Štai ką apie romanus ir nuotykius darbe menshealth.com pasakoja 10 moterų:

1. „Restorane dirbau padavėja, o jis buvo virtuvės šefas. Mes nuolat flirtuodavome, tarp mūsų jautėsi stipri seksualinė trauka. Kartą vasarą nuėjau pas jį į svečius, maudėmės baseine, staiga susivokiau, kad jau esame nuogi ir aistringai mylimės. Po to susitarėme laikyti šį nuotykį paslaptyje. Kitą dieną dirbome kaip įprastai, kita vertus, jaučiausi truputį kalta, todėl viską papasakojau draugei, kuri irgi dirbo restorane. Ji patikino, kad viskas gerai, nėra pagrindo jaustis kaltai. Po kelių valandų pastebėjau, kad ji manęs vengia. Paskui paaiškėjo – prisipažinau jai, kad permiegojau su jos vaikinu. Štai kodėl jis norėjo išlaikyti tai paslaptyje. Nė nenumaniau, kad jie – pora, nes slėpė savo draugystę nuo visų. Be to, jos mama dirbo vadybininke ir suskirstydavo darbuotojus į pamainas. Po to incidento nebeteko dirbti vienoje pamainoje su virtuvės šefu.“ – Randi, 23 m.

2. „Turėjau vienos nakties nuotykį su bosu per kalėdinį vakarėlį (suprantu – absoliučiai banalu!). Visą vakarą flirtavome, visiems išėjus likome dviese. Jis paėmė mane už rankos, jaučiau, kad kažkas įvyks. Kažkiek laiko pasikalbėjome lauke, pamenu, kelis kartus klausiau, ar jis tikrai šito nori, nes turi ilgametę partnerę ir mažų vaikų. Jis tvirtino, kad nori, taigi mes išsikvietėme taksi ir nuvažiavome į mano namus. Seksas buvo keistas, aš apsiverkiau, vos jis išėjo. Jaučiausi padariusi kvailystę, susigadinusi karjerą ir permiegojusi su svetimu vyru. Man buvo gėda. Ar bereikia pridurti, kad daugiau tarp mūsų nieko nebuvo. Po kelių dienų jis man parašė. Atrašiau, kad daugiau šito nenoriu. Jis sutiko, bet mūsų santykiai pasidarė įtempti, abu vengdavome vienas kito. Baisiausiai gailėjausi ir niekam darbe apie tai nepasakojau. Po kelių mėnesių išėjau iš darbo. Dabar įžvelgiu ir smagiąją to nuotykio pusę, tačiau daugiau to nedaryčiau.“ – Ameila, 24 m.

3. „Mudu su kolega buvome to paties amžiaus. Kuo daugiau bendravome, tuo aiškiau darėsi, kad esame daug kuo panašūs. Palengva ėmėme kartu pietauti, eiti pasivaikščioti, kalbėtis, tapome vis artimesni. Tiesa, tuo metu abu turėjome partnerius, taigi tarp mūsų nieko nebuvo. Paskui jis susirado mano telefono numerį ir ėmė rašyti žinutes – prisipažino, kad nuo pat pradžių jam patikau. Atsakiau tuo pačiu. Jis prisipažino, kad dabartiniai santykiai neteikia džiaugsmo (kaip ir man). Greitai bendravimas peraugo į flirtą. Ėmiau rausti, kas kartą jį pamačiusi, abu pasidarėme išsiblaškę, per susirinkimus nepaliaujamai žvilgčiodavome vienas į kitą. Galiausiai visas pietų pertraukas praleisdavome kartu, ėmiau užtrukti darbe, kad galėčiau likti su juo dviese, kai visi išeis namo. Savaime suprantama, žmonės viską suprato. Po kelių mėnesių išėjau į kitą darbą, abu palikome nemylimus partnerius. Dabar jau kelis mėnesius esame su juo pora. Kai jis papasakojo kolegoms, niekas nenustebo. Visi džiaugėsi dėl mūsų.“ – Sarah, 24 m.

4. „Po studijų atlikdama praktiką vienoje įmonėje užmezgiau romaną su jos prezidentu. Iš pradžių maniau, kad tai bus smagus ir jaudinantis nuotykis (ir jis taip manė). Kas galėjo pagalvoti, kad praėjus septyneriems metams būsime susižadėję ir kartu gyvensime. Viskas galėjo susiklostyti ir kitaip. Iš pradžių tebuvo pikantiška, žavu, niekas kitas nerūpėjo. Dabar tebedirbu toje pačioje įmonėje, jis tebėra jos vadovas. Man nėra lengva kopti karjeros laiptais, nes turiu įrodyti, kad esu verta paaukštinimo. Na bet mane džiugina mūsų meilė.“ – Emma, 31 m.

5. „Mes su kolega buvome draugai. Vieną vakarą likome baigti reklamos projekto, nes kitą dieną reikėjo jį pateikti. Mudu puikiai sutarėme, o tą vakarą netikėtai suartėjome – vis tik ilgai bendravome, tarp mūsų jautėsi trauka. Seksas buvo nuostabus, nepaisant vieno kito nesklandumo (pvz., jo penis atsidūrė per arti segiklio). Vis tik projektą tą vakarą užbaigėme, o apie mūsų nuotykį niekas nesužinojo. Kitą savaitę jautėmės nejaukiai, bet patylomis apie tai pajuokaudavome. Galiausiai jis išėjo dirbti į kitą darbą, kitoje valstijoje. Įtariu, neištvėrė įtampos. O man būtų patikę, jei jis būtų likęs.“ – Maria, 26 m.

6. „Lankiau sporto klubą, kurio savininkas buvo beprotiškai seksualus vyras. Jis įtraukė manė į kontaktus susirašinėjimo programėlėje „Snapchat“. Su juo susirašinėdavau dažniau nei su savo vaikinu. Vieną dieną likome sporto salėje vieni. Jis nusekė paskui mane į soliariumo patalpą, uždarė duris. Paglostė man plaukus, perbraukė rankomis per nugarą, pakėlė savo raumeningomis rankomis už liemens ir prispaudė prie sienos. Atrodė, tai tęsėsi valandą, bet iš tiesų truko vos minutę. Širdis pašėlusiai daužėsi. Kitomis dienomis išrausdavau kaip burokas, vos jis į mane pažvelgdavo. Jo (tuometinė) žmona buvo mano draugė, labai nejaukiai jaučiausi, su ja bendraudama... po kelių savaičių ten, kur nebuvo apsaugos kamerų, jis sugriebė mane už sėdmenų, pakėlė ir pabučiavo. Jis ėmė be perstojo man rašinėti. Galiausiai viską nutraukiau, kai kitas treneris vos nepamatė mūsų besiglamonėjančių prie skalbimo mašinos. Išsigandau, po to greitai išėjau į kitą sporto klubą. Džiaugiuosi, kad likome draugai ir kad niekas nieko nesužinojo. Mūsų nuotykis buvo žavus, bet trumpas, nė trupučio dėl to nesigailiu.“ – Lauretta, 23 m.

7. „Tarp manęs ir vieno kolegos užsimezgė romanas. Neplanavau šito, taip tiesiog nutiko. Per kiekvieną pietų pertrauką mes skirtingu laiku išeidavome į tualetą, o ten mylėdavomės. Visa truko apie keturis mėnesius, kol bosas neįėjo į tualetą ir nepamatė manęs pasilenkusios virš kriauklės ir jo man už nugaros. Mus abu iš karto atleido ir visi apie tai sužinojo, nes girdėjo, kaip jis šaukia ant mūsų tualete. Aš stovėjau be marškinėlių, sijonas buvo pasikėlęs iki liemenes, mano kolega stovėjo be kelnių. Žodžiu, dabar dirbu kitoje įmonėje ir jokiu būdu neketinu veltis į seksą su kolegomis.“ – Beatrice, 27 m.

8. „Restoranų versle romanai tarp kolegų – ne naujiena. Visiems norisi atsipalaiduoti, aš – ne išimtis. Įprastai po darbo susėdame, ko nors išgeriame. Buvo vėlus penktadienio vakaras, kalbėjome apie praėjusią dieną. Mes su kolega išėjome parūkyti. Vakaras baigėsi seksu jo automobilyje. Taip nutiko dar du kartus. Vėliau per eilinį sveikatos patikrinimą sužinojau, kad esu užsikrėtusi žmogaus papilomos virusu. Teko raudonuojant iš gėdos klausti jo, ar tikrai neserga. Negana to, sužinojau, kad jis turi merginą, be to, ji – mano kolegė. Nuo to laiko su juo bendrauju tik darbo reikalais. Istorijos moralas – jokio sekso su kolegomis.“ – Julia, 24 m.

9. „Man nuo seno patiko vienas kolega, tik nemaniau, kad tarp mūsų kažkas gali į vykti. Vieną dieną jis ėmė su manim flirtuoti ir paprašė telefono. Ėmėme dažnai susirašinėti, kai pamatydavau jį darbe, jusdavau, kad tarp mūsų yra seksualinė trauka, bet jis nekvietė manęs į pasimatymą. Po kelių mėnesių išėjau iš darbo, nes pradėjau mokytis. Tada jis ėmė dažniau man rašinėti, pakvietė susitikti. Kai pirmą kartą susitikome, sėdėjome prie baro ir kalbėjomės turbūt šešias valandas. Pakeliui namo jis pagaliau mane pabučiavo. Vėliau apie du mėnesius susirašinėdavome ir susitikinėdavome. Visa tai buvo beprotiška, seksualu. Savo santykius slėpėme, todėl jie dar stipriau jaudino. Bet kartą netyčia pamačiau jo profilį feisbuke – pasirodo, visą tą laiką jis turėjo merginą. Įpykau ir iš karto padėjau tašką šitoje istorijoje. Jis bandė man rašyti, bet liepiau jam eiti po velnių.“ – Sabrina, 24 m.

10. „Dirbu vaistinėje. Vieną rytą atėjusi pamačiau žavų naują kolegą. Nebuvo progos pabendrauti, bet visą dieną iš toli jį stebėjau. Kelis kartus jis pastebėjo mano susidomėjimą, o vieną dieną paprašė telefono. Ėmėme susitikinėti, tik slėpėme tai nuo kolegų. Po pusės metų viršininkė paklausė, ar mes – pora, tada prisipažinome, kad susitikinėjame. Ji paskelbė apie mūsų draugystę per bendrą įmonės elektroninį paštą. Darbe niekas nepasikeitė, tik žmonės kartais pajuokauja. Praėjo dveji metai, mes vis dar karu.“ – Jane, 22 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)