„Esu 29 metų mergina ir turėjau kelis nevykusius santykius. Visada pasirenku netinkamą vaikiną.

Paauglystėje Turkijoje turėjau atostogų romaną ir vos neištekėjau už vaikino, kuris pasirodė esąs serijinis mergišius. Turėjau vienos nakties nuotykių su vaikinais, kurie žadėjo paskambinti, tačiau to taip ir nepadarė.

Jau buvau beveik prarandanti viltį, kai italų kalbos kursuose sutikau mielą vaikiną. Metusi koledžą, Italijoje dirbau aukle, ir dabar norėjau prisiminti kalbą. Šis vaikinas atsisėdo šalia manęs ir mes turėjome penkias minutes sužinoti kuo daugiau vienas apie kito klasės draugus, tada juos pristatyti visiems kitiems. Paaiškėjo, kad jam 35 metai, išsiskyręs, IT specialistas. Jis mokėsi italų kalbą dėl kontrakto, kuris jo laukė.

Akimirksniu pajutome ryšį ir, kai pamoka baigėsi, nuėjome į aludę. Jis pakvietė mane pietų ateinantį savaitgalį. Nusipirkau neapsakomai žavią raudoną suknelę ir labai pasistengiau, kad atrodyčiau gražiai.

Kai įėjau į restoraną, jo akys pasakė viską. Po dviejų butelių vyno nuėjome į mano butą, kur mūsų laukė neįtikėtinas seksas. Po to pradėjome susitikinėti ir jis pasakė, kad mudu esame pora.

Žinojau, kad artėja jo didžioji kelionė į Italiją, todėl ruošiausi ištverti be jo, tačiau tą vakarą, kai jis išvyko šešioms savaitėms, su drauge išėjau į miestą ir labai prisigėriau. Mane užkalbino vaikinas ir kai mano draugė, kankinama galvos skausmo, išėjo į namus, tas vaikinas palydėjo mane namo ir užėjo į mano butą.

Buvo seksas. Nežinau, kodėl tai padariau. Jam buvo 25 metai, man stipriai per jaunas ir nepanašu, kad jį dar kada pamatysiu.

Jaučiuosi labai kalta, tačiau jeigu prisipažinsiu savo vaikinui, ką padariau pačioje mūsų santykių pradžioje, viską sugriausiu. Ką man daryti?“.

Deidre atsakymas:

„Jeigu viską papasakosite savo vaikinui, nusimesite kaltės naštą, tačiau jam užversite širdgėlą ir galimai viską prarasite.

Esate taip įpratusi apsirinkti netinkamą vaikiną, kad galimai nesąmoningai galvojate, kad jūsų vaikinas paliko šalį ir vėl būsite įskaudinta. Tačiau jeigu norite šanso turėti ilgus ir prasmingus santykius, turite liautis taip elgusis.

Jeigu jūsų vienos nakties nuotykis nebuvo saugus seksas, turite pasitikrinti vietinėje klinikoje. Jeigu jūsų vaikinas sugrįš anksčiau, nei viską išsiaiškinsite, naudokite prezervatyvus.

Kol jūsų vaikinas išvykęs, galite linksmintis, tačiau sumažinkite alkoholio kiekį, kad neprarastumėte kontrolės.

Mano elektroninė brošiūra „Feeling Guilty?“ padės jums visa tai įveikti ir pasiruošti šilčiausiam namo sugrįžusio jūsų vyro sutikimui“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (640)