaikiną audrina izoliacinė medžiaga

„Mano kambariokė teikia eskorto paslaugas. Vienas vaikinas mokėjo jai už tai, kad ji apsimestų, jog trinasi rausvos spalvos izoliacine medžiaga, ir vis aimanuotų: „Man taip niežti.“ Jis tai matydamas masturbuodavosi“, – parašė viena interneto svetainės lankytoja.

Pasitaikė klientas, kurį įkaitindavo sūris

„Pati sekso paslaugų neteikiu – jas teikia viena mano draugė. Per vieną virtualų seansą klientas tenorėjo, kad ji tarkuotų sūrį, ir ji tai darė maždaug 45 minutes. Kol viskas vyko, ji pritarkavo tiek sūrio, kad jis vargiai tilpo šaldytuve“, – papasakojo diskusijos dalyvė.

Teko susidurti ir su tokiu, kuris norėjo muštis

„Pasitaikė klientas, kuris išsiaiškino, kad praktikuoju kovos menus. Jis rezervavo viešbutyje aukščiausios klasės apartamentus, kuriuose mudu grūmėmės braziliško džiudžitsu stiliumi“, – pasidalijo patirtimi dar viena internautė.

Sekso paslaugos kartais gali būti naudingos karjerai

„Mano draugė yra tikra glamonių meistrė. Štai vienas vyras moka jai už tai, kad kiekvieną pirmadienį ji apsilankytų jo bute, kuriame įrengtas ir biuras, ir laikytų jį apkabinusi tol, kol jis paskambins visiems svarbiems verslo partneriams. Tai trunka bemaž valandą.

Taigi, ji lankosi kas savaitę, o jo pardavimo rodikliai kyla it ant mielių. Vyras yra prisipažinęs, kad anksčiau svarbūs skambučiai jam būdavo nemaloniausia darbo dalis“, – papasakojo diskusijos dalyvė.

Neįtikėtina, tačiau net garsiai gadinamas oras gali jaudinti

„Dažniausiai man tekdavo atlikti dominatriksės vaidmenį, todėl regėjau ir šilto, ir šalto, tačiau vienas klientas sugebėjo nustebinti net mane. Jo fetišas buvo su trenksmu gadinamas oras, todėl turėjau dviračio pompa pripumpuoti į save oro, o tada galingai leisti vidurių dujas, atsukusi užpakalį jam į veidą. Tai jį išties jaudino. Po šio „nuotykio“ jis vėl skyrė man pasimatymą ir buvo kuo nuoširdžiausiai nustebęs, kad atsisakiau susitikti“, – pasakoja dar viena sekso paslaugų teikėja.

2016-aisiais įvykę rinkimai padarė įtakos ir kai kurių klientų įgeidžiams

„Keisčiausią pageidavimą teko išgirsti tą vakarą, kai per televiziją buvo transliuojami H. Clinton ir D. Trumpo debatai. Mane iškvietęs vyras sumokėjo man už porą valandų trukusį kankinimą (konkrečiai – skausmą keliančius veiksmus su jo genitalijomis), kurį turėjau vykdyti, kol jis stebėjo laidą. Aš padariau išvadą, kad klausytis debatų tėra jo seksualinis kaprizas, kitaip toks domėjimasis politika tiesiog neįsivaizduojamas“, – prasitarė dar viena mergina.

Sykį klientas net nereikalavo su juo santykiauti

Viena mergina papasakojo, kad viskas, ką turėjo padaryti atvykusi į kliento namus, – tai surišti jam rankas ir kojas, o tada ištisas dvi valandas nekreipti į jį jokio dėmesio. „Tai, ko gero, buvo lengviausiai mano uždirbti pinigai“, – šmaikštauja ji.

Netikėtumų tyko ir kai fetišas – maistas

„Vieno iškvietimo niekada nepamiršiu. Tąkart turėjau sėdmenimis trinti minkštą pyragą į kliento veidą ir tuo pačiu metu pilti ant jo penio saldų sirupą, taip pat tenkinti jį ranka. Vėliau turėjome trintis vienas į kitą nuo sirupo lipniais kūnais. Po šio akto buvo ypač sunku išstovėti ant grindų, nes kilo didžiulė rizika paslysti ant visur pridrabstyto maisto.“

O štai kaip skamba kitas prisipažinimas: „Sykį man pasitaikė klientas, panoręs, kad, kol pats masturbuosis, svaidyčiau į jį minkšto kreminio torto gabalus.“

Pirmenybę teikė ne seksui, o dulkių siurbliui

„Sutartu laiku klientas atvyko į mano namus (tai buvo gal ketvirtas mūsų susitikimas) ir kambario kampe pamatė prie įkroviklio prijungtą automatinį dulkių siurblį. Buvau jį įsigijusi prieš kokią savaitę. Vyras kone suklykė iš džiaugsmo ir ėmė maldauti manęs, kad tą siurblį įjungčiau – taip stipriai norėjo pažiūrėti, kaip jis veikia. Aš sutikau, o tada ištisas porą valandų teko laukti, kol pas mane atklydęs keistuolis stebi, kaip tas kvailas robotas važinėja po butą. Siurbti nebuvo ko, nes tą patį rytą viskas buvo išsiurbta. Tam vaikinui tiesiog patiko stebėti veikiantį robotą. Tąkart nebuvo jokio sekso. Dabar matausi su juo kas porą savaičių. Jis visada pirmiausia paprašo paleisti dulkių siurblį ir tik tada mudu kuo nors užsiimame. Kartais, beje, jis atsineša maišelį kokių nors dulkių ar pūkų iškrato juos priešas siurblį, kad šis neva turėtų ką veikti. Gal kas gali man pasakyti, kas per malonumas stebeilyti į robotą?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)