Realybėje viskas atrodo kiek kitaip – kartais net priešingai. Seksas, žinoma, – puikus užsiėmimas, tačiau dažnai jį paįvairina tokie gluminantys niuansai, kurių jokiame filme neišvysime. Kartais vien juos prisiminus kaista ausys.

Visiškai neseniai socialinių naujienų svetainėje „Reddit“ buvo inicijuota ypač atvira diskusija. Lankytojų buvo tiesiai šviesiai pasiteirauta, kokie seksualinių santykių aspektai paprastai verčia žmones susigėsti.

Portale „Men‘s Health“ siūloma susipažinti su keletu tiesmukiausių ir puikiai užvestą temą atitinkančių atsakymų.

Į burną patekęs gaktiplaukis

Vienas internautas prisipažino jaučiąs diskomfortą dėl partnerės gaktos plaukų, patenkančių į burną, kai jis ją tenkina oraliniu būdu. „Pajutęs burnoje plauką, nusivalyk liežuvį į vidinę jos šlaunies pusę“, – patarė jam vienas komentatorius.

Niekaip neprasiveriančios lytinės lūpos

„Jos neprasiskiria, dar nebūna sudrėkusios, o partneris mėgina prasibrauti jėga, pasmerkdamas tą vietą itin skausmingiems potyriams“, – parašė viena mergina.

Problemų dėl šio sunkiai pasiduodančio barjero patiria abiejų lyčių atstovai. Moterys prisigalvoja įvairiausių triukų, kad patirtų kuo mažesnį diskomfortą! „Man taip nutinka išties dažnai, todėl apsimetu, kad masturbuojuosi, nors iš tiesų darau viską, kad tik padėčiau savo vargšėms lūpoms“, – prisipažino viena svetainės lankytoja.

Šios problemos sprendimas iš pažiūros paprastas: naudokite lubrikantą ir negailėkite glamonių.

Gluminantys garsai

Kalbama apie garsus, labai primenančius tuos, kurie pasigirsta išeinant vidurių dujoms, tik nieko bendro su šiuo procesu neturintiems. Dalykas tas, kad glamonėjantis, o ypač judant pirmyn ir atgal, tarp partnerių kūnų gali susidaryti ertmė, pilna oro, o jam staiga išeinant pasigirstantis garsas nė kiek nesiskiria nuo to, kurio tikėtis galima tik iš vienos labai konkrečios kūno vietos.

Upeliais žliaugiantis prakaitas

Gausiai prakaituojantis vaikinas papasakojo, kas nutinka, kai jis būna viršuje. „Veidu žliaugiantis prakaitas laša ant mano merginos veido, – sako jis. – Esame svarstę kaktos juostos variantą, tačiau aš nesu tikras, ar tai padidins aistrą ir nesukels juoko bangos.“

Seksas duše nėra toks fantastiškas, kaip kalbama

Seksas duše, pasirodo, gali ne juokais išvarginti. „Vanduo – ne lubrikantas. Patogumo – jokio. Dar ir karštas vanduo gali dingti“, – vardija vienas diskusijos dalyvis.

Kaip sunku gali būti „išeiti“ pasitenkinus

„Mano draugužei, matyt, ne itin patinka akimirka, kai mano dovana galop atsiduria pas ją, – samprotauja vienas vaikinas. – Tada ji tarsi suakmenėja – maždaug taip, kaip į sauskelnes besistengiantis pristumti bamblys. Būčiau labai dėkingas, jei to nedarytų.“

Kai tenka tai daryti prie gyvūnų augintinių

Kai kurie piliečiai pasiskundė, kaip nejauku suvokti, kad tomis akimirkomis yra stebimi niekaip nenuvejamų gyvūnų augintinių. Jei jie tik spokso, dar galima kentėti. „Mano šuo užšoko ant lovos, kai tenkinau partnerę veidu įsikniaubęs jai į tarpkojį“, – prisipažino vienas internautas.

Pirštas, kuris ką tik buvo išangėje

Dar vienas šią pikantišką temą išplėtoti panoręs asmuo labai delikačiai paprašė susilaikyti nuo glamonių tuo pirštu, kuris ką tik buvo išangėje. Žinoma, jis ten pateko tik siekiant suteikti partneriui malonumą, tačiau vėliau yra nedaug kam tinkamas. Kaip galimą tokios problemos sprendimą, vienas komentatorius pasiūlė pasidėti prie lovos drėgnų servetėlių.

Sunkumų kyla ir su sekso žaisliukais

„Ką reiškia vien pripūsti partnerį ir išleisti iš jo orą“, – parašė vienas asmuo. Jo komentaras veikiausiai buvo pokštas, tačiau juk yra ir tokių, kurie geriausiai pasitenkina su kokiais nors sekso žaisliukais. Pasitenkina, o vėliau juos plauna – tarsi kokius indus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (602)