Pasitelkite rankas

Delnuose yra daugiau kaip 40 tūkstančių nervų galūnių ir būtų nuodėmė tuo nepasinaudoti. Švelniai laikykite ją už rankos, kai einate kartu gatve ar žiūrite filmą. Galite netgi padaryti masažą, nes jai tai suteks daug malonumo.

Vanduo – jūsų draugas

Pasivaikščiokite po pliažą, palei ežerą ar upę. Prileiskite vandens į vonią. Mokslininkai išsiaiškino, kad pats vandens artumas atpalaiduoja ir mažina streso bei nerimo poveikį, o būtent pastarieji veiksniai ir „žudo“ seksualinį potraukį. Visiškai nėra atsitiktinumas, kad daugelyje erekcijos disfunkciją gydančių preparatų reklamų poros vaikštinėja palei jūrą ar žiūri į vandenyną.

Daugiau adrenalino

Kai mūsų organizme išsiskiria daug adrenalino, padažnėja kvėpavimas ir širdies plakimas – tai susiję ir su mūsų seksualiniu susijaudinimu. Todėl amerikietiški kalneliai ar siaubo filmai gali atstoti viagrą. Beje, tyrimai parodė, kad panašią patirtį kartu išgyvenančios poros dažniau šį susijaudinimą perkelia į miegamąjį.

Išnaudokite kvapus

Kai kurie kvapai sukelia seksualinį susijaudinimą, tačiau moterims ir vyrams – skirtingi aromatai. Moterims tai agurkas ir saldymedis, nes būtent nuo šių kvapų jų genitalijose suintensyvėja kraujotaka.

Įgyvendinkite jos fantazijas

Anot statistikos, kas trečia moteris turi seksualinių fantazijų, kurias ji su malonumu įgyvendintų, tačiau to labai gėdijasi.

Egzistuoja daugybė būdų, kaip leisti jai suprasti, kad esate atviri jos troškimams – žiūrėkite kartu pornografiją, padovanokite jai knygą su erotinėmis istorijomis arba jos tiesiai paklauskite, ar nenorėtų išbandyti kažko neįprasto. Būkite atviri ir prisiminkite, kad bendravimas sekse labai svarbus.

Prislopinkite šviesą

Prislopinta šviesa fiziologinės reakcijos (bent jau seksualine prasme) neiššaukia, tačiau ekspertų teigimu tai padeda žmonėms atsipalaiduoti ir jaustis labiau užtikrintais.

Nueikite kartu į treniruotę

Mokslininkai išsiaiškino, kad fizinis krūvis žmogų paruošia seksualiniams veiksmams. Pasirodo, fizinė veikla išjudina simpatinę nervų sistemą – tą neuronų tinklą, kuris atsakingas už seksualinį susijaudinimą. Todėl išeikite kartu pabėgioti, pasivažinėkite dviračiais, kartu nueikite į sporto salę pasitreniruoti. Pasportavę lengvai pereisite prie sekso.

Kartu susitvarkykite

Poros, kurios kartu tvarkosi ir rūpinasi namais, dažniau yra patenkintos savo santykiais. Daugelis moterų gali pagalvoti, kad jūsų susidomėjimas namų tvarkymu – susidomėjimas jomis pačiomis.

Kuriam laikui atsisakykite sekso

Sakoma, kad atstumas kaitina jausmus. Tą patį galima pasakyti ir apie seksą, tai yra, jo kuriam laikui atsisakę, vėliau patirsite daug stipresnius pojūčius. Kurį laiką atsisakykite bet kokių formų sekso, įskaitant ir masturbavimąsi, ir netrukus abu nustebsite, kaip išalkote vienas kito.

Leiskite jai išsimiegoti

Vieno tyrimo metu dalyviai sekė savo miego bei seksualinio potraukio kiekybę ir kokybę. Toms tyrimo dalyvėms, kurios gyveno santuokoje ar turėjo nuolatinį partnerį, viena papildoma miego valanda seksualinį apetitą didino 14 procentų. Mokslininkai mano, kad miego metui gaminami lytiniai hormonai, veikiantys libido.

Pažiūrėkite romantišką filmą

Romantiški filmai stiprina moterų seksualinį susijaudinimą. Įdomu tai, kad labiausiai dailiosios lyties atstoves jaudina ne seksualinio pobūdžio scenos, o scenos apie santykius. Vyrus paprastai labiausiai „užveda“ būtent pirmosios.

Sudarykite prioritetų sąrašą

Anot statistikos, net po penkiolikos bendro gyvenimo metų partneriai žino tik 26 procentus vienas kito prioritetų. Įsipilkite vyno, paimkite popieriaus lapą ir rašiklį, patogiai įsitaisykite ir užduokite klausimus. Toks sąrašas sustiprina partnerių pasitikėjimą vienas kitu, jie jaučiasi labiau užtikrinti, o tai visada gerina seksualinį jų gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1010)