Mano darbas – nuolatinės kelionės. Žmona ir sūnūs, kuriems 12 ir 14 m., lieka namuose, kai aš būnu išvykęs. Turiu nuostabią šeimą, žinau, kad jie būtų siaubingai sukrėsti, jei sužinotų apie mano neištikimybę.

Man 41 m., jai – 38 m. Ji džiaugiasi, kad turime gražius namus, kad mums prieinami daugelis dalykų gyvenime. Savaime suprantama, ji tikrai neapsidžiaugtų, sužinojusi visą tiesą apie mane.

Galėčiau suversti bėdą darbui kariniame jūrų laivyne, bet iš tiesų visada toks buvau.

Negalėčiau išsižadėti progų paganyti akis į moteris. Būnu neištikimas žmonai kiekviena pasitaikiusia proga.

Pernai organizavome žmonai gimtadienio staigmeną su jos drauge. Draugė niekuo neypatinga, jai – 37 m., išsiskyrusi. Gimtadienio išvakarėse atėjau pas ją į namus aptarti paskutinių vakarėlio detalių.

Išgėrėme porą ar trejetą taurių vyno, juokėmės, juokavome, staiga ėmėme bučiuotis. Bučiniais neapsiribojome, galiausiai atsidūrėme miegamojo lovoje. Seksas buvo nešvankus, toks, kaip man patinka.

Mūsų seksas vyksta kas kartą, kai išvykstu darbo reikalais. Nė už ką dėl jos nepalikčiau žmonos, ji man reikalinga tik tada, kai noriu įvairesnio sekso.

Žmona ir sūnūs patirtų didžiulį sukrėtimą, jei sužinotų apie mano nuotykius. Suprantu – esu kvailys, kad apskritai rizikuoju, bijau, kad viskas gali išaiškėti. Be šeimos mano gyvenimas netektų prasmės.

Svarstau, ar žmona man ištikima, kai būnu išvykęs. Būčiau stipriai sukrėstas, jei žmona man vis tik neištikima.

Situaciją komentuoja leidinio „The Sun“ psichologė Deidre:

– Kad ir kiek gyvenime pasiekėte, viduje jaučiate pasitikėjimą savimi tik tada, kai užkariaujate kokią moterį. Jums patinka nuotykiai, tačiau pripažįstate, kad patirtumėte didelį sukrėtimą, jei sužinotumėte, kad žmona neištikima. Jai ir sau taikote dvejopus standartus.

Noras būti neištikimam kyla dėl vidinio nesaugumo, jūs jaučiatės mylimas, vertinamas tik tada, kai esate geidžiamas seksualiai. Jums svarbiausia – užkariauti, nugalėti, todėl ir jaustumėtės sukrėstas, jei žmona apgaudinėtų.

Didelė tikimybė, kad užaugote aplinkoje, kur buvo dviprasmiškas požiūris į meilę ir į santykius.
Galbūt anksti išmokote nepasitikėti tais, kuriems esate brangus? Jūs jaučiatės padėties šeimininkas tada, kai užkariaujate dar vieną moterį, šis nuolatinis pasitenkinimas jums tapo meilės pakaitalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)