Kad orgazmą kartais imituoja moterys, žinoma gana plačiai. To daryti jos, aišku, neturėtų, kadangi taip tik leidžia vyrams nepagrįstai pasijusti nepakartojamais meilužiais, neskatina jų noro tobulinti įgūdžius ir gilinti pažinimą sekso srityje, be to, moterys juk nusipelno tikro orgazmo, ir tai užvis svarbiausia.

Galbūt atrodo keista, tačiau šiam apgaulingam, be to, jokios naudos neatnešančiam vaidmeniui ryžtasi ne tik dailiosios lyties atstovės. Kai turi penį, be to, neretai privalai naudoti prezervatyvą, palaimingą finalinį akordą suvaidinti, aišku, daug sunkiau, bet visgi... (Beje, derėtų perspėti tuos, kurie orgazmą imituoja dažnokai.

Galbūt geriau kartu su partnere panagrinėti seksualinio judviejų gyvenimo niuansus? Negi nė kiek nedomina audringo ir tikrai iš proto varančio sekso skonis?)

Štai ką pavyko sužinoti gyvenimo būdo temomis rašančiai ir su portalu „Men‘s Health“ bendradarbiaujančiai Meagan Drillinger, kai, įkvėpta pirmųjų „Netflix“ kanalu transliuojamo serialo „Sex Education“ epizodų (turima galvoje scena, kurioje Aimee, pasimylėjusi su vaikinu, su nuostaba veide jo klausia, kurgi sperma), atvirai pasikalbėjo su keliais savo bičiuliais. Matyt, užvis įdomiausia, kaip jie paaiškino ir pateisino tokį savo poelgį?

1. Ji darė tai, kas manęs visiškai nejaudino

Kalbant apie seksą, būtina pasakyti, kad tai, kas užveda vienus, nebūtinai audrina kitus. Ši taisyklė galioja ir gašlių užuominų atveju: vienus nešvankios kalbos įkaitina, kiti joms abejingi.

„Sykį mylėjausi su moterimi, kuri kaip reikiant stengėsi mane įaudrinti: be atvangos kalbėjo begėdiškiausias nešvankybes. Su ja mylėjausi gal kokį antrą kartą, ir galiu kirsti lažybų, kad visos tos kalbos tebuvo ankstesnį partnerį įkaitindavusių frazių pakartojimas. Jos teisti, aišku, negaliu, tačiau tiesa ta, kad manęs tokie metodai neveikė. Gašlioms užuominoms likau abejingas. Vis dėlto pamaniau, kad negaliu jos nuvilti ir suniekinti su tokiu užmoju daromų pastangų. Todėl tiesiog pavaidinau, kad buvau privestas prie ekstazės. Žinojau, kad tie santykiai ilgai nesitęs, todėl nebuvo jokio poreikio ko nors aiškinti“, – papasakojo 43-ejų metų vyras, vardu Dougas.

2. Ji veikiausiai taip pat suvaidino

Ne vienas vyras gali paliudyti, kad po audringų išgertuvių tai jau tikrai nelengva išlaikyti erekciją. Tačiau kuris gi nori, kad apie tai žinotų moteris?

„Pasikviečiau į svečius bare sutiktą moterį. Buvo tiesiog akivaizdu, kad ta naktimi mūsų pažintis greičiausiai ir užsibaigs. Kad pasiekčiau orgazmą, ypač daug laiko man paprastai nereikia. Tačiau tą vakarą alkoholis, matyt, įveikė mano aistrą. Ji, kaip supratau, net tris kartus patyrė orgazmą, nors aš – tik kartą. Taigi, kad apskirtai nedingtų erekcija (o tai juk neva gėda!) dar vieną kartą aš tiesiog suvaidinau. Dabar esu beveik įsitikinęs, kad ji veikiausiai taip pat suvaidino bent vieną, jei ne visus tris kartus“, – sako 36-erių metų Seanas.

3. Man patinka vaikinai

Akivaizdu, kad siekiant maksimaliai kokybiško sekso, svarbiausia neapsimesti tuo, kuo nesi: lovoje apgaulė kaipmat paaiškėja.

„Vis dar neigiau faktą, kad esu gėjus. Niekaip nesiryžau sau apie tai prisipažinti ir kaip įmanydamas siekiau save įtikinti, kad yra kitaip. Kartą pavyko pasikviesti į namus bene nuostabiausią kada nors sutiktą moterį. Labai to siekiau ir troškau, be to, moterų kūnai man iš teisų atrodo patrauklūs, todėl lytiškai susijaudinti nebuvo labai sunku. Deja, įpusėjus glamonėms staiga suvokiau, kad jei su šia moterimi nepatirsiu orgazmo, vadinasi, moterys tikrai nėra tikrasis mano aistros objektas. Man patinka vaikinai. Kai tai supratau, suvaidinau orgazmą. Beje, dabar ta moteris yra viena geriausių mano draugių“, – atvirauja 29-erių metų Scottas.

4. Buvo nuobodu

Suvaidinti orgazmą, pasirodo, kartais gali būti vienintelis būdas kaip nors baigti nepasiteisinusį seksualinį nuotykį.

„Portale „Grinder“ (didžiausias pasaulyje socialinis tinklas, skirtas gėjams, biseksualams, translyčiams ir pan.) susipažinau su vaikinu, kurio paskyroje, kaip paaiškėjo, puikavosi ne jo atvaizdai. Jau vien todėl susidomėjimas juo nuslūgo. Tačiau kadangi jau buvo atvykęs pas mane į svečius, visgi nutariau pamėginti. Neužilgo įsitikinau, kad sumanymas visiškai nevykęs. Aš nuobodžiavau. Neturėjau nė menkiausio noro tęsti nuotykio. Norėjau, kad jis kuo greičiau išvyktų. Todėl suvaidinau orgazmą. Šiuo poelgiu tikrai nesididžiuoju, bet fakto, kad taip buvo, paneigti negaliu“, – pasakoja 38-erių Gregas.

5. Išblėsus potraukiui, nuslūgsta bet koks interesas

Santykius, kurie seniai nebedomina, matyt, derėtų nutraukti. Kitaip jie neišvengiamai pradeda varginti. Suvokimas, kad vėl ir vėl tenka imituoti orgazmą, juk žlugdo ne mažiau nei išsiskyrimą lydinčios nuoskaudos.

„Mano santuoka neišvengiamai artėjo prie pabaigos. Tai žinojo ir ji, ir aš. Vis dėlto, matyt, nebuvome pasirengę pripažinti, kad tai taip akivaizdu. Kadaise mus siejusį ryšį bandėme reanimuoti per seksą. Deja, išblėsus potraukiui, ilgainiui ima slūgti ir visi kiti interesai. Ypač jei nė vienas nejunta tikro noro bandyti pradėti viską iš naujo. Nebuvau jai visiškai abejingas, todėl nenorėjau dar labiau įžeisti jos jausmų, o sprendimas skirtis, žinojau, jai kėlė gilų liūdesį. Paskutinį mudviejų santuokos mėnesį aš tiesiog imituodavau orgazmą, ir taip padarydavau daug negaišdamas, o tada nueidavau į vonią ir pasimasturbuodavau dušo kabinoje. Dabar galvoju, kad turėjau pasielgti sąžiningai. Taip būčiau išgelbėjęs mus nuo mėnesį trukusios sekso parodijos“, – dalijasi prisiminimais keturiasdešimtmetis Davidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)