Tokiu atveju pakanka apnuoginti labiausiai malonumui juslias erogenines zonas, kad jos taptų pagrindiniu dėmesio centru. Ne gana to, seksas su drabužiais tam tikra prasme yra pirmykštis. „Tai reiškia spontaniškumą, staigų susižavėjimą ir stiprų geismą partneriui“, – teigia sekso terapeutas iš Niujorko Stephenas Snyderis.

Drabužiai dažnai gali atlikti rekvizito vaidmenį, pakeisti sekso teikiamą jausmą, ir jeigu suartėjimo metu jų nenusimetate, mažiausiai ko nereikia daryti po to, tai vėl susisagstyti sagų. Be to, būdami nuogi jaučiatės pažeidžiami, todėl buvimas su drabužiais gali suteikti papildomo pasitikėjimo. Jau nekalbant apie tai, kad kartais mylėtis tenka išties vėsioje aplinkoje, oda pašiurpsta tarsi žąsies, o tai neatrodo seksualiai.

Pasiruošę? Štai penkios pozos, idealiai tinkančios seksui nenusirengiant drabužių.

Apžergtas balnas

Šis pozos, kai moteris būna ant viršaus, variantas leidžia jai kontroliuoti tiek greitį, tiek intensyvumą. Partneris sėdi ant kėdės, jo kelnių užtrauktukas pakankamai atsegtas, o moteris apžergia jį. Tiesiog atitraukite sijoną ar suknelę, taip pat apatinius, kad jis galėtų į jus įsiskverbti. Palaidinės nenusiimkite. Partneris galės krūtinę liesti kiek grubiau, kadangi tarp jo rankų ir jūsų kūno bus medžiaga.

„Tokia „veidas į veidą“ poza yra labai intymi“, – teigia sekso instruktorė Alicia Sinclair. Ji atkreipia dėmesį, kad ši poza idealiai tinka automobilyje, mat bet kas pamatęs jus nieko neįtars – jūs juk su drabužiais. Vilkite ne suknelę ar sijoną? Tuomet kelnes numaukite šiek tiek žemyn ir išbandykite šią pozą, tik jau žiūrėdami ta pačia kryptimi.

Priešais sieną

Šiai pozai reikia atsistoti priešais sieną, veidu į partnerį. Jis atsega savo kelnes, pakelia jūsų suknelę ar sijoną ir nutraukia kelnaites. Jeigu mūvite kelnes, jas reiks atsegti, numauti iki šlaunų ir ištraukti vieną koją.

Viena koja stovėkite ant grindų, o kitą pakelkite ir apkabinkite ja partnerį per liemenį. Jeigu tarp jūsų didelis ūgio skirtumas, gali tekti atsistoti ant kojų pirštų arba palypėti ant kažko, pavyzdžiui, kėdės ar kelių knygų. Rankomis laikykitės už jo pečių ar viršutinės rankų dalies. S. Snyderis pastebi, kad ši poza iš vyro reikalauja atletiškumo, gali tekti netgi paprakaituoti. Vis dėlto, jo ranka gali lengvai judėti ir liesti jūsų klitorį.

Kitas šios pozos variantas: abiem kojomis apglėbkite jo šlaunis, nugara atsiremdama į sieną, o visą savo svorį patikėdama partneriui. Nesvarbu, bus pakelta viena koja ar abi, šioje pozoje jūsų drabužiai atliks pagalvės tarp jūsų ir sienos funkciją.

Atsilošus iš nugaros

Šuniukų poza jau užsitarnavusi pirmykštės ir spontaniškos reputaciją, o nenusirengus drabužių šis jausmas dar labiau sustiprėja. Partneris atsisega savo kelnes, pakelia jūsų suknelę ar sijoną, jeigu jūs su kelnėmis – jas numauna žemyn. Tada pasilenkite bei atsiremkite ant kušetės ir leiskite jam įsiskverbti iš galo.

„Jūsų drabužiai suteiks papildomos trinties, kuri gali sukelti papildomų malonių pojūčių“, – pažymi A. Sinclair. Ir kadangi jo kelnės nėra visiškai numautos, jo judesių diapazonas yra mažesnis – partneris negalės smarkiai judėti pirmyn atgal, užtat naudos intensyvesnius ir gilesnius judesius, tokius, kurie gali pasiekti G tašką.

L poza

Atsigulkite ant lovos ar stalo, partneris stovi priešais. Pakelkite sijoną ar suknelę, jeigu esate su kelnėmis, jas reiktų šiek tiek numauti. Tada kojas atremkite jam ant pečių taip, kad jūsų abiejų dubenys sudarytų L formą. Kojas laikykite suspaustas, kad jaustumėte stiprų spaudimą. Tai padaryti nebus sunku, ypač jeigu mūvite kelnes.

Galite išbandyti dar vieną mažą gudrybę. Atsigulkite taip pat su visais drabužiais ir paprašykite partnerio apnuoginti jūsų sėdmenis, kad jis galėtų įsiskverbti. Dauguma mūsų esame įpratę patys nusirengti, tačiau galite jaustis labai erotiškai, kai tai darys partneris. Net jeigu tereikia pakelti suknelę ir patraukti kelnaites.

Oralinis nuotykis

Dauguma moterų tvirtina, kad jos mėgaujasi oralinėmis glamonėmis, tačiau ne viena tokiu atveju jaučiasi labai pažeidžiama. Jeigu nenusirengsite drabužių, tas pažeidžiamumas bus mažesnis. Todėl dažnai pakanka numauti kelnes iki kelių arba pakelti sijoną ar suknelę. Arba netgi galima pradėti veiksmą drabužių nepatraukus, o kai situacija įkais, reikiamą vietą bus galima visiškai apnuoginti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)