„Man 38 metai, mano meilužiui – 43. Mano vyrui – 41. Mudu kartu jau dvidešimt metų, auginame du berniukus, 18 ir 16 metų. Jaunesnysis yra geras futbolininkas, žaidžia vietos mėgėjų komandoje, kurioje priklausau komitetui, plaunu aprangą ir taip toliau.

Mano meilužio sūnus taip pat čia žaisdavo, o mano meilužis vis dar padeda treniruoti. Viskas prasidėjo nuo taurės po susitikimų ir treniruočių. Vieną dieną jis sustabdė automobilį pakeliui į namus ir apkabino mane. Tikras mūsų romanas prasidėjo po dviejų savaičių, vienas kitam vis dar jaučiame aistrą.

Mūsų romanas kone buvo išaiškintas, kai kažkas parašė žinutę mano meilužio žmonai, kad jis susitikinėja su kažkuo iš futbolo klubo. Jai buvo duotas mano vardas, adresas ir mobilaus telefono numeris.

Netikėtai ji man paskambino. Patyriau siaubingą šoką, tačiau neigiau užmezgusi romaną, ir manau, kad ji manimi patikėjo. Mano meilužis jai pasakė, kad tai tėra klube sklandantys gandai. Jis tvirtina negalintis jos palikti, kol užaugs dukros. Dabar joms 12 ir 15 metų.

Po kelių savaičių jis išsiuntė savo žmonai žinutę, kuri buvo skirta man, tačiau jam vėl pavyko išsisukti. Ar ji tikrai gali būti tokia naivi? Kuriam laikui viską pristabdėme. Nesusitikinėjome, išskyrus tuos atvejus, kai susitikdavome klube, tačiau rašėme vienas kitam žinutes ir kalbėjomės telefonu.

Negalėjome pakęsti buvimo atskirai ir netrukus vėl pradėjome susitikinėti. Kiekvieną rytą pirmas dalykas ir kiekvieną vakarą paskutinis dalykas – mūsų pokalbis.

Galiu iškęsti jo nemačiusi vos kelias dienas. Turėtume palikti savo antrąsias puses ar viską palikti taip, kaip yra dabar? Bent jau niekas neskaudinamas.“

Deidre atsako:

„Bet juk skaudinamas. Iš jūsų santuokų atimama emocinė ir seksualinė energija, o jūsų vaikai gauna neteisingą žinutę apie tai, koks turi būti meilės ryšys. Kažkas anksčiau ar vėliau išsiaiškins tiesą, jūs prarasite daug draugų bei jūsų vaikų pagarbą, taip pat savo santuokas.

Jūs galite nuoširdžiai rūpėti savo meilužiui, tačiau jis neketina palikti savo žmonos ir sugriauti savo šeimos. Ir abejoju, kad tai pasikeis.

Pasakykite savo meilužiui, kad viskas baigta, ir šį kartą nutraukite visus kontaktus bei susitarkite, kuris iš jūsų pasitrauks iš klubo. Pasakykite savo vyrui, kad norite pasirūpinti savo santuoka, ir kad jums abiem reikia pasistengti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)