O štai Australijoje atliktas tyrimas atskleidė, kad vasaros metu žmonės turi kiek daugiau seksualinių partnerių, nei kitais metų laikais. Vis dėlto, vienas nuo vasaros neatsiejamas dalykas seksui gali kišti koją. Tai – karštis. Ką daryti, kad vasarą jis netrukdytų seksualiniam gyvenimui, aiškinasi health.com.

Kai lauke pragariškai karšta, mažiausia ko norisi, tai prakaituoti trinantis į taip pat nuo prakaito limpantį partnerį. Oro kondicionierius neleidžia susikaupti, o karštis taip išvargina, kad intymumo norisi mažiausiai.

„Kartais seksui būna tiesiog per karšta, – sako sekso terapeutė Vanessa Marin iš Los Andželo. – Prakaituoji net ramiai stovėdamas, todėl sunku net pagalvoti apie aistringą seksą.“

Vis dėlto, laukti rudens taip pat nereikia. Štai keli patarimai, kaip seksualiniame gyvenime išvengti karščio keliamų nepatogumų.

Darykite tai kaip šuniukai

Mažiausia, ko jums reikia varginant karščiams – ant jūsų gulinčio prakaituoto kūno, kad ir koks jis karštas (perkeltine prasme) būtų. Tad pamirškite misionieriaus ar šaukštų pozas ir rinkitės tas, kuriose kūnų kontaktas yra minimalus, pataria V. Marin. Tegul jūsų partneris suima jus už klubų stovint ar klūpant. Dar geriau, jeigu veiksmą iš miegamojo perkelsite į virtuvę ar ant valgomojo stalo – tai vėsesni paviršiai, nei patalai.

Lieskite tik su rankomis

Kadangi svilinant karščiui įsiskverbimas neatrodo itin patraukliai, V. Marin rekomenduoja išbandyti abipusę masturbaciją. Lieskite savo partnerį tik su pirštais ir delnais, kad vienas į kitą nesitrintumėte. Galite atsigulti ant nugaros, kad jūsų antroji pusė galėtų patogiai liesti krūtinę ir klitorį – tai sustiprins orgazmo intensyvumą. Jeigu to dar neišbandėte, galite netruku suprasti, kad tai naujasis jūsų mėgstamiausias įžangos variantas. Paeiliui sutelkite visą dėmesį į partnerį – tai sukurs neapsakomą intymumą.

Susiraskite erdvę

Atostogų seksas – vienas geriausių, apskritai. Jūs toli nuo namų, naujoje aplinkoje, o tai visada kelia jaudulį. Be to, tvyro atostogų atmosfera, dėl to nekankina jokie rūpesčiai, esate atsipalaidavę ir pasiruošę pramogauti. Tad jeigu negalite šią vasarą pabėgti, o poilsis savo namuose kelia depresiją, užsisakykite prabangų viešbučio kambarį ir pasimėgaukite vienas kitu. Viešbutyje taip pat galėsite išbandyti vaidmenų žaidimus, pavyzdžiui, galėsite apsimesti, kad ką tik susitikote ir negalite vienas nuo kito atplėšti rankų.

Išbandykite vėjuotą verandą, balkoną ar terasą

Veranda, terasa ar net hamakas gali suteikti jūsų santykiams naujos gaivos. Svarbiausia pasigauti vasaros vėjelį, kol jūsų partneris įsiskverbia stovėdamas iš nugaros, o jūs, pasilenkusi, atsiremiate į turėklus ar užtvarą. Tik pasirūpinkite apsauga nuo svetimų akių – pasislėpkite už storos tvoros ar darykite tai naktį, kai esate tikri, kad jūsų nestebi kaimynai.

Mėgaukitės įžanginiais žaidimais vandenyje

Žinoma, tai primena sceną iš filmo. Seksas baseine, burbulinėje vonioje ar kokiame vandens telkinyje – akivaizdžiai pervertintas dalykas, netgi galimai pavojingas. V. Marin įspėja, kad vanduo gali išsausinti natūralią makšties terpę, todėl įsiskverbimas tampa šiurkštus ar net skausmingas. Dar blogiau, vandenyje esančios bakterijos gali tapti infekcijos priežastimi.

Bet kadangi vanduo – seksualu, pabandykite baseine ar po dušu pasimėgauti įžanginėmis glamonėmis ar oraliniu seksu. Aistrai pakurstyti gali pakakti apsišlakstyti vandeniu iš žarnos sode. Tai ne tik atvėsins jūsų kūnus, bet ir pakurstys aistrą bei žaismingumą miegamajame.

Naudokite ledo gabalėlius

Jeigu miegamajame labai tvanku, įneškite į jį šiek tiek vėsos. Ledo gabalėliai gali suteikti išties daug malonumo. Kas gali būti erotiškiau už įkaitusiu kūnu slystantį ir nuo jo tirpstantį ledo gabaliuką? Kai ledo gabaliuku liesite savo partnerio nugarą, nervų galūnės privers odą pašiurpti, o tai vienas žingsnis iki seksualinio susijaudinimo. Kai jūsų partnerio oda atvės, papūskite į tą vietą šilto oro. Šalčio ir karščio kaitaliojimas privers jį drebėti iš susijaudinimo. Tą patį galite išbandyti su valgomaisiais ledais ar ledinuku.

Žaiskite su nerūdijančios plieno žaislais

Vibratoriai ir kiti sekso žaislai dažniausiai gaminami iš silikono ar plastiko. Tačiau šiais laikais galima rasti ir pagamintų iš nerūdijančio plieno, o karštą naktį tai suteiks papildomų pojūčių. V. Martin primena, kad plienas natūraliai išlaiko vėsą, o liečiant prie įkaitusios odos tai sukels neįtikėtiną malonumą. Galite suplanuoti viską iš anksto ir pojūčiui sustiprinti įdėkite tokį sekso žaislą į šaldytuvą, kad jis kaip reikiant atšaltų. Žinoma, galima juos laikyti šaldytuve ir nuolat, tačiau niekad nežinai, kada užsuks svečias!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)