Nusiraminkite, kalbant apie seksą, gali nepavykti bet kas ar net viskas. Žemiau pateikiami komikų, pramogų pasaulio atstovų ar šiaip linksmų žmonių pasakojimai apie tai, kas nutiko per pirmąjį jų kartą.

Su Adamo Sandlerio pagalba

„Man buvo šešiolika, neturėjau jokio supratimo apie pornografiją, jokio supratimo apie seksą. Buvau savo vaikino mamos pusrūsyje ir kaip lubrikantą naudojome jo mamos braškių kvapo kremą kūnui (prašau, dėl savo genitalijų sveikatos nedarykite to namuose). Radijas grojo Adamo Sandlerio „Lunch Lady Land“. Ar kada nors bandėte patirti savo pirmąjį ne solo orgazmą klausydami dainos žodžių „Sloppy Joe. Slop-Sloppy Joe“? Nebuvo gerai“, – prisimena Kura Kane, vedanti tinklalaidę „Sex Work BB“.

Klaidinga tapatybė

„Buvau koledže, buvau apsisprendusi prarasti nekaltybę, tad vakarėlyje čiupau vaikiną ir stengiausi padaryti jam įspūdį. Nuėjome į jo studentų bendrabutį, praradau nekaltybę, buvo šaunu, misija įvykdyta. Kitą rytą išeidama iš jo bendrabučio suvokiau, kad neturiu supratimo, koks jo vardas, ir teko pabandyti surasti jį pagal to pastato adresų knygą. Jis turėjo kambarioką, tad spėjau, kuriame tai buvo.

Galiausiai draugams pasakiau, kad dulkinausi su neteisingu vaikinu. Galų gale mane pataisė, kai susidūriau su to vaikino kambarioko mergina, kuri išgirdo, kad aš turėjau seksą su jos vaikinu. Aš paaiškinau ir mudvi pasijuokėme iš to, ir iki šios dienos esame pažįstamos „Facebook“, – papasakojo komikė Allizon Mick iš Oklando (Kalifornijos valstija).

Seilės vietoj lubrikanto

„Mokykloje yra pamokos, kurios tradicinės seksualinės orientacijos žmonėms tinkamai leidžia suprasti, kaip viskas turėtų vykti, tačiau yra šiokių tokių esminių dalykų, kurie tradiciniame sekse ir gėjų sekse skiriasi, ypač kai ruošiesi tam, kas vyks. Nusprendžiau per pusryčius suvalgyti vieną lengvą patiekalą, nes buvau nusprendęs ir planavau tą naktį užsiimti seksu.

Kai mes prie to priartėjome, buvau toks susierzinęs, nes nesigavo (daugiausiai dėl to, kad trūko lubrikanto, dėl kurio tavęs niekas neįspėja). Supratau, kad reikia sugalvoti kažką eigoje, todėl man geriausiu pasirinkimu pasirodė seilės. Nepaisant apėmusi žagsėjimo priepuolio, viskas buvo sėkminga, tačiau daug jėgų pareikalavusi patirtis, kuri mane išmokė, kad galiu įveikti viską, kas pasitaikys mano kelyje“, – neabejoja transvestitas Miss Toto iš Majamio (Floridos valstija).

Su akiniais nuo saulės

„Mano vyresnis pusbrolis leido man naudotis jo namais ir paliko ant kavos staliuko akinius nuo saulės „Ray-Bans“ bei raštelį, kuriame buvo parašyta „paimk juos, jeigu tai darysi, palik, jeigu ne“.

Būdamas jaunas ir kvailas, maniau, kad jis nori, kad būčiau su tais akiniais sekso metu. Norėčiau apie tą naktį prisiminti daugiau, nes beveik nieko nemačiau“, – neslepia komikas Danielis Tirado iš Niujorko.

Paslydimas

„Maniau, kad mano pirmasis kartas bus romantiškas. Tokį paveikslą įsivaizdavau nuo tada, kai sužinojau, kas yra „pirmas kartas“. Didžiąja dalimi, tai buvo malonu: mieli bučiniai, švelnus lietimas pirštais, įžanginis žaidimas. Tačiau finalas iš tikrųjų nebuvo toks didingas: po kelių mėginimų įsiskverbti, jo alkūnė paslydo, jis visa jėga įsiskverbė ir aš išgirdau „pokšt“. Aš sustingau ir sušukau: „Ar girdėjai, tu ką tik suplėšei mano mergystės plėvę!“ Jeigu sąžiningai, labai greitai po to liovėmės“, – pasakoja Georgette Olaiya, vedanti tinklalaidę „Just The Tip“.

Sūrio rutuliukų incidentas

„Viskas, ką galiu papasakoti apie savo pirmąjį kartą, tai kad tai nutiko per niekam tikusį šokių vakarą, kuriame netrūko intrigų, pasibjaurėjimo, buvome pagauti autofurgone po to, kai privėmiau jam į sterblę. Tai buvo mano išleistuvių pokylis kažkur Teksase. Mudu su mano vaikinu nuvykome į jį su grupe, tačiau gana anksti pasiplovėme, norėdami prasmukti į vakarėlį prie baseino. Ten suvalgiau tiek, kiek sveriu, sūrio rutuliukų ir prigėriau spraito. Tada nusprendėme jo tėvų autofurgonu važiuoti į stovyklavietę ir kartu tapti suaugusiais.

Viskas klostėsi puikiai, kol tuos sūrio rutuliukus išvėmiau jam į sterblę. Jis išėjo ir nusiplovė žarna. Mes nebuvome pasiruošę liautis, tad toliau tęsėme, kol staiga pro langus pamatėme švyturėlius ir išgirdome policijos automobilio garsus. Per garsiakalbį išgirdome: „Prašome palikti parką“. Mes išvažiavome ir vėliau tą vakarą turėjome įprastą blogą pirmą seksą, tačiau sūrio rutuliukų nuo tada nesu valgiusi“, – prisipažino Meatball iš Los Andželo (Kalifornijos valstija).

Neįprastas grojaraštis

„Per radiją grojo „Marcy Playground“ kūrinį „Sex and Candy“. Ji juokėsi, tačiau nesu tikras, kad tai buvo ironija. Dabar kiekvieną kartą, kai girdžiu tą dainą, galvoju apie „Skittles“ ir nusivylimą“, – pasakoja komikas Jamie Aeeingtonas iš Hatisbergo (Misisipės valstiją).

Nesutarimas dėl tampono

„Naktį, kai praradau nekaltybę, turėjau tamponą, tačiau visiškai pamiršau jį, nes vartojau alkoholį. Kai daug vyresnis nelaimėlis, su kuriuo nusprendžiau permiegoti, bandė įstumti į mane penį, jis paklausė: „Palauk, ar tu viduje turi tamponą?“

Ėmiau juoktis jam į veidą, nes kas per kvailas klausimas mano pirmojo karto metu. Pasakiau: „Ne“. Jis pabandė dar kartą ir sušuko: „Ne, esu beveik įsitikinęs, kad tavyje yra tamponas“. Tada aš užverčiau akis ir pasakiau: „Tikrai negali būti“. Ir tada pajaučiau tamponą. Tada atkimšau save kaip butelį vyno (akivaizdu, raudonojo), mečiau jį per kambarį, tarsi būčiau ką tik ištraukusi kardą ir kirtusi didžiausiam priešui. Nei vienas mūsų nepatyrėme orgazmo ir nuo to laiko nekalbėjome“, – prisipažįsta komikė Lili Michelle iš Niujorko.

„Patyrusi skaistuolė“

„Antro kurso pabaigoje su kai kuo susitikinėjau, tačiau vis dar buvau nekalta. Jaučiau gėdą dėl savo patirties stygiaus, todėl nusprendžiau pasilaikyti šią nedidelę paslaptį sau. Vieną naktį situacija įkaito ir mes nusprendėme įveikti visą kelią. Šį kartą geriausia kaip galima apibūdinti, tai „trumpalaikis“. Kažkaip ji labai greitai suprato mano paslaptį, mat akimirksniu paklausė: „Palauk, ar tu esi skaistus?“ Pasakiau jai tiesą: „Jau nebe“, – prisimena komikas Camas Poteris, vedantis tinklalaidę „Sex Talk With My Mom“.

Su DVD rinkiniu rankose

„Paauglystėje buvau Kinijoje, vasara tarp mokyklos ir koledžo. Mano pirmasis kartas su kita turiste, lauke, statybų aikštelėje naktį, nes nei vienas mūsų neturėjome laisvo kambario, kuriuo galėtume pasinaudoti. Prieš valandą buvau nusipirkęs tą visą Martino Scorsese DVD rinkinį už maždaug 7 dolerius, kas, manau, yra puiki kaina. Ir beveik visą laiką per savo pirmąjį kartą laikiau tuos M. DVD, nes nenorėjau jų subraižyti. Galų gale padėjau juos ant žemės, bet jie buvo šalia. Tai kažkas tokio, ko nenori prarasti“, – sako komikas Danas Perlmanas iš Niujorko.

Šeimos reikalas

„Praradau nekaltybę kai man buvo 24 metai (didžiąją savo gyvenimo dalį buvau nesikrušantis keistuolis) su žema, apkūnia, šviesiaplauke aire mergina vardu Patty, kai mes susitikome „U2“ koncerto užkulisiuose. Mes tai padarėme jos tėvų miegamajame, nes ji sakė „teikiu pirmenybę seksui ant didesnių čiužinių“. Po visų tų metų buvau toks pasiruošęs tam, kad būčiau sutikęs tai daryti ir Niujorko metro rytinio piko valandomis ant benamio lavono. Vieta man mažiausiai rūpėjo… ar bent jau aš taip maniau. Mes įėjome į šeimininkų kambarį, ji nusirengė, aš pastebėjau visur išdėliotas šeimos nuotraukas: „Disney“ atostogos, „Royal Caribbean“ ir „Carnival“ kruizai po Karibus, gimtadienio šventė „Chucky Cheese“…“ – prisimena komikas Allanas Fuksas, vedantis „The Week In Sex and Judges History“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)