Jeigu norisi pažiūrėti kažką tokio, kas skirta suaugusiems, tačiau nėra „PornHub“, jeigu norite pamatyti kažką seksualaus, bet ne akivaizdų lytinį aktą, tuomet galite pasirinkti kažkurį iš žemiau išvardintų dvylikos filmų.

1. „Plačiai užmerktos akys“ („Eyes Wide Shut“)

Pasirodė: 1999 metais
Vaidina: Tomas Cruise’as, Nicole Kidman, Sydney Pollackas, Toddas Fieldas ir Marie Richardson

Kuo šis filmas seksualus: Paskutinis režisieriaus Stanley Kubricko pilnai užbaigtas filmas buvo ši erotinė drama, kurioje vaidina realiame gyvenime ką tik susituokę Tomas Cruise’as ir Nicole Kidman. Pasirodo, orgijos su kaukėmis ant veidų gali atrodyti kaip seksualiausias savaitgalio panaudojimas.

2. „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ („Fifty Shades of Grey“)

Pasirodė: 2015, 2017 ir 2018 metais
Vaidina: Dakota Johnson, Jamie Dornanas, Jennifer Ehle ir Marcia Gay Harden

Kuo šis filmas seksualus: Ar galima sudaryti seksualiausių filmų sąrašą, į jį neįtraukiant „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ trilogijos? Akivaizdu, kad ne. Kristianas ir Anastasija šiuose trijuose filmuose išgyvena daugybę seksualių akimirkų, bet pirmajame nufilmuotas bučinys lifte – vis dar klasikų klasika.

3. „Sekretorė“ („Secretary“)

Pasirodė: 2002 metais
Vaidina: Jamesas Spaderis ir Maggie Gyllenhaal

Kuo šis filmas seksualus: Prieš tai, kai ekranus užkariavo ir visus su sado bei mazo seksu supažindino „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, dar buvo juosta „Sekretorė“, pristatanti gerokai labiau pagrįstus dominanto ir nuolankiosios santykius. Šios dramos-komedijos scenarijų parašė Erin Cressida Wilson, vėliau parašiusi scenarijus tokiems filmams kaip „Mergina traukiny“ („The Girl on the Train“) ir 2009 metų erotiniam trileriui „Kloja“ („Chloe“), o įdomiausia yra tai, kad J. Spaderio vaidinamas personažas taip pat buvo ponas Grėjus.

4. „Erotiniai žaidimai“ („Cruel Intentions“)

Pasirodė: 1999 metais
Vaidina: Sarah Michelle Gellar, Ryanas Phillippe, Reese Witherspoon ir Selma Blair

Kuo šis filmas seksualus: Tai tėra klasikinis pasakojimas apie tai, kaip mergina kerta lažybų su savo netikru broliu dėl to, ar jam pavyks suvilioti kitą merginą, kuri yra nekalta. Taip, tai nėra labai įdomus scenarijus, tačiau Sarah Michelle Gellar, Ryanui Phillippe ir Reese Witherspoon kažkaip pavyko ją paversti stebėtinai seksualia. Tokia seksualia, kad Reese ir Ryanas susituokė tais pačiais metais, kai ekranuose pasirodė „Erotiniai žaidimai“.

5. „Jai šito verkiant reikia“ („She's Gotta Have It“)

Pasirodė: 1986 metais
Vaidina: Tracy Camilla Johns, Redmondas Hicksas, Johnas Canada Terrellas, Spike’as Lee ir Raye Dowell

Kuo šis filmas seksualus: Žinote, kas yra seksualu? Moters savarankiškumas, štai kas. Iš Spike’o Lee 1986 metų filme „Jai šito verkiant reikia“, pasakojančiame apie su trimis vyrais susitikinėjančią moterį, to yra per akis. Filmas sulaukė tokio populiarumo, kad paskatino sukurti to paties pavadinimo serialą „Netflix“.

6. „Svajotojai“ („The Dreamers“)

Pasirodė: 2003 metais
Vaidina: Michaelas Pittas, Eva Green ir Louisas Garrelis

Kuo šis filmas seksualus: „Svajotojai“ yra pasakojimas apie meilės trikampį, kuriame dalyvauja brolis, sesuo ir Paryžiuje studijuojantis amerikietis. Eva Green vaidyba šioje juostoje daugiau nei jausminga. Beje, yra dvi šio filmo versijos – pilna ir iškarpyta. Pastaroji yra trimis minutėmis trumpesnė. Žinoma, tos trys minutės yra labai svarbios.

7. „Taip pat ir tavo mamą“ („Y Tu Mama Tambien“)

Pasirodė: 2001 metais
Vaidina: Maribel Verdu, Gaelis Garcia Bernalas ir Diego Luna

Kuo šis filmas seksualus: Tai neabejotinai seksualiausias filmas iš tų, kurių herojai leidžiasi į kelionę. Jį privalo pamatyti režisieriaus Alfonso Cuarono gerbėjai, mat vėliau jis pastatys juostas „Haris Poteris ir Azkabano kalinys“ („Harry Potter and the Prisoner of Azkaban“) bei „Žmonių vaikai“ („Children of Men“), bei taps pirmuoju meksikiečių režisieriumi, laimėjusiu geriausio režisieriaus „Oskarą“ už filmą „Gravitacija“ („Gravity“).

8. „Vadink mane savo vardu“ („Call Me By Your Name“)

Pasirodė: 2017 metais
Vaidina: Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michaelas Stuhlbargas, Amira Casar, Esther Garrel ir Victoire Du Bois

Kuo šis filmas seksualus: Filmo „Vadink mane savo vardu“ tinkamumas seksualiausiųjų sąrašui įvardinamas dviem žodžiais – Timothee Chalamet. Žinoma, negalima nuvertinti čia pateikiamo besimezgančių santykių vaizdavimo, tačiau T. Chalamet faktorius – esminis.

9. „Adelės gyvenimas. I ir II skyrius“ („Blue Is the Warmest Colour“)

Pasirodė: 2013 metais
Vaidina: Lea Seydoux ir Adele Exarchopoulos

Kuo šis filmas seksualus: 2013 metais pasirodžiusi juosta „Adelės gyvenimas. I ir II skyrius“ tiesiog supurtė žiūrovus, leisdama iš labai arti pažvelgti į seksualumo niuansus. Pagal to paties pavadinimo grafinę novelę „Žydra spalva – šilčiausia“ pastatytas filmas pasakoja apie prancūzės paauglės Adele ir karjeros siekiančios dailininkės Emmos santykius.

10. „Magiškasis Maikas“ („Magic Mike“)

Pasirodė: 2012 metais
Vaidina: Channingas Tatumas, Alexas Pettyferis, Cody Horn, Mattas Bomeris, Olivia Munn, Joe Manganiello ir Matthew McConaughey

Kuo šis filmas seksualus: „Magiškasis Maikas“ tam tikra prasme yra apie apsikeitimą vaidmenimis, apie striptizą šokančius vyrus. Pasirodžius šiai juostai daug kam kilo klausimas: „Ką? Kodėl?“, tačiau išvydus ekrane šokantį Channingą Tatumą, klausimų nebelieka.

11. „Seksas, melas ir vaizdajuostė“ („Sex, Lies, and Videotape“)

Pasirodė: 1989 metais
Vaidina: Jamesas Spaderis, Andie MacDowell, Peteris Gallagheris ir Laura San Giacomo

Kuo šis filmas seksualus: Filmas „Seksas, melas ir vaizdajuostė“ nėra vien apie besimylinčius jo veikėjus. Jame taip pat netrūksta pokalbių apie seksą, kas savaip jaudina ir kutena. Tai Steveno Soderbergho režisuotas filmas, kuriame vaidinantis J. Spaderis šiame sąraše pasirodo jau antrą kartą.

12. „Ponas ir ponia Smitai“ („Mr. & Mrs. Smith“)

Pasirodė: 2005 metais
Vaidina: Bradas Pittas, Angelina Jolie, Adamas Brody ir Kerry Washington

Kuo šis filmas seksualus: „Ponas ir ponia Smitai“ pirmiausia pagarsėjo kaip filmas, suvedęs Brangelina pavadintą porą – Bradą Pittą ir Angeliną Jolie – ir užfiksavęs pirminę chemiją tarp judviejų. Ne viena scena jame leis suprasti, kodėl pora buvo kartu ir realiame gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (694)