Menshealth.com dalijasi kelių drąsių moterų ir merginų išpažintimis.

1. Vyko mano artimiausios draugės vestuvės, ji tekėjo už vaikino, turinčio brolį dvynį. Po kelių taurių atsidūriau lovoje su tuo, kurį palaikiau draugės vyro broliu dvyniu. Jam mane nurenginėjant, įėjo mano draugė. Pasirodo, ketinau mylėtis su draugės vyru. Kaip jau turbūt supratote, jie greitai išsiskyrė, mūsų su ja draugystė irgi nutrūko. Tačiau su juo mes susižadėję ir tuoksimės birželį.“ – Lindsey, 25 m.

2. Prieš metus buvau pamerge vestuvėse. Jose sutikau vaikiną, su kuriuo prieš pora metų neilgai draugavome. Tada palikau jį, nes norėjau tvirtų santykių, o jis norėjo tik smagiai praleisti laiką. Žodžiu, prasidėjus vestuvių šventei, gavau nuo jo žinutę: „Oho, gražiai atrodai!“ Dar po kelių žinučių, jis išdygo prieš mane, stvėrė už rankos ir nusivedė į liftą. Kažkokiu būdu pavyko užrakinti duris ir mes pradėjome glamonėtis. Atmosferą kaitino tai, kad mus bet kas galėjo užtikti. Jis prispaudė mane prie sienos, buvo be galo erotiška. Kai po visko išėjome iš lifto, susidūrėme su jo tėvais. Aš ėjau ir nuėjau, nes nenorėjau nesmagios pažindinimosi ceremonijos. Nuo to laiko nebesimatėme, tik kartais susirašome.“ – Clare, 23 m.

3. „Prieš kelis mėnesius buvau pamerge pusseserės vestuvėse. Per vestuvių repeticiją kuri vyko prieš savaitę, mes su pabroliu ėmėme flirtuoti. Tik vestuvių dieną jis neslėpdamas susidomėjimo priėjo prie manęs. Po kelių taurių ir pašnekesio tarp mūsų įsiplieskė aistra, todėl jis nuėjo į parduotuvę nupirkti prezervatyvų. Nupirkęs įsisodino mane į automobilį ir nusivežė į kitą gatvę (vestuvės vyko pusseserės namuose). Mes mylėjomės kažkokio kaimyno įvažiavime į namus. Paskui paaiškėjo, kad visi svečiai mūsų ieškojo, pradėjo sklisti gandai. Greitai visus juos nutildėme. Susitarėme vėl susitikti, bet sužinojau, kad jis turi sužadėtinę ir du vaikus (vestuvėse jų nebuvo). Turbūt aišku, kad daugiau su juo nesimačiau.“ – Kelly, 22 m.

4. „Vyko mano sesers vestuvės. Mus su ja skiria tik dveji metai, todėl turime daug bendrų draugų. Pirmiausia pamačiau jaunikį. Jis labai žavus, visos merginos, įskaitant ir mane, buvo jį bent trumpam įsimylėjusios. Pažvelgusi pamačiau, kad jo kaklaraištis nedailiai užrištas, pasisiūliau pataisyti. Tada jis pasakė, kad vis dar neapsisprendė, kurį iš trijų kaklaraiščių pasirišti, ir paprašė padėti išsirinkti. Jis nusivedė mane į galinį kambarį, kuriame rengėsi jis ir visi pabroliai, tik nė vieno dar nebuvo, vien tik jis ir aš. Kai išrinkome kaklaraištį, supratau, kad jis nemoka jo užsirišti, na ir ėmiausi rišti. Mūsų pamergių suknelės buvo ilgos, žengusi žingsnį primyniau kraštą ir kritau ant jo. Jis mane sugavo, netyčia mūsų kūnai susiglaudė, akys susitiko. Jis mane pabučiavo, o aš per daug jo geidžiau, kad liepčiau liautis. Jis pastūmė mane ant sofos ir tiesiog nuplėšė suknelę. Ėmė visur mane bučiuoti, o kas buvo toliau, ir taip aišku.“ – Maggie, 27 m.

5. „Vestuvėse buvau pamerge, mano pabrolys buvo tikrai žavus vaikinas. Jo mergina irgi dalyvavo vestuvėse ir akivaizdžiai nuo pat pradžių pajuto man antipatiją. Mes su juo flirtavome, kartu praleidome visą dieną. Tarp sutuoktuvių ceremonijos ir pobūvio jis įslinko į mano kambarį, mes bučiavomės. Tiesą sakant, didžiąją vakaro dalį nė nemačiau jo merginos, nes jis visą laiką buvo su manim. Baigiantis šventei kalbėjomės, staiga atėjo ji ir ėmė ant manęs šaukti. Atsistojau ir nuėjau. Kitą rytą per vėlyvus pusryčius visi susitikome, buvo nesmagu dėl jos vakar iškeltos scenos. Po kelių mėnesių mačiau juos viename vakarėlyje. Jie vis dar kartu, bet man smagu prisiminti tą vakarą.“ – Amy, 24 m.

6. „Buvo mano studijų grupės draugės vestuvės, susirinko visa mūsų grupė. Vienos iš pirmų vestuvių, kai jau buvome suaugusios ir galėjome vartoti alkoholį, taigi šiek tiek padauginome lauko bare. Šokdama su vienu vaikinu, ėmiau su juo flirtuoti. Jis apsistojo kitame viešbutyje, nei mes visi, todėl parsivedžiau jį į kambarį, kuriame buvau apsistojusi su trimis bičiulėmis. Pačiame proceso įkarštyje išgirdau, kaip kažkas rakina duris. Šūktelėjau, kad palauktų. Atrodė, pradėjo visa amžinybė, kol jis apsirengė, o tuo metu jos šūkavo ir beldė į duris. Galiausiai jis išeina, koridoriuje pasigirsta šūksniai, juokas – pasirodo, jis vietoje savo drabužių apsivilko vienos draugės pižamą. Jinai liepė jam nusirengti. Vargšelis turėjo eiti į savo viešbutį vienomis kelnaitėmis. Draugė taip mane iškeikė, kad visa apsiašarojusi nuėjau miegoti... pas jaunavedžius.“ – Haley, 25 m.

7. „Sena mano draugė tekėjo už koledžo laikų mylimojo, vestuvės vyko užsienyje – Airijoje, nes jos vaikinas gimė ten, o būdamas 20 m. atvyko į Ameriką. Vestuvės per daug neviliojo, bet nė už ką nenorėjau praleisti kelionės į Europą. Vestuvės buvo gražios, o vakarėlis po jų tiesiog pašėlęs. Jau smarkokai įkaušusi susipažinau su vaikinu – vienu iš pabrolių. Jis buvo beprotiškai žavus, linksmas, kalbėjo su akcentu – akimirksniu susižavėjome vienas kitu. Atmosfera darėsi vis karštesnė, sugalvojome paieškoti nuošalesnės vietos. Ilgai laukti nenorėjome ir nuėjome tiesiai į sandėliuką-spintą. Tai buvo fantastiškiausias seksas gyvenime. Išlipę iš spintos grįžome į salę ir ėmėme kalbėtis, lyg nieko nebūtų įvykę. Staiga priėjo moteris (anksčiau nebuvau jos pastebėjusi) ir ėmė bučiuoti vaikiną, su kuriuo visai neseniai praleidome kelias aistringas akimirkas spintoje. Pasirodo, ji buvo ne tik jo pamergė, bet ir žmona. Kuo greičiau sprukau iš ten. Pasijutau tiek sutrikusi ir įskaudinta, kad kitą rytą išskridau atgal į Ameriką. Praėjus maždaug mėnesiui po vestuvių, nuėjau į barą susitikti su drauge ir jos vyru. Ten pamačiau ir pabrolį iš vestuvių. Jis pasakė, kad skiriasi su žmona. Praėjo dveji metai, mes – susituokę, greitai susilauksime pirmo vaiko. Kartais gyvenime nutinka keistų dalykų.“ – Ciara, 31 m.

8. „Du artimi mano draugai iš koledžo laikų tuokėsi. Aš buvau pamergė jų vestuvėse, o bare alkoholio kiekis nebuvo ribojamas. Savaime suprantama, tuo pasinaudojau. Vienas pabrolys buvo gana žavus. Kartu parėjome į viešbučio kambarį, ėmėme mylėtis, bet kadangi nejaučiau tarp mūsų nei ryšio, nei didelio pasitenkinimo, liovėmės (aš buvau visiškai sausa, lubrikanto neturėjome). Pasikalbėjome, užmigome, o ryte pabudus manęs laukė staigmena. Jis pareiškė, kad esu nuostabiausias jo gyvenime sutiktas žmogus ir kad esame skirti vienas kitam. Jis pakvietė mane į draugus feisbuke ir ėmė rašinėti, kad tarp mūsų yra stiprus ryšys ir kad turime matytis ir stengtis būti kartu. Nors neseniai buvau jam parašiusi, kad neieškau santykių ir nenoriu, kad ta naktis virstų kažkuo daugiau. Jis vis tiek man rašinėjo, siuntinėjo mano gyvenamosios vietos orų prognozes. Vieną rytą parašė, kad pasiimčiau skėtį, nes vakare lis. Lioviausi jam atsakinėti, bet tą kartą pasiėmiau skėtį. Na, sakyčiau, tai buvo antras kartas, kai jo dėka nesudrėkau.“ – Courtney, 22 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)