Kai jis man pasakė, kad naktinis klubas vadinasi „Torture Garden“ („Kankinimų sodas“), iš pradžių kiek išsigandau. Bet patikėkite manimi, viskas ne taip baisu, kaip skamba – iš tiesų, visiškai priešingai. Tai yra didžiausias pasaulyje naktinis fetišistų klubas, esantis Londone, ir jis jau nuo dešimto dešimtmečio pradžios pritraukia tūkstančius vienišių ir porų.

Dauguma moterų, tarp jų ir aš, turi slaptų seksualinių fantazijų. Bet tarp visų uždegančių scenarijų ir kraują kaitinančių vaizdų mano galvoje nebuvo nė vieno, kuriame figūruotų spygliai ir lateksas. Viskas pasikeitė, kai pradėjau susitikinėti su charizmatišku, savimi pasitikinčiu vyru, kuris atvėrė man akis į visai kitokią realybę.

Jaudinausi ir nekantravau, žinodama, kad teks peržengti savo seksualines ribas ir patirti visiškai naujus pojūčius. Mėnesį planavau, kuo apsirengsiu, praleidau daug laiko internete, ieškodama tinkamų fetišų, ir galiausiai buvau pasiruošusi ir pasipuošusi aukštakulniais ir tinklinėmis pėdkelnėmis.

Tad štai ką galiu jums papasakoti apie savo pirmąją fetišistinę naktį, taip pat pateiksiu keletą itin naudingų patarimų.

1) Griežtas aprangos kodas

Palaukę eilėje judrioje Londono gatvėje tarp daugybės žmonių, apsirengusių ilgais tamsiais lietpalčiais, mes pagaliau pasiekėme duris. Įėję į vidų, visi nusimetė lietpalčius, užsimovė lateksines pirštines. Aš pasijutau per daug prisirengusi – ir neklydau.

Apsaugininkė moteris mane sustabdė prie durų ir pasakė, kad dėviu per daug drabužių. Dar niekada gyvenime manęs niekas nebuvo sustabdęs prie įėjimo į naktinį klubą ir pasakęs, kad drabužiai uždengia per daug kūno. Droviai išsinėriau iš savo pūstos balerinos suknelės ir likau su prisegtomis tinklinėmis kojinėmis. Jaučiausi kaip paklusni avis, bet apsaugininkė mane maloniai pakvietė į vidų, pasakiusi, kad dabar mano apranga atitinka standartą.

Kai pirmą kartą ruošitės fetišistų vakarėliui, primygtinai rekomenduoju apsirengti taip, kad padarytumėte įspūdį, o prieš eidami išsiaiškinkite, kokie standartai. Aprangos kodas labai griežtas, ir jei jūsų drabužiai neatitiks temos, jūsų neįleis į vidų. Taip pat svarbu atsiminti, kad su pasirinktais drabužiais turite jaustis gerai.

2) Minia

Įėjusi pamačiau visko – nuo visą kūną aptempiančių guminių kostiumų ir kaukių iki vergo antkaklių ir penio apsauginių raiščių, nuo korsetų iki glaustinukių su plyšiu tam tikroje vietoje. Visi atrodė radikaliai ir iššaukiančiai, tad žiūrėjau išplėtusi akis – dar niekada akys taip greit nebėgiojo po visą salę. Kiekvieno stilius buvo unikalus, ir kiekvienas spinduliavo pasitikėjimą savimi.

Nors visi buvo apsirengę seksualiai ir provokuojančiai, labiausiai mane išlaisvino tai, kad pamačiau įvairiausių figūrų tipų. Vakarui tęsiantis, mano susivaržymas mažėjo.

3) Atviras seksas, bet griežtos taisyklės


Braudamasi pro minias gundančiai vienas į kitą besitrinančių lankytojų, skubėjau link baro užsisakyti gėrimo, kurio man jau labai reikėjo. Apsidairiusi aplink, nepatikėjau savo akimis. Sekso nuotaika tvyrojo visur aplink mane – ne tik tvyrojo, bet ir vyko veiksmas. Nuo dviejų vyrų, besitenkinančių šokių aikštelėje, iki jaunos moters, kuri raičiojosi nuo orgazmo prie baro. Klube visur vyko teatriniai ir erotiniai pasirodymai – nuo burleskos ir cirko iki karšto kabare. Siurbčiodama savo gėrimą, stebėjau viską išplėtusi akis.

Tokio pobūdžio renginiuose galioja griežtos taisyklės, draudžiančios liesti kitus lankytojus be jų sutikimo. Aš asmeniškai nesijaučiau nesaugi, džiaugiausi, kad galiu tiesiog stebėti, ir niekas prie manęs nesikabinėja.

4) Pokalbiai

Labiausiai mane nustebino tai, kad lankytojai buvo normalūs žmonės. Per visą vakarą mes kalbėjomės su daugeliu įvairiausių profesijų žmonių, ir aš negalėjau patikėti, kokie visi draugiški. Juk vyrukas, apsitempęs guminiu kostiumu ir pasipuošęs spygliuotu antkakliu, iš šono neatrodo labai linkęs bendrauti. Tačiau užmegzti pokalbį su kitais lankytojais buvo labai lengva, visi jie buvo paprasti žmonės, vakare išėję pasilinksminti.

5) Sekso pirtis

Sekso pirtis, kaip aš ją pavadinau, yra kambarys, kur poros imasi reikalo. Niekada nieko panašaus nebuvau mačiusi. Kambaryje buvo sunku kvėpuoti dėl labai sauso oro, be to, nosį rietė sekso kvapas. Seksas buvo visur, kur bepasuktum galvą, visur dejavo, raičiojosi ir kitaip judėjo pusnuogiai kūnai. Aš tiesiog žiūrėjau, prisijungti nesiryžau, tad tik pasitraukiau į šoną, kai dvi moterys ėmėsi reikalų tiesiai man po kojomis.

Galbūt jūs kaip ir aš nesiryšite dalyvauti orgijose, bet jei abu su partneriu susirasite jaukų kampelį, ko gero galite pasimėgauti patirtimi.

6) Žaidimų kambarys

Ilgo, tamsaus koridoriaus gale yra didelis raudonas kambarys, su prislopintomis šviesomis ir minkštomis pagalvėlėmis apkaltomis sienomis. Jis dekoruotas įvairiais sekso atributais – nuo plakimo suolų, ginekologo kėdžių, BDSM žaisliukų iki plakimo įrankių. Vyrai čaižo moteris rimbais ir bizūnais, moterys vedžiojasi vyrus ant pavadžio. Mes stovėjome tarp žiūrovų – kurių kai kurie laukė kvietimo prisijungti.

Puikiausia fetišistų klube yra tai, kad visada gali kontroliuoti padėtį. Jei nori, gali prisijungti, jei nenori – gali tiesiog stebėti, nejausdamas spaudimo daryti kažko, kas tau nepriimtina.

7) Atsivėrė akys ir supratau apie save

Žiūrėdama į visus tuos čiulpiančius, laižančius, rimbu pliaukšinčius, šnopuojančius ir dejuojančius žmones, aš supratau, kad šis vakaras man atvėrė akis. Tapau atviresnė naujoms galimybėms, įgijau daugiau pasitikėjimo savimi ir entuziazmo seksui, kokio anksčiau neturėjau. Po to apsilankymo viskas manyje apsivertė.

Esate užmezgę naujus santykius ir norite išbandyti kažką pikantiško? Esate vienišas vyras, trokštantis išplėsti savo seksualinį repertuarą? O gal jums reikia kibirkšties, kuri įžiebtų ugnį, jus ir jūsų partnerį kaitinusią santykių pradžioje? Tokiu atveju aš labai rekomenduoju plėsti savo seksualines ribas – galbūt netgi mojuojant rimbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (730)